• Cronos to Project C Autor: ~Rav [185.234.241.*]
    Wygląda prześwietnie na screenach, opis gry też miażdży założeniami:

https:// store.steampowered.com/app/2101960/Cronos_The_New_Dawn/
  • Re: Cronos to Project C Autor: ~Observer [94.40.58.*]
    Panie i Panowie, chyba doczekaliśmy polskiego Dead Space'a bez kosmosu :)
  • Re: Cronos to Project C Autor: ~Mocny [31.179.102.*]
    Ale petarda, Pany ! Hejterom to aż buty pospadały z wrażenia heh. Głosom zachwytu nie ma końca. Pięknie się to to układa wszystko.
  • Re: Cronos to Project C Autor: ~TAZ [77.222.225.*]
    Czeka Nas jutro piękny odpal, a nie wiem co będzie po 15:30 jak zza Atlantyku włącza się do gry. Tak samo zrobili z Blair witch w 2019 roku. Ale to był inny sentyment do tego rynku. Ciekawe jak to faktycznie napędzi hype na rynku.
  • Re: Cronos to Project C Autor: ~Adam [89.66.174.*]
    Niepokoi brak hejtu… straszna cisza
  • Re: Cronos to Project C Autor: ~Mocny [31.179.102.*]
    Temat gierki to taka petarda, że tylko czekać na film oparty na motywach. Przecież to jest samograj. Futuryzm połączony z science fiction i to wszystko osadzone w świecie katastroficznym. Apokalipsa, czyli temat pojawiający się w historii ludzkości od dawien dawna. Tutaj wszystko chwyta, tylko wystarczy dowieść. Wszędzie zachwalają to co pokazali. Nowe IP wielu kojarzy się z Dead Space. No w ogóle odjazd jak sto pięćdziesiąt. Ja nie wiem jakim cudem 11bit jest nadal więcej warty od Bloobera. Przecież to już dawno temu powinna być zamiana. Bloober Team = kuźnia talentów.

• Re: Cronos to Project C Autor: ~DonPedro [88.156.95.*]
    Nie spodziewałem się że tak szybko coś pokażą, choć sporo było głosów na forum, że skapitalizują sukces SH2 i zyskają darmowy rozgłos. Brawo dla osób które dobrze wyczuły intencje spółki. Jedno jest pewne- teraz za szybko akcji nie oddam, a może i uda się coś jeszcze dokupić :D
  • Re: Cronos to Project C Autor: ~Sami [89.64.84.*]
    Ktoś sztucznie blokuje kurs od paru dni . Może szykuje się wezwanie na akcje od Chińczyków
  • Re: Cronos to Project C Autor: ~ocb [46.113.14.*]
    Brawo za pójście za ciosem. Prezes trochę spóźnił się z tymi asami, ale jak już zaczęły wypadać z rękawa to czapki z głów
  • Re: Cronos to Project C Autor: ~Ktos [91.246.104.*]
    Czyli beda spadki
  • Re: Cronos to Project C Autor: ~Gościu [31.0.91.*]
    Bez wątpienia. Koniecznie sprzedaj.
  • Re: Cronos to Project C Autor: ~Murzyński_konar [37.30.34.*]
    Niby świetna informacja a może Nawet rewelacyjna i co z tego skoro kurs prawie w ogóle nie zareagował ? Tutaj mam wrażenie że jeśli pokażą 100 mój zysku netto za któryś kwartał to kurs nie drgnie .
    Coś jest sp....lone w tym akcjonariacie , GPW , nie wiem wiem w czym. Ja rozumiem że to nie są czasy pandemii gdzie każde malutkie info podbijało kurs a taka petarda jak ta informacja ta dałaby 20-30% wzrost. A dzisiaj ....zero .
[x]
BLOOBER -1,41% 24,45 2025-09-25 09:50:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.