Czeka Nas jutro piękny odpal, a nie wiem co będzie po 15:30 jak zza Atlantyku włącza się do gry. Tak samo zrobili z Blair witch w 2019 roku. Ale to był inny sentyment do tego rynku. Ciekawe jak to faktycznie napędzi hype na rynku.
Temat gierki to taka petarda, że tylko czekać na film oparty na motywach. Przecież to jest samograj. Futuryzm połączony z science fiction i to wszystko osadzone w świecie katastroficznym. Apokalipsa, czyli temat pojawiający się w historii ludzkości od dawien dawna. Tutaj wszystko chwyta, tylko wystarczy dowieść. Wszędzie zachwalają to co pokazali. Nowe IP wielu kojarzy się z Dead Space. No w ogóle odjazd jak sto pięćdziesiąt. Ja nie wiem jakim cudem 11bit jest nadal więcej warty od Bloobera. Przecież to już dawno temu powinna być zamiana. Bloober Team = kuźnia talentów.
Nie spodziewałem się że tak szybko coś pokażą, choć sporo było głosów na forum, że skapitalizują sukces SH2 i zyskają darmowy rozgłos. Brawo dla osób które dobrze wyczuły intencje spółki. Jedno jest pewne- teraz za szybko akcji nie oddam, a może i uda się coś jeszcze dokupić :D
Niby świetna informacja a może Nawet rewelacyjna i co z tego skoro kurs prawie w ogóle nie zareagował ? Tutaj mam wrażenie że jeśli pokażą 100 mój zysku netto za któryś kwartał to kurs nie drgnie .
Coś jest sp....lone w tym akcjonariacie , GPW , nie wiem wiem w czym. Ja rozumiem że to nie są czasy pandemii gdzie każde malutkie info podbijało kurs a taka petarda jak ta informacja ta dałaby 20-30% wzrost. A dzisiaj ....zero .