A skąd ja mogę wiedzieć co to ja wróżka jestem. Ktoś wysypał 100k przy porannej kawie. Jak dla mnie jest git. Ustawiałem się około 3,6 może jeszcze spadnie.
Może ktoś na żabkę chciał wskoczyć i potrzebował kasy na już. A może to początek kilku miesięcznej korekty i na koniec roku będą 2 zł. Jak ktoś jest jasnowidzem niech da znać.
Dzięki tej akcji udało mi się załapać i zrealizować kilka zleceń w okolicach 3,60. Udział się powiększył. A co będzie dalej... hmmm czekam dalej na jakiegoś jasnowidza. Ehh brakuje mi tych przepowiadaczy mega spadków albo wzrostów na 30 zł bez nich to forum to nie to samo.
dla mnie ta akcja rano ewidentnie wynikała z FOMO pod żabkę, to była impulsywna sprzedaż pod presją czasu. Emocje nie są dobrym doradcą inwestorze po 2. stronie lustra. Tak czy inaczej, powodzenia!
Ja też myślę że ktoś się na żabkę rzucił. Sporo ludzi się wychodzi z założenia że jak przez kwartał kurs stoi w miejscu to lepiej już nie będzie. Może jeszcze jakieś okazje jak ta się pojawią to będzie okazja aby coś dobrać. Uczy mnie to jednego aby trzymać zlecenia przez tydzień po stronie kupna. Dziś dopiero po tej wyprzedaży ustawiłem się z zleceniami. W przeciwnym wypadku złapał bym o wiele więcej akcji w lepszej cenie.