Nie możesz tak manipulować kursem bo pod wpływem tego co piszesz możesz być zgloszony do KNF zgodnie z art KK. Już szara o to zadba. Dezinformacja i manipulacja. Uważaj !!! Napisz, moim zdaniem lub śmiem twierdzić ale mogę się mylić etc ...
Korekta jest kusząca ale śmiem wątpić że idziemy na 20zl. Doświadczony to przewidział i jest szansa że jest na pokładzie. No chyba że szara wszystko skupiła i teraz się denerwuje bo jakiś plan się popsuł i musi drożej kupować. Sama nie wiem już ale się szara ujawniła
Najważniejszym wnioskiem dla szarych są zakupy. Cieszymy się że jesteście z nami, grey is trend !!! Moim zdaniem jest tanio i wg mojej wiedzy możecie kupować do 40zl. Pozdrowienia z restauracji
Coś to wasze życzeniowe zaklinanie rzeczywistości przestało działać hehe. Gruby bierz Alę i ladujcie się na do taboru dopóki jedynka z przodu. Czasu już mało.
Jak to mówi stare porzekadło. Nie chce spadać będzie rosnąć. Alicja myśli lepiej niż plankton. Ładowała po 30 a teraz czeka na 10. Gratuluję wyczucia inwestorce z ponadprzeciętną wiedzą co widzi więcej niż inni
CHUDY cyganie. A gdzie twoje radioaktywne radary podobnie jak na GENOMTEC? Jakoś tak mało "kolorowo" tutaj. Wysmaruje je koniecznie. Dobrze ci idzie straszenie i w efekcie zbieranie od wystraszonych.