Wedłu mnie to rzeczyeiści może byćodpał dziś!!!!!!!!!!!!!
Akcje w większości poblokowane i czekajaą na kupno w wezwaniu!!!!!!!!
I o to chodziło!!!!!!!!
FF jest znikomy!!!!!!!!!!!
Może tu być wysoko nawet 10 pln!!
Mam pytanie czy już zablokowane akcje pod wezwanie można anulować????
bo Prezes zabrał mu ulubiony zestaw logo technics. Ten się obraził, opuścił piaskownicę rzucając łopatkę, pogryzł wiaderko i powiedział że tak to On nie będzie się bawić w formowanie babek. Zdenerwowany podjął decyzję i chce sprzedać piaskownice z kolegami - włącznie.
tak ja to widzę.
Tylko szkoda że koledzy nie chcą rzucić propozycji odkupienia wiaderka, grabek i piaskownicy.
Wtedy i inni korzystający z piaskownicy mieli by lepiej i czuli się bardziej pewnie, sucho i bezpiecznie
Coś nie widać chętnych na papier
Niepokoi mnie ta cena
No i to że tak łatwo akcje spadły dziś już pod 2,62zł
Ludzie tylko sprzedaja
Kupujących jak do tej pory brak
Czy ten trend spadkowy może się zmienić ???
gdzie te wzrosty?
pewnie pojawi się odpowiedź cierpliwości!
ja jednak powiem - a raczej napiszę - wzrostów pewnie nie będzie!
teraz skup... Ci co zostali ubrani a nie zapisali się na skup po 17 będą tak sypać że... powstanie... wodospad:(
gdzie te wzrosty? ja na drewexie i budvarze... hehehehe
pewnie pojawi się odpowiedź cierpliwości!
ja jednak powiem - a raczej napiszę - wzrostów pewnie nie będzie!
teraz skup... Ci co zostali ubrani a nie zapisali się na skup po 17 będą tak sypać że... powstanie... wodospad:(
Nie mów mi że wywale Parszuto!!!!!!!
Spójrz na obroty , smiesznie niskie, od 24 .06.09 nic nie sprzedał!!!!!!!
Bo po co!!!!!!!!!!!
Czeka na wyższącenę!!!!!!!!
Może i nawet 10 pln!!!!!!!!!!
Kto chce zarobićto niech kupuje!!!!!!!!!!!!!
A skąd wiesz, że nie sprzedawał w zesżłym i w tym tygodniu? Info może jest w drodze.
A to że obroty są niskie to tylko swiadczy o braku zainteresowania akcjami a wtedy i Parszuto musi wywalać mniej przecież sam o tym mówił że nie bedzie tego robił agresywnie. Poprostu sprzedaje po określonej cenie i niżej już nie. Dzieki temu nie ma tutaj zwały a on i tak robi zapewne swoje. Zresztą akcji zwykłych nie ma aż tak wiele aby nie mógł się ich spokojnie pozbyć.
I powiedz mi naganiaczu co przemawia za tym aby kurs miał wzrosnąć do 10zł oprócz tego, że ty tak chcesz?
Kurs nie wzrosnie, kto ma niech sprzedaje i d... nie zawraca, juz zawsze bedzie spadac, tylko ciekawe po co tyle osob opowiada na tym forum, ze bedzie spadac skoro to takie oczywiste a jednak kazdego dnia przypominaja o tym:)
Jutro 2zl, po jutrze 1.5zl uuuuaaaaaa spadamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Moze po wakacjach jak dzieciaki beda mialy szkole bedzie normalniej na forum.
Obroty są bardzo małe, a to świadczy o tym że vice na razie nie sprzedaje tylko leszcze w popłochu.
A tak poza tym to kto by nie chciał z posiadaczy aby akce buyły po 10zł
To jest nie realne bo nawet 5,7zł nie będzie chość jest wezwanie
Będzie redukcjia minimum 3:1 dlatego większość nie sprzeda na wezwaniu
Potem to już zobaczymy bo za 2 tygodnie kurs może być 2zł lub 3zł
Sprzedać każdy może np dziś 5K od ręki średnio po 2,6 ale po co
Witam,
jak na razie konsekwentnie spada...... przy malych obrotach i przewazajacej podazy.
Kupilem akcje tej spolki kilka dni temu; mysle, ze jest przyszlosciowa, ale
co sie bedzie dzialo z kursem akcji w krotkich okresach czasu - to
wielka niewiadoma i hazard..
JKW
Zastanawiające prawda ?
Perspektywy są, umiejętność pozyskiwania dokapitalizowania z zewnątrz też jest ( dotacja )
Wezwanie też jest. A kurs taki jak przed wezwaniem. A przecież pare informacji nowych się pojawiło. Ubierania w akcję nie ma, bo nikt nie sprzedaje z zarządu ( już sypanie się skończyło ) teraz czekamy na sygnał kupna.
Pamiętam jak siedziałem na gancie jak był po 1 zł i zastanawiałem się co mam z nim zrobić, bo marazm był straszny i co chwilę coś zwalało kurs, ale postanowiłem, że zostanę miałem wówczas 2 tys akcji a na szczęście dokupiłem przed czasem 3 tyś. i zażartowałem sobie wystawiając zlecenie na 100 zł teraz patrzę w przeszłość i widzę, że takiej szansy już raczej nie będzie, aczkolwiek nigdy nie wiadomo.
Pozdrawiam