• Jaja sobie robią z akcjonariuszy! Autor: ~Vincent [31.0.93.*]
    Tu powinien wejść prokurator !
  • Re: Jaja sobie robią z akcjonariuszy! Autor: ~Dominik [176.221.122.*]
    Jeszcze będzie dobrze.
  • Re: Jaja sobie robią z akcjonariuszy! Autor: ~Jan [31.0.77.*]
    Jestem jednym z tych oszukanych. Myślę że poprzedni prezes wydoił ta firmę a następnie pozbył się akcji. Pod koniec bajerowal że ma układ z wierzycielami a następnie celowo zblokował notowania aby akcjonariusze nie mogli sprzedać swoich akcji. To jest główny winowajcą. Myślałem że ludzie z porozumienia mają pomysł jak uratować ta firmę. Ale po pół roku widzę że siedli na stołkach i w ten sposób chcą tylko odbić swoje straty. Nic z tego dobrego nie będzie. Trzeba się pogodzić ze strata i czekać na upadłość.
  • Re: Jaja sobie robią z akcjonariuszy! Autor: ~Spawacz [46.175.234.*]
    To napisz zawiadomienie do prokuratury, wskaż nazwiska podejrzanych oraz konkretnie o jakie przestępstwa ich podejrzewasz. Jak jesteś taki kozak w słowach to zrób coś więcej. Myślę, że gdybyś miał minimum woli to mógłbyś rozpocząć pozew zbiorowy przeciwko swoim potencjalnym podejrzanym, ale nie masz. Masz ochotę tylko mazać się nad klawiaturą.
  • Re: Jaja sobie robią z akcjonariuszy! Autor: ~pegiezet [78.11.3.*]
    Jan, ludzie z porozumienia nic nie pobierają bo oficjalnie nie ma ich w KRS bo nawet na tym etapie z niewiadomych względów są blokowani, SII wzięło kasę i z tego co wiem dalej już wypięło tyłek na porozumienie. Ktoś przed walnym z marca albo kwietnia "wyczyścił" spółkę aby porozumienie goniło za własnym ogonem. Niestety ale porozumienie ma związane ręce. Poświęcili swój prywatny czas i nierzadko pieniądze. Sam jestem umoczony na spółce chodź nie w takim stopniu jak dwójka reprezentująca porozumienie ale tak samo boli / denerwuje niemoc i bezradność oraz kłody rzucane porozumieniu pod nogi. Niestety za chudzi w uszach jesteśmy jako porozumienie i bez pleców nic nie ruszymy.. Tyle wiem.
  • Re: Jaja sobie robią z akcjonariuszy! Autor: ~korczas [188.147.14.*]
    A jest szansa by odblokować? Ile może to tak trwać? Bo pisali że nie dostarczone zostały wyniki i z tego powodu zawiesili. Ale w sumie prawda może być inna ...
  • Re: Jaja sobie robią z akcjonariuszy! Autor: ~pegiezet [89.64.76.*]
    na ten moment nie widzę, żadnych szans na odwieszenie, niby prezes i członkowie zostali odsunięci na walnym i powołani nowi (między innymi z porozumienia) ale w krs'ie dalej jest stary prezes, więc sam widzisz co porozumienie może :/
[x]
VISTAL -9,24% 0,60 2023-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.