No z tym peak to jestem ciekawy, nikt o grze nie wie, nie słyszał a słupki idą w górę, wishlista 499, dziennie schodzi kilkanaście oczek. Niewiarygodne, ogromny potencjał.
A widzieliście dzienny przyrost społeczności? Prawie 300, to tyle co większość gier ma na góra tydzień przed premierą a to dopiero preludium. Zdecydowana większość ,, inwestorów'' zobaczy potencjał o wiele za późno, tym lepiej dla nas, można w spokoju akumulować kwity.
07.10 PM miał 4141 fl i 557 WL. Stan na dziś: 5179 fl, 457 WL. Przez 6 dni przybyło 1038 fl i równo 100 WL, w tym dzienny 300, o którym pisze P2chill. Słabo? :-)
Typowałem nieco na wyrost. Dema generalnie nie są licznie ogrywane. Prawie 800 uznaję za duży sukces a 195 WL mega. Ta gra wymaga jeszcze pracy, ale to materiał na hicior. Ktoś tu zwracał też uwagę na tryb multi, co dzisiaj wynosi tego typu produkcje b. wysoko w słupkach sprzedaży. Ps. Wspominałem w którymś z postów o peakach chińskich produkcji. Większość z nich podczas festu plasowała się wysoko ze względu na potencjał rynku. To tak a propos Azteca, który, jak informował Wilson, ma pokazać demo po feście. Nie wiem, czy ktoś doczytał na Discordzie, kim jest Wilson...