• Nowe reko Autor: ~Krakinv [5.173.48.*]
    Na Unimocie piszą że dla nich jest nowe reko z Bosia na 180 zeta. Takim to dobrze......
  • Re: Nowe reko Autor: ~Były [37.248.217.*]
    Podbitka i ubieranie naiwniakiw.
  • Re: Nowe reko Autor: ~Emeryt [89.64.30.*]
    To są skutki niszczenia Orlenu przez wójta z Pcimia! Kiedy Prokuratura weźmie się za tego beczelnego cwaniaka!!!?? Ile można czekać p.Korneluk !! Palikota zakuliście w kajdanki a ten przewalił Orlen na 1.5.mld i chodzi wolny!!! To ma być Wasza sprawiedliwości!?
  • Re: Nowe reko Autor: ~Dan [31.60.120.*]
    To ciekawe na ile Ci walą Orlen skoro straty przynosi, bo chyba nie są aż tak dobrzy żeby rozwalić taką firmę w pół roku?
  • Re: Nowe reko Autor: ~Pawcik [89.64.39.*]
    Zastanawiam się czy to celowa manipulacja czy ograniczenia umysłowe skoro nie rozumiesz jak działały tarcze energetyczne i skąd ta strata...
  • Re: Nowe reko Autor: ~Dan [37.248.154.*]
    Wcześniej też były tarcze energetyczne? Czy nie? Tamci kradli i mieli zyski...zobaczymy jak Ci uczciwi wyprowadzą przychody w skali całego roku...Miałem już dość duszenia Orlenu za PiS i mimo, że nie głosowałem na KO liczyłem że akurat w tym wypadku coś drgnie. Niestety poza "rozliczaniem" poprzedników wszystko leci na pysk.
  • Re: Nowe reko Autor: ~Dewajtis [5.173.149.*]
    "Ciekawe, ile Grupa Orlen wpłaciła danin do budżetu państwa za I półrocze tego roku, skoro minister (finansów – red.) Andrzej Domański ma aż tak poważny problem z wykonaniem planu dochodów na 2024 rok" – napisał Obajtek w środę na platformie X.

Podkreślił, że "trudno szukać tych informacji w sprawozdaniu finansowym spółki". "My nigdy tego nie ukrywaliśmy. Za pół roku 2023 wpłaciliśmy rekordowe 36,5 mld zł" – dodał były prezes Orlenu.
  • Re: Nowe reko Autor: ~Diesel [79.185.101.*]
    No to potwierdził że finansował głównego akcjonariusza a mniejszościowych miał głęboko...
[x]
PKNORLEN -1,99% 138,68 2026-05-27 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.