Ja już spłukany akcje sprzedane
100.000 zł w plecy
Dorotka na każdym dołku dobierając powinna być dawno w akcjonariacie widoczna a tu dalej bajki bajki
Andersen i bracia Grim to amatorka przy tym co tu się dzieje
Gemini będzie pięknie przewiezione w bydgoskim wydaniu
Współczuję
Górne widły przy wolumenie 5000 zł. Dajcie spokój, bo się prawie z krzesłem wywróciłem tak się śmiałem :D Kogo Dorotka próbujesz oszukać? Dzieciak przyjdzie tu za kieszonkowe od rodziców za ścinanie trawnika przed domem i zrobi z kursem co będzie chciał taka jest tu płynność. Dzisiaj +10% jutro -20% :D
Dobrze, że coś się ruszyło z kursem w końcu. Fajnie by było, gdybyśmy startowali do premiery RB3 już z poziomów złotówkowych, a nie groszowych. Jestem ciekawy jak graficznie będzie się finalnie prezentować gra, skoro ten poprzedni, techniczny soft launch według prezesa miał mało wspólnego z docelowym wyglądem.
Nie podniecaj się tak bo ci żyłka pęknie. Naganiasz tu na wzrosty od 5 zł to znaczy, że póki co jesteś w plecy 90% kapitału. Jak urośnie o 1000% to odrobisz kapitał :-) Oczywiście tylko nominalnie bo realnie to przez tyle lat spadków odrobisz tylko połowę kapitału. I to by było na tyle.
W związku ze stabilizacją sytuacji finansowej Spółki na skutek pozyskania inwestora, o którym Emitent informował w raporcie bieżącym ESPI nr 26/2024 i spłatą kredytu w rachunku bieżącym (ESPI nr 5/2024) Zarząd podjął decyzję o nieinformowaniu w raportach o szacunkowych wynikach miesięcznych o stanie posiadanych środków pieniężnych. Informacja ta będzie przekazywana jedynie w raportach okresowych.
Jeszcze raz przypomnę dorotce, że kilka temu sprzedawałem 1,4x z 25% stratą. Więc dorotka wciąż jeszcze jesteś w plecy do mnie o 100% twojego przyszłego i potencjalnego zysku, a jak uwzględnisz inflację to 150%, a jak doliczysz zysk na innych papierach którymi obróciłem od tamtej pory to 250%-300%.
No sorry, ja wam spółki nie wybierałem tylko dorotka i nie kazałem trzymać gdy ona sprzedawała. Słuchajcie jej dalej. Ważne żeby być konsekwentnym (chociaż tego ostatniego sam nie przestrzegam).