Ja też się sobie dziwie bo pamiętam dokładnie taki sam wątek i zakład o to samo. Nie odszczekał wtedy. W związku z tym, że nie chce mi się wertować całego forum przyjmuje zakład drugi raz. Tym razem postaram się nie zapomnieć i upomnieć o nagrodę
Dnia 2024-10-08 o godz. 09:25 ~Adam napisał(a): > Nawet 17mln netto mie jest w stanie zatrzymać wodospadu. > > Pieknie ubrani oddadzą akcykni po 140-150
Myślisz, że będą dolne widły jak wcześniej napisał krashan? On nie chce o tym pamiętać ale zmienił leki i lekarza i odrazu zmienił zdanie na temat spółki. Tobie proponuję zrobić to samo. On przynosi pecha.
Być może o to mu właśnie chodzi...nie tyle co być ośmieszanym co czasem być w centrum uwagi...taki Najman giełdowy z tym ,że ten prawdziwy Najman w przeciwieństwie do niego zarabia na ośmieszaniu się a dalton się ośmiesza i nic z tego nie ma...
Pokazał ile ma honoru i tyle. Ja jestem cały czas i za każde wolne środki dobieram. Nie udzielam się po prostu na forum bo nie chce karmić tego trolla psychiatry. Jestem dobrej myśli, że ten rok może nas wszystkich jeszcze bardzo pozytywnie zaskoczyć czego życzę sobie i wiernej ulicy. Pozdrawiam!
Sytuacja analogiczna jak po przejęciu Czech i Słowacji. Wtedy też kurs się osuwał a media pisały, że inwestorzy nie dostrzegają potencjału przejęcia nowych rynków.
Teraz jest identycznie. Przejęcie Litwy, Łotwy i Estonii. Inwestorzy też nie dostrzegają ale w przyszłości to zaowocuje.