Ale spada. Najgorsze jest to , że szufladka w oślej ławeczce się zacięła i nie mogę szybko sprzedać. Spokojniutki co być na to poradził? Pozdrawiam Szanownego I Drogiego Króliczka .
Oj Rysiu bo się zaczynam czeriwenić na buzi, tak często o mnie myślisz Ja tam z zakupami poczekam do poziomu 1-1.2 pln - wtedy wybiorę się na zakupy - ale spokojnie oddam Wam jak wrócimy w okolice 2pln - bo na wiele więcej liczyć nie możecie
Wiesz co spokojniutki ? Jeśli ja bym powiedział dla szwczyka kopytko i jego kolegi po fachu co ja z butami zrobiłem a czego oni nie mogli zrobić, to dopiero by u nich pąsy i płomienie wystąpiły.
Spokojniutki ,kiedy miałem 12 lat załapałem się już na pierwszą fuchę tzn pojechałem na nagonkę zajączki ganiać dla myśliwych. Myślę ,że to już wtedy pojawił się pierwszy sygnał do działalności artystycznej , którą później tylko trochę należalo zmodyfikować na odpowiednią specjalizację .Za te zajączki w futerku płacili wtedy 35 zł. Ale tutaj nastąpiła odwrotność i myśliwi ubrali Rysia w przepiękne , modne i ciepłe ubranko, co sprawiło Rysiowi wielką radość.
Widzisz Rysiu szczęście Cie trafiło niezmierne
Ja goniłem raz króliczka ale potknąłem się o listek i od tej pory czlowiek musi być spokojny ale nie uśmiechnięty