• Szulkam partnerow do biznesu Autor: ~petercalka [203.218.118.*]
    LED
    Bizness na miare 21 wieku.
    Zalozylem holding. Wlascicielami sa udzialowcy i powoluja rade nadzorcza. Potrzeba sporo kapitalu dlatego zapraszam sporo ludzi.
    Holding bedzie importowal duze ilosci podzespolow i gotowych elemntow do Polski i calej Europy.
    Ekrany, w calosci i elementy do skladania
    Zarowki
    Swietlowki
    Paski
    Neony
    I cala game roznych gadzetow.
    Kazde wjeksze miasto bedzie mialo swojego przedstawiciela na zasadzie franczyzy.
    Franczyza bedzie podzielona na kilka frakcji.
    Duza dla tych co ich stac na ekrany i cala game, mniejsza dla tych ktorych stac na srednia game towarow , i mala, zalozmy kilka produktow.
    Budujemy wlasna marke na wszytkie produkty, dajemy wieloletnia gwarancje i servis.
    Franczyza duza min 500.000.00 euro net worth i odpowiednia baza . Koszt zakupu franczyzy 100.000.00 uro.
    Srednia 100.000.00 euro i odpowiednia baza. Koszt zakupu 25.000.00 euro.
    Mala 10.000 net worth i koszt zakupu 2500 euro.
    Calosc dziala pod nadzorem Holdingu. Wejscie do holdingu musi kosztowac kazdego okreslona sume, nie jestem do konca zdecydowany, mysle ze oklo 100.000.00 euro i musi byc co najmniej 5 partnerow. To daje szanse na mocne negocjacje z Producentem i mozliwosc zdominowania rynku i wyelimnowania konkurencji na zasadzie ceny i oferty. Po prostu przestanie sie oplacac jechac do chin i kupic sammemu.
    Oczywiscie ja jako pomyslodawca chce byc CEO, do czasu az znajdzimy kogos kto mnie zastapi.
    Oczywiscie che byc zabezpieczony na rozne sposoby, . Headquoters bedzie w Honk Kongu, filie w calym swiecie.
    Ja oferuje wiedze na temat LED, znam nie tylko produkty, producentow ale mam rowniez szeroka game pomyslow i plan jak je zralizowac. Jestem w Chinach znam rynek, mam konkretny concept i jestem absolutnie pwny sucesu.
    To przedsiewziecie zdominuje. Zyski sa gwarantowane przez dlkugi czas.
    Warunki finasowe sa do przealizowania, liczy sie dla mnie generalny concept.
    Peter Calka
    calkapeter@gmail.com
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.51.55.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)