• *ORYGINALNA*ODZIEZ NIE PODRÓBY Autor: ~jarasvip [83.20.113.*]
    witam posiadam oryginalna odziez takich marek jak cerruti,armani i inne nie sa to rzeczy tanie lecz wyjatkowe nie hurtowe ilosci (nie chiny nie turcja)5059763 gg lub jarasvip33@wp.pl
  • Re: *ORYGINALNA*ODZIEZ NIE PODRÓBY Autor: ~.INFO [222.252.89.*]
    witam,

pragne zaalarmowac ,ze jest to zwykly naciagacz

uwazajcje i omijajcie !

my mamy swietne wloskie torebki po cenach hurtowych
    marek
  • Re: *ORYGINALNA*ODZIEZ NIE PODRÓBY Autor: ~jarasvip [83.20.128.*]
    szefie oto moj nr tel masz 510-036-676 mozliwy odbior osobisty.nie obrazaj mnie bo sie zaczne gniewac.
  • Re: *ORYGINALNA*ODZIEZ NIE PODRÓBY Autor: ~endriuw@wp.pl [222.252.89.*]
    przylaczam sie
    chcem sprzedac co mi nie zaszlo w uprzednim roku bo mam tego suzo na skladzie i troche mnie to "bodlo" finansowo....

moze by u was zeszlo

to jest taka okazja

jestem dobrej mysli!

moze sie uda!

Andrzej Wiakomski
  • Re: *ORYGINALNA*ODZIEZ NIE PODRÓBY Autor: ~jarasvip [83.20.128.*]
    kto ma pojecie najnowsza kolekcja 510-036-676 to moj nr tel mozliwy odbior osobisty widocznie ktos jest zagrozony skoro we wszystkich postach proboje mnie oczernic.mozemy sie spotkac nie ma problemu to adres strony z w/w przedmiotami

http://picasaweb.google.com/jarasvip33
  • Re: *ORYGINALNA*ODZIEZ NIE PODRÓBY Autor: ~arkadiuszolewikaczt [222.252.107.*]
    gupi temat 'wielki biznesmenie jarasie VIP" buhaha

marnu po prostu marny
  • Re: *ORYGINALNA*ODZIEZ NIE PODRÓBY Autor: ~cudowne ubrania [79.187.211.*]
    Drogi panie jarasvip pracuje w branży odzieżowej od kilkunastu lat i znam się na ubraniach, materiałach - wiem jak powinna wyglądać oryginalna odzież wysokiej jakości i zaręczam, że to wszystko co Wy "wszyscy wyłączni importerzy" oferujecie swoim klientom to jest wielka kupa g...... Tylko naprawdę nieliczni z Was mają towar godny uwagi.

pozdrawiam
  • Re: *ORYGINALNA*ODZIEZ NIE PODRÓBY Autor: ~cudowne ubrania [79.187.211.*]
    SPROSTOWANIE!!!!

Tylko nieliczni ale nikt z tych "wyłącznych importerów" o których pisałam wcześniej. Ci "wyłączni" mają tylko wielkie G......
  • Re: *ORYGINALNA*ODZIEZ NIE PODRÓBY Autor: ~endriuw@wp.pl [222.252.109.*]
    to jak z tym biznesem Panie Jerzy?

moze pomyslimy jakby tu zaczac jakies partnerstwo badz wspoldzialanie?

ja proponuje wymiane towaru, choc czesciowo, moze jakos sprobujemy popchac ten ciezki wozek wspolnie??

jestem optymistycznie nastawiony do takiego wspoldzialania..
    i uwazam ze na pewno sie do gadamy!

mam poprostu troche towaru, ktory nikt nie chce kupic - juz dlugi czas :/
    zalega mi,
    i jesli tak dalej pojdzie to sie bede potykac o niego.

jak wspomnialem tam gdzies wyzej, z natury jestem czlowiekeim niezwykle optymistycznie nastawionym do swiata, jednak ostatnio ludzie jakby mniej zagladaja, czasem sie zdarzy klient, jednak jest to drastycznie malo.

Kupilem kiedys okazyjnie towar z przeceny po NAPRAWDE SWIETNEJcenie,
    jednak biznes to biznes i nigdy nie wiadomo co przyniesie NOWY DZIEN

ze sklepu zwolnilem dwoch pracownikow juz - to jest: moja zone i meza mojej cory najstarszej, a cora siedzi we wloszech i by mogla nam cos wyslac jesli mielibysmy zapotrzebowanie

towar ten jest unikatowy ( nie powiem publicznie co) i z mojej okolicy tylko ja go kupilem

mam jeszcze mala pozyczke zaciagnieta z banku, juz chcialbym ja skplacac zaczac, jednak ta wspomniana sytuacja jest taka jaka jest.!.
    zycze pogody w biznesie wszystkim biznesmenom

i z mojej stron taki apel o pomoc - by ktos kupic czesc sortu

Andrzej wiakomski