• ciekawostką statystyczna Autor: ~serdżio [46.113.0.*]
    Z ostatnich 22 sesji , wzrostowe były ..3 :)))

Nie czuję jakiejś specjalnej satysfakcji (sam mam trochę akcji), ale trudno się nie uśmiechnąc patrząc na to , i na wcześniejsze wpisy grupki agresywnych przygllvp0w odliczajacych do wyników w atmosferze adoracji własnego sprytu i przenikliwosci
  • Re: ciekawostką statystyczna Autor: ~Gargamel [176.109.163.*]
    Ok, trolle i spadkowicze mieli rację, na ten moment, a co powiesz za 1,5 roku ?
  • Re: ciekawostką statystyczna Autor: ~wawelski_smok [46.112.110.*]
    Rzeczywiście w głowie się nie mieści, że są inwestorzy, których bardziej niż cena akcji interesują wyniki finansowe spółki, której są udziałowcami. Jak tak można??
  • Re: ciekawostką statystyczna Autor: ~Serge [5.173.150.*]
    Oczywiście obracasz kota ogonem.
    Mnie wyniki finansowe bardzo interesują .
    Pisałem o sytuacji w której każdy wpis który nie jest pianiem pochwalnym na cześć spółki, spotykał się z dziwnymi wyzwiskami. Cieszę się że ta ciemna masa siedzi teraz w kącie i liczy straty
  • Re: ciekawostką statystyczna Autor: ~wawelski_smok [46.112.110.*]
    Nie odwracam kota ogonem, może nie zrozumiałem właściwie twojej intencji kryjącej się za wpisem:
    "trudno się nie uśmiechnąc patrząc na to , i na wcześniejsze wpisy grupki agresywnych przygllvp0w odliczajacych do wyników w atmosferze adoracji własnego sprytu i przenikliwosci"
    Jeśli miałeś na myśli wyzwiska, które się pojawiały to oczywiście masz racje, nie jest to właściwy sposób prowadzenia dyskucji, jak również nie jest nim kłamanie na temat spółki co też niejednokrotnie miało tu miejsce.

W każdym razie wyniki są dobre, a kurs leci w dół i pewnie do końca października będzie się chylił ku dołowi. Tak to czasem działa, gdyby było inaczej nie byłoby okazji inwestycyjnych. Takich jak Grupa Kęty za 450 pln, Bank Handlowy za 55 pln (nie tak dawno temu) czy Decora za 10 pln (dawno temu). Wszystkie te spółki płacą regularną i bardzo dobrą dywidendę, a jakiś czas temu ich kurs był bardzo nisko ze względu na problemy całego sektora, albo ogólny strach na rynkach pommimo, że raporty finansowe wskazywały na bardzo solidną pozycję fiansową każdej z tych spółek, jakie są teraz ich wyceny można sprawdzić.
  • Re: ciekawostką statystyczna Autor: ~ss [109.243.69.*]
    c/z 11 na razie
[x]
GAMEOPS -0,81% 14,70 2025-10-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.