• Centrum Chinskie Autor: ~fiefiorka [88.156.226.*]
    Poszukuje informacji na temat "Centrów Chinskich"w Krakowie.Za wszystkie informacji z góry dziekuje.
    Pozdrawiam
    Fiefiorka
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~krzysiek1223 [83.7.228.*]
    w krakowie dzialają chyba tylko dwie firmy związane z chinami, jedna to instytut konfucjusza (zajmuja sie kulturą, językiem itd. - teraz robią jakies koncerty nawet), a druga to bigchina (mają strone bigchina.pl - to serwis o imporcie z Chin, swoja droga fajna sprawa, polecam:) - poza tym jest jeszcze chyba sinologia na UJ, ale nie jestem pewien
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~damian [83.3.205.*]
    Witam interesowały by mnie parę adresów do Francji, Pragi, Ostrawy i do Włoszech ile muszę zapłacić za takie adresy?
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~INFO [83.16.2.*]
    W Krakowie nic ciekawego nie ma najblizsze chinskie centra sa w Ostrawie oraz w Pradze w celu nabycia tych adresow prosze o kontakt na infohandel@onet.eu
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~Saltom [213.158.196.*]
    Jestem zainteresowana Chinska odzieżą z metkami made italy w BERLINIE-:) salewicz@beautylook Z góry dziękuję i pozdrawiam-;)
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~INFO [83.14.163.*]
    posiadamy adresy chinskich centr handlowych min Praga , Berlin i inne stolice Europy zainteresowanych zapraszam na infohandel@onet.eu
  • Re: Centrum Chinskie Budapeszt Autor: ~unibaw [79.186.127.*]
    INFO Napisał(a):
    -------------------------------------------------------
    > posiadamy adresy chinskich centr handlowych min
    > Praga , Berlin i inne stolice Europy
    > zainteresowanych zapraszam na infohandel@onet.eu
  • Centrum Handlu Hurtowego w Paryżu Autor: ~karolcia [213.158.196.*]
    Jestem zainteresowana tymi adresami proszę o inny kontakt niż przez E-maila.
    Z góry dziękuje!!!!!!!
  • Re: Centrum Chinskie Budapeszt Autor: ~ula [83.10.229.*]
    cześć
    jestem zainteresowana prosze o kontakt
  • Re: Centrum Chinskie Budapeszt Autor: ~paula78 [79.173.11.*]
    czesc czy moglabys podac mi adres chinskiego centrum we Francji dzieki
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~felipski [217.172.250.*]
    Witam bardzo proszę o kontakt jeżeli chodzi o adresy do Francji i Włoch. Mój email felipski_md@o2.pl
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~niezadowolony [77.113.54.*]
    Bylem kilka dni temu w centrach chińskich w Pradze... ZAŁUJĘ TEGO .... Pojechałem z ciekawości bo pisali że tam jest taniej o 30 %, ja tego niezauważylem, ceny takie same roznica zlotowki w ta czy ta stronę ,,, kupywalem na siłe co mi brakuje a i tak zostalo kasy bo wybor maly,,, polecam wólke kosowską i nigdzie nie ma wiekszego wyboru (chodzi o Prage i Berlin),,, to co w pradze mozna kupic i w berlinie a wiec jak ktos ma blisko do tych miejscowosci mozna jechac cos dobrac.... aaa bluzki i spodnie ktore kopilem w pradze pochodza z okolic łodzi i mozna je tez kupic na tuszynie,,, he a zreszta co to za wielkosc centrum jak czlowiek z wozkiem nie moze przejsc i jest na dodatek sam a w wolce kazdy zapierdziela bo tyle tego jest

mozna placisc w euro chyba wszedzie, ale przelicznik jest gorszy niz w kantorze , a wiec lepiej kupic korony czeskie a potem je z powrotem wymienic bo to wyjdzie taniej , polecam tak zrobic bo pizdoczki kroja na przeliczaniu w restalracjach i stacjach bezynowych (( w centryum chinskim jedno euro liczyli jako 25 koron , zachecam sprawdzic kurs ))

podaje tez strone czeska gdzie mozna znalezc wszystkie adresy tych centr w czechach tylko niektore z nich sa male czyli straganiki dla zwyklego detalicznego handlu

http://www.soap.cz/english/ ( wciskamy kropke na mapce i mamy adres ) proste i za darmo

winieta na autostrade do 3,5 tony kosztuje 330 koron na 7 dni okolo 48 zł
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~agaaa83 [87.205.213.*]
    Aha czyli straciłeś..i teraz chcesz ,żeby inni stracili jak ty!

Byłam w tych magicznych centrach.Szkoda,że Ci którzy podają i próbują sprzedać te adresy nie mówią,nie ostrzegają że to jedna wielka lipa!!!!Strata kasy i czasu.

Ludzie naprawdę się nie opłaca!

Re: Centrum Chinskie nowe
    Autor: sprinttrans (IP zapamiętane)
    Data: 13/11/2008 - 11:06:47

Za tyle, ile straciłem czasu i paliwa żeby to miejsce znaleźć!
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~ulok [87.204.196.*]
    Sprzedam adres do centrum w Pradze za 50 zł lub wymienię się za adres w Ostrawie.
    ulok79@o2.pl
    sprzedam adres do Ostrawy i innych miast w Europie,a adres do Pragi dam za darmo. zapraszam na infohandel@onet.eu
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~PIK [78.88.84.*]
    a czy dyspomuje Pan również namiarami na takie centra w Paryżu i okolicach ?
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~koralmix [82.160.17.*]
    WITAJ JAKA JEST RóżNICA CENOWA MIęDZY ZAKUPEM W CHNACH A W CZECHACH MOZE WIESZ CZY SA TAM MINERAłY I KAMIENIE OZDOBNE
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~ratinio [83.10.157.*]
    od tego posta minęło trochę czasu czy dowiedziałeś się coś na temat Włoch?
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~Tomi.Tomasz [83.10.224.*]
    :)
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~tomi.tomal@gmail.com [83.26.195.*]
    witam.
    jestem zainnteresowana zakupieniem adresu do centr handlowych we wloszech.
    prosze o kontakt lef@lef.pl
  • Re: Centrum Chinskie pod paryżem Autor: ~Tomros2 [83.9.5.*]
    Witam !
    Poszukuję adresów hurtowni chińskich pod Paryżem.
    Dżins i obuwie !
  • Re: Centrum Chinskie pod paryżem Autor: ~marcin [92.140.20.*]
    witam mieszkam w paryzu i mam zamiar importowac towar z polski nawiaze wspolprace z firma polska zaopatrujaca sie w towar we francji marcin.76@hotmail.com
    dziekuje i pozdrawiam
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~kupiec [88.156.70.*]
    Witam,

Kolega piotrek ma racje, nie radziłbym słuchać wyzyskiwaczy typu "u mnie lepiej", "taniej" itp. Proponuję raz na zawsze zakończyć temat adresów Chińskich centrów w Czechach!!! Sam zajmuję się odzieżą, a konkretnie handlem w Czechach i z Czechami od x lat więc trochę na ten temat mogę powiedziec. Oczywiście za darmo nie tam nie dają, ale jak w każdym tego typu centrum każdy może coś dla siebie wybrać interesującego jakościowo i cenowo.
    A żeby nie być gołosłownym podaję ogólne namiary na wszystkie liczące się centra w Czechach:
    Praga - SAPA (adres kolega wyżej podał)
    Brno - dwa centra chińskie na przeciwko autokomisu "AAA Auto" bardzo duży komis i łatwo znaleźć
    Ostrawa - Burza na Hraneczniku

I proszę łaskawie kolegę o nicku INFO o zaprzestanie propagandy w stylu "ci wszyscy zaopatrują się w tylko mi znanym i sekretnie strzeżonym miejscu i po horrendalnie niskich cenach" załosne to już jest, jak również nagminne kopiowanie i umieszczanie swojej reklamy po kilkadziesiąt czy kilkaset razy na tym forum.

W razie jakichkolwiek pytań czy wątplwości dotyczącą Czech służę pomocą: sullo81@op.pl

Zwracam się z prośbą wszystkich bezinteresownych o kontakty na podobne centra we Włoszech.
    Nawiasem mówiac jak ktoś chce sprzedać adres za 50 zł to juz chyba kiepsko z funduszami, albo naciagacz sugerujacy sie niską szkodliwościa społeczną, ech Polacy, ci którzy odrobine mieli z was doczynienia z chińczykami wiedzą o czym mówie...

Pozdrawiam serdecznie
    Jakies lewe te adresy Panie,, kupiec ,,nawet nie podajesz ulicy ani numeru
    siejesz propagande w tych kilku postach a na koniec oglaszasz sie pod innym nickiem wstyd.
    Naucz sie czlkowieku czytac lub przepisywac najlatwiej uzyc funkcji kopiuj wklej a nie wciskac kitu niby cytatami.Przytaczasz swoje mysli a nie wypowiedzi naszej firmy i podwazasz bezpodstawnie autorytet piszesz o tym ze ,,Sam zajmuję się odzieżą, a konkretnie handlem w Czechach i z Czechami od x lat więc trochę na ten temat mogę powiedziec,, jezeli tak jest do dlaczego wchodzisz na tytuly watkow szukacm centr handlowych itd na bo sam dalej szukasz tzn ze sobie jednak nie radzisz w tych interesach. Podajesz jakies dziwne adresy zam probujac wyzyskac podstepnie od ludzi adresy do Wloch tak sie nie robi to nieetyczne.
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~czapa2000 [212.109.135.*]
    zgadzam sie z uzytkownikiem kupiec nie dajcie sie nabrac naciagacza
    kilka adresow odemnie
    zaplacicie i dostaniecie to co ja podalem
    to sa jedne z wiekszych bazarow w czechach nie szukajcie innych ceny podobne pozdrawiam INFO i innych chcacych zarobic
    1.ASIA DRAGON BAZAR
    Svaty Kriz
    350-02 Cheb
    www.market-cheb.cz

2.River Town Prague (dawniej targowisko Holesovice)
    Bubenske nabr. 306
    170 04 Praha 7
    www.rivertownprague.cz

3.TTTM Sapa
    Libusska 319/126
    142 00 Praha pisnice
    tel:00420 244 092 416

Jeszcze znam centrum w Budapeszcie(Węgry):
    www.asiacenter.hu
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~marika1 [91.94.136.*]
    WITAM WSZYSTKICH UżYTKOWNIKóW FORUM,
    POSIADAM ADRES DO CENTRUM HURTOWEGO WE FRANCJI POD PARYżEM
    MAPY DOJAZDU itd...
    ZAINTERESOWANYCH PROSZę O KONTAKT NA E-MAIL.
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~maras1960@gazeta.pl [62.21.104.*]
    Szukam adresów w Paryżu i okolicy .Chcę kupić Jeansy damskie
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~marcin [92.140.20.*]
    podam ci kilka adresow w paryzu marcin.76@hotmail.com
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~Leszek [91.189.77.*]
    Dnia 2008-04-04 o godz. 12:30 ~marika1 napisał(a):
    > WITAM WSZYSTKICH UżYTKOWNIKóW FORUM,
    > POSIADAM ADRES DO CENTRUM HURTOWEGO WE FRANCJI POD PARYżEM
    >
    > MAPY DOJAZDU itd...
    > ZAINTERESOWANYCH PROSZę O KONTAKT NA E-MAIL.

Jestem zainteresowany Francją pod kątem garniturów męskich. Czy jest tam taki towar? Odwdzięczę się za informację i adresy.
    Leszek 667-80-00-80
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.113.224.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~beciabea [109.243.194.*]
    jestem zainteresowana adresami hurtowni w Paryzu prosze o kontakt na maila beciabuchta@op.pl
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~michał [83.7.76.*]
    witam,jeste zainteresowany kupnem.tel 510654012
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~cocotier [95.160.37.*]
    Pilnie potrzebuje będę wdzięczna paula
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~cocotier [95.160.37.*]
    Pilnie potrzebuje będę wdzięczna paula
    marzenia5@wp.pl
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~olej6707 [92.244.32.*]
    jestem zainteresowany proszę o odpowiedz
  • Centrum Chinskie Autor: ~karolcia [213.158.196.*]
    Jestem zainteresowana bardo zainteresowana tymi adresami. Czy można się z kontaktować z tobą oprócz E-mailem.
    Z góry dziękuje!!!!!!
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~olej6707 [92.244.32.*]
    marika1 Napisał(a):
    > POSIADAM ADRES DO CENTRUM HURTOWEGO WE FRANCJI
    > POD PARYżEM
    > MAPY DOJAZDU itd...

jestem zainteresowany
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~ewaozga79 [95.40.42.*]
    jestem zainteresowana
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~damian [83.3.205.*]
    witam serdecznie chciałbym się zapytać co pan sprowadza z chin i w jakich cenach bo ja chandluje na rynkach w tuszynie i głuchowie proszę mi podać mi nr telefonu tak będzie lepsza romomwa a ja podaję swój 600-603-654
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~edit [213.158.196.*]
    marika1 Napisał(a):
    > POSIADAM ADRES DO CENTRUM HURTOWEGO WE FRANCJI
    > POD PARYżEM
    > MAPY DOJAZDU itd...

czekam na jakis kontakt .prosze o odpowiedz
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~agaaa83 [87.205.179.*]
    Witam Pana,
    Czy mógłby Pan podać orientacyjne ceny na tych bazarach?Po prostu się zastanawiam czy warto tam jechać.Pozdrawiam Aga

czapa2000 Napisał(a):
    > zgadzam sie z uzytkownikiem kupiec nie dajcie sie
    > nabrac naciagacza
    > kilka adresow odemnie
    > zaplacicie i dostaniecie to co ja podalem
    > to sa jedne z wiekszych bazarow w czechach nie
    > szukajcie innych ceny podobne pozdrawiam INFO i
    > innych chcacych zarobic
    > 1.ASIA DRAGON BAZAR
    > Svaty Kriz
    > 350-02 Cheb
    > www.market-cheb.cz
    >
    > 2.River Town Prague (dawniej targowisko
    > Holesovice)
    > Bubenske nabr. 306
    > 170 04 Praha 7
    > www.rivertownprague.cz
    >
    > 3.TTTM Sapa
    > Libusska 319/126
    > 142 00 Praha pisnice
    > tel:00420 244 092 416
    >
    > Jeszcze znam centrum w Budapeszcie(Węgry):
    > www.asiacenter.hu
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~INFO [83.14.163.*]
    1. Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja
    zgadzam sie z uzytkownikiem kupiec nie dajcie sie nabrac naciagacza kilka adresow odemnie zaplacicie i dostaniecie to co ja podalem to sa jedne z wiekszych bazarow w czechach nie szukajcie innyc
    Forum: Ogólne
    2008-02-06 22:20czapa20002. Re: chinskie centrum handlowe Praga
    zgadzam sie z uzytkownikiem kupiec nie dajcie sie nabrac naciagacza kilka adresow odemnie zaplacicie i dostaniecie to co ja podalem to sa jedne z wiekszych bazarow w czechach nie szukajcie innyc
    2008-02-06 22:19czapa20003. Re: PRAGA CHINSKIE CENTRA HANDLU HURTOWEGO
    2008-02-06 22:19czapa20004. Re: CHINSKIE CENTRUM HANDLOWE
    2008-02-06 22:19czapa20005. Re: centrum chinskie w czechach
    2008-02-06 22:17czapa20006. Re: Poszukuję hurtowni w Czechach!!
    2007-11-07 15:35czapa20007. Re: Szukam outlet z Chin
    WITAM POSIADAM 3 ADRESY BAZAROW CHINSKICH 2 CZECHY 1 SLOWACJA WYMIENIE SIE NA INNE KONTAKT 889 353 776 GG 4268765
    2007-11-07 15:32czapa20008. Re: Szukam pomocy - chińskie buty.
    POSIADAM 3 ADRSY 1 SLOWACJA 2 CZECHY CINSKIE BAZARY WYMIENIE SIE NA INNE KONTAKT 889 353 776 GG 4268765
    2007-11-07 15:28czapa20009. Re: chinskie centra handlowe w Pradze
    POSIADAM 3 ADRESY 2 PRAGA 1 SLOWACJA CHETNIE SIE WYMIENIE NA INNE KONTAKT 889 353 776 GG 4268765
    2007-11-07 15:10czapa200010. Re: Poszukuję hurtowni w Czechach!!
    WITAM POSIADAM 2 ADRESY JEDEN W SLOWACJI JEDEN CZECHACH PROSZE O KONTAKT 889 353 776 GG 4268765 ZG.CZAPA@WP.PL POZDRAWIAM
    2007-11-07 15:07czapa200011. Re: Centrum Chinskie
    WITAM POSIADAM 3 ADRESY BAZAROW CHINSKICH 2 CZECHY 1 SŁOWACJA INTERESUJE MNIE WYMIANA NA JAKIES INNE PROSZE O KONTAKT 889 353 776 GG 4268765 ZG.CZAPA@WP.PL POZDRAWIAM
    2007-11-07 15:01czapa200012. Re: chińskie centrum handlowe - węgry, czechy, słowacja
    WITAM POSIADAM 2 ADRESY JEDEN W SLOWACJI JEDEN CZECHACH PROSZE O KONTAKT 889 353 776 GG 4268765 ZG.CZAPA@WP.PL POZDRAWIAM
    2007-10-29 14:02czapa200013. Re: Poszukuję hurtowni w Czechach!!
    POSIADAM ADRES DO CENTRUM CHINSKIEGO W CZECHACH GDZIE MOZNA NABYĆ TOWARY W BARDZO ATRAKCYJNYCH CENACH WSZYSCY CHCA OD TAK DOSAC ADRE ALE ZNALEZIENIE TAKIEGO CENTRUM TEZ KOSZTUJE PALIWO HOTELE CZAS K
    2007-10-29 14:00czapa200014. Re: obuwie z chin czechy
    POSIADAM ADRES DO CENTRUM CHINSKIEGO W CZECHACH GDZIE MOZNA NABYĆ TOWARY W BARDZO ATRAKCYJNYCH CENACH WSZYSCY CHCA OD TAK DOSAC ADRE ALE ZNALEZIENIE TAKIEGO CENTRUM TEZ KOSZTUJE PALIWO HOTELE CZAS K
    2007-10-29 13:58czapa200015. Re: Centrum Chinskie
    2007-10-29 13:57czapa200016. Re: Szukam pomocy - chińskie buty.
    2007-10-29 13:53czapa200017. Re: chinskie centra handlowe w Pradze
    POSIADAM ADRES DO CENTRUM CHINSKIEGO W CZECHACH GDZIE MOZNA NABYĆ TOWARY W BARDZO ATRAKCYJNYCH CENACH WSZYSCY CHCA OD TAK DOSAC ADRE ALE ZNALEZIENIE TAKIEGO CENTRUM TEZ KOSZTUJE PALIWO HOTELE CZAS KI
    2007-10-28 15:20czapa200018. Re: Szukam pomocy - chińskie buty.
    !!! NIE PRZEPŁACAJ !!!! KUP DOBRY ADRES I ZARABIAJ !!! POSIADAM ADRES DO CENTRUM CHINSKIEGO W CZECHACH GDZIE MOZNA NABYĆ TOWARY W BARDZO ATRAKCYJNYCH CENACH DLA PRZYKŁADU DANE Z SIERPNIA 2007 :
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~witold [212.109.135.*]
    adresy sprawdzone i nie trzeba placic a administrator moglby sie zajac osobami ktore spamuja szkoda słow
    Svaty Kriz
    350-02 Cheb

Bubenske nabr. 306
    170 04 Praha 7

Libusska 319/126
    142 00 Praha pisnice
    tel:00420 244 092 416
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~TOREBKA [78.131.217.*]
    jestem zainteresowana
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~art_line [83.13.30.*]
    witam serdecznie !!!

mam bezposredni kontakt z chinami wiec jesli ktos jest zainteresowan wspołpracą prosze o kontakt.

889_605_254

michał
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~magnat [83.20.241.*]
    szukam hurtowni torebek włochy , francja - czilis@o2.pl
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~sprinttrans [80.244.149.*]
    Witam!Bardzo chętnie podałbym Wam ten adres w Paryżu,bo byłem osobiście w tej chińskiej dzielnicy,gdyż zlecił mi pewien człowiek z Łodzi transport tych ciuchów,ale nie zapisałem:/ Może jeszcze kiedyś tam będę,to za free podam. Pozdrawiam Wszystki Prawdziwych!
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~maly_budzet [82.21.170.*]
    Chcesz zaczac sprzedz na aukcji badz rynku-masz maly budzet?
    napisz; maly_budzet@wp.pl lub odwiedz http://5050.bloog.pl znajdziesz tu kilka fotek plus ceny .
    Sprawdz czy jest towar ktorego szukasz.
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~Tomi.Tomasz [83.10.202.*]
    :)
  • Re: Centrum Chinskie Autor: ~gosik91 [83.14.37.*]
    Witam,

Jestem nowicjuszem i chciałabym otworzyć mały sklep odzieżowy i zaopatrywać się w Wólce itp. Ale czy to się opłaca? Można z tego wyżyć? Czy po towar można jeździć w weekendy?
    Bardzo prosze o radę ludzi doświadczonych i życzliwych. Nie chciałabym źle zainwestować oszczędności.