Bylem kilka dni temu w centrach chińskich w Pradze... ZAŁUJĘ TEGO .... Pojechałem z ciekawości bo pisali że tam jest taniej o 30 %, ja tego niezauważylem, ceny takie same roznica zlotowki w ta czy ta stronę ,,, kupywalem na siłe co mi brakuje a i tak zostalo kasy bo wybor maly,,, polecam wólke kosowską i nigdzie nie ma wiekszego wyboru (chodzi o Prage i Berlin),,, to co w pradze mozna kupic i w berlinie a wiec jak ktos ma blisko do tych miejscowosci mozna jechac cos dobrac.... aaa bluzki i spodnie ktore kopilem w pradze pochodza z okolic łodzi i mozna je tez kupic na tuszynie,,, he a zreszta co to za wielkosc centrum jak czlowiek z wozkiem nie moze przejsc i jest na dodatek sam a w wolce kazdy zapierdziela bo tyle tego jest
mozna placisc w euro chyba wszedzie, ale przelicznik jest gorszy niz w kantorze , a wiec lepiej kupic korony czeskie a potem je z powrotem wymienic bo to wyjdzie taniej , polecam tak zrobic bo pizdoczki kroja na przeliczaniu w restalracjach i stacjach bezynowych (( w centryum chinskim jedno euro liczyli jako 25 koron , zachecam sprawdzic kurs ))
podaje tez strone czeska gdzie mozna znalezc wszystkie adresy tych centr w czechach tylko niektore z nich sa male czyli straganiki dla zwyklego detalicznego handlu
http://www.soap.cz/english/ ( wciskamy kropke na mapce i mamy adres ) proste i za darmo
winieta na autostrade do 3,5 tony kosztuje 330 koron na 7 dni okolo 48 zł