W mojej opinii wygląda to tak, jakby prezes chciał ściągnąć spółkę z giełdy. Ustanowiony jest skup, którego firma nie realizuje, za to prezes regularnie skupuje akcje z RYNKU. Nawet po cenach dochodzących do 7.40 zł. W tej chwili, razem z rodziną (wszyscy o nazwisku Kurek w akcjonariacie), mają już ponad 46,5%, a free float to 19%. Rynek absolutnie nie docenia rodzimej spółki, wskaźnik c/z w ostatnich latach waha się w okolicach 4,5
ale Kurek ma mniej więcej tyle od początku - część przeszła na żonę,nie wiem z jakiego powodu (podział majątku?) ale to z jego pakietu, coś dokupywał ale to malutkie ilości, a skup sobie robią jak sie kurs mocno osuwa ....
Przepraszam bardzo ale od kogo mają skupić te akcje? Prezes skupuje, ja skupuje, inni też skupuja. Policz ike zostało skupionych akcji na tak dużej korekcie, śmiech na sali.
Warto wcześniej kupować prezenty mikołajkowe, bo są chć trochę przemyślane, ale było naprawdę dużo czasu a Nowy Rok będzie tu witał nowe ATH, bo nikt nie musi robić optymalizacji podatkowej. Smarować płozy i ... ciągną, ciągną sanie
Zbierają zbieraj, Spółka wraca w kierunku kursów z wejścia na GPW , wtedy bylo maks. 12 PLN ale to było już lat temu sporo Na pewno znaczenie maja gigantyczne przetargi na sprzęt IT w tym roku rządowe, ale może jest coś jeszcze