• czy AQT po powodzi.... Autor: ~miczurin [89.64.94.*]
    jest dobrym tropem?
    na pewno jest szansą....
  • Re: czy AQT po powodzi.... Autor: ~Ciekawe [31.60.243.*]
    Jaki pakiet Aquy posiada Devoran
  • Re: czy AQT po powodzi.... Autor: ~Hunterman [91.94.97.*]
    23%
  • Re: czy AQT po powodzi.... Autor: ~Koala [31.0.27.*]
    Prośba: Miczurin, daj coś więcej od siebie, zawsze miałeś SUPER celne obserwacje, komentarze!!!!
  • Re: czy AQT po powodzi.... Autor: ~miczurin [89.64.94.*]
    ależ oczywiście mimo , że myślę , że drzesz sobie ze mnie łacha.....
    i okej, nic w moim spojrzeniu na to czym jest DEV i podobne jemu spółki nie zmieniło się.
    natomiast zdarzyły się pewne okoliczności , które rokują i to nie ma nic wspólnego z działalnością operacyjną DEV , tutaj pustynia.
    W posiadane procenty AQT nie chce mi się wierzyć. powinni wg. mnie mieć więcej i to raczej bliżej pakietu kontrolnego.
    no i teraz dary losu przyniosły wielką powódż , a bez wody ogólnie mówiąc i przewrotnie ,ludzie funkcjonować nie mogą.
    mało tego ,jest zasada , że w takich sytuacjach niczego się nie remontuje tylko buduje się od nowa w najlepszych możliwych technologiach . i mimo , że chajsu niby nie ma , to i tak muszą odbudowywać tak jak napisałem, najwyżej będzie dłużej...
    no i teraz mała firemka AQT , może się wpisać w ciąg zamówień publicznych bo takich podwykonawców w skali makro wcale tak wielu nie ma.
    i dalej snując tę SF może się okazać , że nagle i z niczego , DEV , może stać się firmą , żyjącą z aktywów , bez dz. oper.
    a to pozwala na budowanie pewnej narracji przez zarząd , jakiś list intencyjny , jakieś zdjęcia z Kierwińskim na wałach , jakieś wizyty w Kłodzku i okolicach wystarczą za sprężynę , tyle, że do tego trzeba prawdziwej determinacji i jakiejś minimalnej pracowitości.
    tak czy inaczej , uważam ,że tragedia tamtych jest szansą dla innych , a czy dla AQT ,a poprzez to dla DEV no to sami Państwo wiecie.
    a co do końca akumulacji tutaj to myślę ,że powrót na ósemki jest możliwy choćby w dwie sesje, tylko nie wiadomo w które.
    pułapką są zawsze wzrosty piątkowe.

• Re: czy AQT po powodzi.... Autor: ~Maciek [112.135.220.*]
    Co ty pier...ish? Aqt? Zamowienia publiczne? Zeby wziac zamowienie publiczne trzeba miec doswiafczenie. Referencje jakie miało aqt są już za stare. Dwa: jeśli masz referencje z budowy oczyszczanie przydomowych nie możesz startować do wałów przeciwpowodziowych. Itp itd. Trzy: aqt ma jednego pracownika, nie ma maszyn, pieniędzy (do przetargów musisz posiadać środki na koncie, a na koncie aqt ma trzech komornikow). Aqt ma jedną rzecz. Zaległość w ZUS. To też raczej nie pomaga w wygraniu przetargu. Minimum obrotu? 13 tysięcy w kwartale to raczej wstyd a nie dowod posiadania doświadczenia. Z ostatnich 24 przetargów z ich branży w 2024 roku wzięli udział w - żadnym!!! Z firm z ich branży to można rzucać kamieniem i w każdym województwie znajdzie się taka co ma kadry, obrót i doświadczenie. Delfin. Centroplast. Emkan. Graf. Europlast. Gruszka. Każda z nich ma obrót rzędu 15-20 mln tylko w tym roku. Polecam mniej pić i odstawić zioło.
[x]
ENERGY 0,44% 0,11 2025-10-22 15:30:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.