Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,06 zł , zmiana od tamtej pory: 88,13%

Re: czy AQT po powodzi....

ależ oczywiście mimo , że myślę , że drzesz sobie ze mnie łacha.....
i okej, nic w moim spojrzeniu na to czym jest DEV i podobne jemu spółki nie zmieniło się.
natomiast zdarzyły się pewne okoliczności , które rokują i to nie ma nic wspólnego z działalnością operacyjną DEV , tutaj pustynia.
W posiadane procenty AQT nie chce mi się wierzyć. powinni wg. mnie mieć więcej i to raczej bliżej pakietu kontrolnego.
no i teraz dary losu przyniosły wielką powódż , a bez wody ogólnie mówiąc i przewrotnie ,ludzie funkcjonować nie mogą.
mało tego ,jest zasada , że w takich sytuacjach niczego się nie remontuje tylko buduje się od nowa w najlepszych możliwych technologiach . i mimo , że chajsu niby nie ma , to i tak muszą odbudowywać tak jak napisałem, najwyżej będzie dłużej...
no i teraz mała firemka AQT , może się wpisać w ciąg zamówień publicznych bo takich podwykonawców w skali makro wcale tak wielu nie ma.
i dalej snując tę SF może się okazać , że nagle i z niczego , DEV , może stać się firmą , żyjącą z aktywów , bez dz. oper.
a to pozwala na budowanie pewnej narracji przez zarząd , jakiś list intencyjny , jakieś zdjęcia z Kierwińskim na wałach , jakieś wizyty w Kłodzku i okolicach wystarczą za sprężynę , tyle, że do tego trzeba prawdziwej determinacji i jakiejś minimalnej pracowitości.
tak czy inaczej , uważam ,że tragedia tamtych jest szansą dla innych , a czy dla AQT ,a poprzez to dla DEV no to sami Państwo wiecie.
a co do końca akumulacji tutaj to myślę ,że powrót na ósemki jest możliwy choćby w dwie sesje, tylko nie wiadomo w które.
pułapką są zawsze wzrosty piątkowe.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ENERGY 4,17% 0,11 2025-10-21 16:15:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.