poszukuję osoby, które zechciałyby wraz ze mną zamówić towar tzn. obuwie jak i torebki bezpośrednio w CHINACH. Posiadam kontakty do Chin jak i doświadczenie w imporcie. W zeszłym roku importowałem kilka razy armaturę łazienkową (drogą lotniczą do Warszawy i drogą morską do Gdyni) tak więc znam całą procedurę.
Problem polega na tym, iż posiadam jedynie 30000zł kapitału własnego a jak wiemy, czym więcej zamawiasz tym niższa jest cena.
Jeżeli jest ktoś zainteresowany współpracą lub posiada jakiekolwiek sugestie lub inne pomysły to proszę o kontakt.
Witam serdecznie! Posiadam mała działalność gospodarczą i szukam kontaktów. Chciałbym sprzedawać damskie i młodzieżowe torebki modne torebki!
bardzo prosze o kontakt e-mail tomo0601@interia.pl
witam!ja rowniez zadalem pytanie 3 miesiace temu!niech sie pan ,pani,nieludzi ze ktos poda adres tych centr!ja sam zdobylme je dzieki znajomosciom w poslikch centrach od naszych zachodnich przyjaciol!i to mnie jeszcze kosztowalo!juz od ponad 3 miesiecy robie naprawde satysfakcjonujace oboroty!postanowilem wiec stworzyc taki maly niezbednik na temat tych centr!w tressci znajduja sie dokladne mapy jak dojechac z kazdego zakatka poslki do czech az dokladnie pod samo centrum!jest ich 4 i sa 4 mapy!dokladny opis co na kazdym sie znajduje i co mozna kupic i za ile !na co trzeba uwazac itp!naprawde warto!cena takeigo niezbednika to tylko kilkanascie zloty!pisz na joeel@interia.pl lub dzwon na numer 513-897-343 ,istnieje mozliwosc po wczesniejszej oplacie ,moge wylas niezbednikh na skrzynke pocztowa ,lub poczta polska!JAK Kto woli!naprawde warto!twoje zarobki powieksza sie o minimum 60 -70 % !zaufaj a sie przekonasz!pozdro!
uwaga gratis dodaje wszelkie inforamcje na temat wszystkich istniejacych centr handlowych w poslce o raz calej europie!
Jestem juz w handlu kilkanasie lat i juz sie dorobilem teraz czas na ciebie!
witam!ja rowniez zadalem pytanie 3 miesiace temu!niech sie pan ,pani,nieludzi ze ktos poda adres tych centr!ja sam zdobylme je dzieki znajomosciom w poslikch centrach od naszych zachodnich przyjaciol!i to mnie jeszcze kosztowalo!juz od ponad 3 miesiecy robie naprawde satysfakcjonujace oboroty!postanowilem wiec stworzyc taki maly niezbednik na temat tych centr!w tressci znajduja sie dokladne mapy jak dojechac z kazdego zakatka poslki do czech az dokladnie pod samo centrum!jest ich 4 i sa 4 mapy!dokladny opis co na kazdym sie znajduje i co mozna kupic !na co trzeba uwazac itp!naprawde warto!cena takeigo niezbednika to tylko kilkanascie zloty!pisz na joeel@interia.pl lub dzwon na numer 513-897-343 ,istnieje mozliwosc po wczesniejszej oplacie ,moge wylas niezbednikh na skrzynke pocztowa ,lub poczta polska!JAK Kto woli!naprawde warto!twoje zarobki powieksza sie o minimum 60 -70 % !zaufaj a sie przekonasz!pozdro!
uwaga gratis dodaje wszelkie inforamcje na temat wszystkich istniejacych centr handlowych w poslce o raz calej europie!
Jestem juz w handlu kilkanasie lat i juz sie dorobilem teraz czas na ciebie!
Witam, chcialem sie dowiedziec jakie moglo by byc clo na sprowadzane tekstylii Lacosty/Gucciego/Dolce&Gabana do Polski? Jak wyglada sprawa co do oryginalnosci? Pozdrawiam
TEZ BYM SIE DOLACZYL DO SPROWADZANIA TOREBEK - ALE PONIZEJ 4$ ZA TOREBKE.
MAM PONAD 10 FIRM Z TOREBKAMI - PO 2$ , 3 $ ZA 1000 PCS ... WIEC PROSZE PISAC - PROSZE TYLKO O KONKRETNE OFERTY I LUDZI ZNAJACYCH SIE NA IMPORCIE
witam. Mam do Pana prośbe. Jestem zainteresowany odkupieniem od pana adresów do tych firm co mają torebki za 2$ i 3$. jesli jest Pan zainteresowany prosze o kontakt na e-maila korba1000@poczta.onet.pl Dziekuje z góry
bogie18 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam
>
> TEZ BYM SIE DOLACZYL DO SPROWADZANIA TOREBEK - ALE
> PONIZEJ 4$ ZA TOREBKE.
> MAM PONAD 10 FIRM Z TOREBKAMI - PO 2$ , 3 $ ZA
> 1000 PCS ... WIEC PROSZE PISAC - PROSZE TYLKO O
> KONKRETNE OFERTY I LUDZI ZNAJACYCH SIE NA IMPORCIE
Witam
Czy jest mozliwosc uzyskania kontaktow jesli chodzi o torebki jesloi tak to proszeo przeslnie na adres agnes4222@vp.pl
Witam! Raczkuje w branzy odziezowej. To co kupuje w hurtowniach które są mi znane nie jest atrakcyjne cenowo. Poszukuje importerów odziezy chińskiej, tureckiej. Nikt niestety nie chce zdradzic tajemnicy handlowej. Może ktoś z państwa zechce mi pomóc. Wiem że dziekuje w handlu to mało. Jestem skłonna kupic konkretne informacje. Pozdrawiam.
Interesuje mnie import ok 30 kart graficznych GeForce 8800 GTS lub Ultra. Nawiazalem kontakt z kilkoma firmami z Hong Kongu, Taiwanu,Malaysii, Indii. (wszystkie firmy posiadaja status: Trust pass lub gold seller)
-Karta GeForce 8800 GTS - 309 USD (cena nie zawiera kosztow przesylki, cla)
- Karta GeForce 8800 ULTRA - 389 USD (cena nie zawiera kosztow przesylki, cla)
Zastanawiam sie rowniez nad importem telefonow Motorola(ok 20 sztuk) Nawiazalem konakt z fabryka Hailian International Trade Industry. Przedsawili mi swoja oferte. Cena telefonu motorola Z8 - 225USD (cena nie zawiera kosztow przesylki, cla). Cena tego telefonu w Polsce to ok 1500zl.
Prosze o info od osob ktore mialy do czynienia zzprowadzeniem takiego lub podobnego towaru do Polski.
e mail: tems1@op.pl
gg: 4004621
Jeśli ktoś szuka pomocy w sprawie importu z Chin to polecam serwis Big China (http://www.bigchina.pl). Realizujemy zlecenia importowe od początku do końca. Możemy także wykonać sprawdzenie wiarygodności określonych chińskich przedsiębiorstw, a także wykonać raport branżowy, jeśli ktoś nie jest pewny czy opłaca mu się importować.
włochy-hurt Napisał(a):
> Mam torebiki do odbioru juz w polsce cena od 2
> euro/szt. minimalna ilość zamówienia 1000szt.
> Więc nie wiem czy opłaca wam sie to sprowadzac z
> chin....
bylabym zainteresowana wspolpraca na dluzsza mete, prosze o kontakt:
pwalenciak@gmail.com
abcd Napisał(a):
> włochy-hurt Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Mam torebiki do odbioru juz w polsce cena od 2
> > euro/szt. minimalna ilość zamówienia 1000szt.
> > Więc nie wiem czy opłaca wam sie to sprowadzac
> z
> > chin....
>
>
> bylabym zainteresowana wspolpraca na dluzsza mete,
> prosze o kontakt:
> pwalenciak@gmail.com
witam.rowniez jestem zainteresowana wspolpraca
prosze o kontakt
beti7330@wp.pl
Witam
jestem zainteresowany współpracą z osobą z nickiem "włochy-hurt"
proszę o kontakt odnośnie odbioru torebek ...
na priv proszę o dane jaki to jest dokładnie asortyment...
magnat Napisał(a):
> Witam jestem zainteresowany również importem
> torebek z Włoch , Chin , również w Polsce
Witam
jestem zainteresowany oferta torebek autora włochy-hurt Prosze o oferte na meila handel.marek@onet.eu lub www.topshop.com.pl dane firmy adres do wgladu
Czy tu sa tylko sami gawedziarze galanteria www.topshop.com.pl pytac o hurt. ceny hurt udostepniam tylko prowadzacym działalnosc.Z Włoch sprowadze każdy towar na zamówienie
Witam,
jestesmy bezposrednim importerem torebek z Włoch, Francji a przede wszystkim z Chin. Zapraszamy do współpracy klientów hurtowych. Dla stałych klientów udzielamy atrakcyjnyjne rabaty. Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej www.olaf.legnica.pl lub bezpośreni kontakt- jrow@wp.pl
Witam wszytkich.
Torebki sa z chin przez wlochy. Od teraz jest mozliwosc zamawiania mnjszej ilosci bo mozna je slac droga morska.
Calkapeter@gmail.com
Jestem w Chinach prowadze biuro i znam ten temat doskonale.
Polecam Triviani, bo jest w kontakcie z kilkoma fabrykami i ma rzeczywiscie wlasne projekty i wlasna kontrole jakosci.
Pter
Calkapeter@gmail.com
Nasz firma jest przedstawaicielm Triviani w Azji.
Posiadam wszystkie Adresy center chińskich we Włoszech , Francji i Niemczech , a także mam dokładne informacje dotyczące chińskich dzielnic z hurtowniami . Dysponuje także cennymi wskazówkami .
Jeżeli interesują kogoś dokładne i zetlenie przygotowane informacje proszę o kontakt mailowy infokavka@gmail.com
witam jeśli jest ktoś zainteresowany importem z chin to służę pomocą mój wspólnik to chińczyk mający duże biuro w szanghaju zatrudniające 50 osób i produkujący odzież na duzą skalę dla znanych firm szyją 5 milionów koszul rocznie aktualnie sprowadzamy z chin do naszych magazynów w polsce płyki granitowe i maszyny do produkcji spożywczej oraz odzież męską jestem w stanie pomóc znaleźc w chinach producentów i zorganizowac spotkania handlowe w każdej dowolnej branży mój tel 512208188
U mnie znajdiesz wszytko co mozna zobaczyc na ulicy od Paryza do moskwy do Nowy York czy Tokyo.
Powiedz co szukasz ile szt, pokaz zdjecia, i masz,
80 % odziezy jest z Chin, a ponad 70% Chinkiej odziezy z Guangdong i ja wlasnie tu jestem.
Najlepsze ceny najlepsza jakosc, tylko ze to Ty muisz wiedziec co chesz i ile, itd
Peter
hurtownieodziezy Napisał(a):
> Pytanie do Peter Calka!
>
> a co oferujesz?
>
> konkretne oferty - powiedz cos wiecej o
> konkretnych ofertach bo jak na razie to nic nie
> piszesz o konkretach.
>
> czekam na konkretne info - potrzebuje towar do
> sieci hurtowni.
> jakie produkty jakie ceny?
>
> Pozdrawiam
>
> Andrzej
3nmedJesli mi powiesz co konkretnie szukasz to powiem ci po ile itd, W Chinach jest absolutnie wszytko, co mozesz sobie wyobrazic, i mozesz to kupic tanio, jesli wiesz gdzie i jak, i dlatego ja jestem w stanie ci tu pomoc.
Muisz wiedziec dokladnie co chesz , ile i ile mozesz za to zapalcic tak zebys na tym dobrze zarobil. Kurtki na zime to toszke woda pod mostem, raczej sezon letni.
Peter
Calkapeter@gmail.com
hurtownieodziezy Napisał(a):
> Pytanie do Peter Calka!
>
> a co oferujesz?
>
> konkretne oferty - powiedz cos wiecej o
> konkretnych ofertach bo jak na razie to nic nie
> piszesz o konkretach.
>
> czekam na konkretne info - potrzebuje towar do
> sieci hurtowni.
> jakie produkty jakie ceny?
>
> Pozdrawiam
>
> Andrzej
Chinski dopiero poznaje, mam w biurze 3 osoby ktore mowia kilkoma jezykami chinskimi , a jest okolo 130z czego madaryn jest dominujacy i tego sie ucze, z kolei moi pracownicy mowia po angielsku, a to jest jezyk ktory znam tak dobrze jak polski a w biznesie po angielsku czuje sie duzo lpiej bo w USA skonczylem collegem i jetem obywatelem USA.
Clo to juz zagadnienie ktore kazdy musi poznac sam, bo jest rozne , an rozne towary, torebki ze skory czy z dermy czy z materaialu, itd. Ja zanm przepisy w Chinach bo yu mieszkam i pracuje. Tu mam tez kontakty w fabrykach i jestem partnerem w kilku przedsiewzieciach
Peter