• IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~Krzysiek [80.239.244.*]
    Witam...

poszukuję osoby, które zechciałyby wraz ze mną zamówić towar tzn. obuwie jak i torebki bezpośrednio w CHINACH. Posiadam kontakty do Chin jak i doświadczenie w imporcie. W zeszłym roku importowałem kilka razy armaturę łazienkową (drogą lotniczą do Warszawy i drogą morską do Gdyni) tak więc znam całą procedurę.

Problem polega na tym, iż posiadam jedynie 30000zł kapitału własnego a jak wiemy, czym więcej zamawiasz tym niższa jest cena.
    Jeżeli jest ktoś zainteresowany współpracą lub posiada jakiekolwiek sugestie lub inne pomysły to proszę o kontakt.

Mój email: biuro@murano.com.pl

Pozdrawiam serdecznie
    Krzysiek
  • Torebki i inne... Autor: ~Tomasz Zelkowski [62.87.156.*]
    Witam serdecznie! Posiadam mała działalność gospodarczą i szukam kontaktów. Chciałbym sprzedawać damskie i młodzieżowe torebki modne torebki!
    bardzo prosze o kontakt e-mail tomo0601@interia.pl
  • Re: Torebki i inne... Autor: ~joeel [83.23.82.*]
    witam!ja rowniez zadalem pytanie 3 miesiace temu!niech sie pan ,pani,nieludzi ze ktos poda adres tych centr!ja sam zdobylme je dzieki znajomosciom w poslikch centrach od naszych zachodnich przyjaciol!i to mnie jeszcze kosztowalo!juz od ponad 3 miesiecy robie naprawde satysfakcjonujace oboroty!postanowilem wiec stworzyc taki maly niezbednik na temat tych centr!w tressci znajduja sie dokladne mapy jak dojechac z kazdego zakatka poslki do czech az dokladnie pod samo centrum!jest ich 4 i sa 4 mapy!dokladny opis co na kazdym sie znajduje i co mozna kupic i za ile !na co trzeba uwazac itp!naprawde warto!cena takeigo niezbednika to tylko kilkanascie zloty!pisz na joeel@interia.pl lub dzwon na numer 513-897-343 ,istnieje mozliwosc po wczesniejszej oplacie ,moge wylas niezbednikh na skrzynke pocztowa ,lub poczta polska!JAK Kto woli!naprawde warto!twoje zarobki powieksza sie o minimum 60 -70 % !zaufaj a sie przekonasz!pozdro!
    uwaga gratis dodaje wszelkie inforamcje na temat wszystkich istniejacych centr handlowych w poslce o raz calej europie!
    Jestem juz w handlu kilkanasie lat i juz sie dorobilem teraz czas na ciebie!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.85.249.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~pawel [83.168.96.*]
    tez prowadze handel obuwiem i torebkami moze bysmy sie wymienili adresami zaopatrzenia towarem chinskim w Europie?
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~joeel [83.23.82.*]
    witam!ja rowniez zadalem pytanie 3 miesiace temu!niech sie pan ,pani,nieludzi ze ktos poda adres tych centr!ja sam zdobylme je dzieki znajomosciom w poslikch centrach od naszych zachodnich przyjaciol!i to mnie jeszcze kosztowalo!juz od ponad 3 miesiecy robie naprawde satysfakcjonujace oboroty!postanowilem wiec stworzyc taki maly niezbednik na temat tych centr!w tressci znajduja sie dokladne mapy jak dojechac z kazdego zakatka poslki do czech az dokladnie pod samo centrum!jest ich 4 i sa 4 mapy!dokladny opis co na kazdym sie znajduje i co mozna kupic !na co trzeba uwazac itp!naprawde warto!cena takeigo niezbednika to tylko kilkanascie zloty!pisz na joeel@interia.pl lub dzwon na numer 513-897-343 ,istnieje mozliwosc po wczesniejszej oplacie ,moge wylas niezbednikh na skrzynke pocztowa ,lub poczta polska!JAK Kto woli!naprawde warto!twoje zarobki powieksza sie o minimum 60 -70 % !zaufaj a sie przekonasz!pozdro!
    uwaga gratis dodaje wszelkie inforamcje na temat wszystkich istniejacych centr handlowych w poslce o raz calej europie!
    Jestem juz w handlu kilkanasie lat i juz sie dorobilem teraz czas na ciebie!
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~Marcin Miklaszewski [83.5.128.*]
    Witam, chcialem sie dowiedziec jakie moglo by byc clo na sprowadzane tekstylii Lacosty/Gucciego/Dolce&Gabana do Polski? Jak wyglada sprawa co do oryginalnosci? Pozdrawiam
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~bogie18 [193.93.90.*]
    Witam

TEZ BYM SIE DOLACZYL DO SPROWADZANIA TOREBEK - ALE PONIZEJ 4$ ZA TOREBKE.
    MAM PONAD 10 FIRM Z TOREBKAMI - PO 2$ , 3 $ ZA 1000 PCS ... WIEC PROSZE PISAC - PROSZE TYLKO O KONKRETNE OFERTY I LUDZI ZNAJACYCH SIE NA IMPORCIE
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~korba1000 [86.41.66.*]
    witam. Mam do Pana prośbe. Jestem zainteresowany odkupieniem od pana adresów do tych firm co mają torebki za 2$ i 3$. jesli jest Pan zainteresowany prosze o kontakt na e-maila korba1000@poczta.onet.pl Dziekuje z góry
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~agnes4222 [208.120.254.*]
    bogie18 Napisał(a):
    -------------------------------------------------------
    > Witam
    >
    > TEZ BYM SIE DOLACZYL DO SPROWADZANIA TOREBEK - ALE
    > PONIZEJ 4$ ZA TOREBKE.
    > MAM PONAD 10 FIRM Z TOREBKAMI - PO 2$ , 3 $ ZA
    > 1000 PCS ... WIEC PROSZE PISAC - PROSZE TYLKO O
    > KONKRETNE OFERTY I LUDZI ZNAJACYCH SIE NA IMPORCIE

Witam
    Czy jest mozliwosc uzyskania kontaktow jesli chodzi o torebki jesloi tak to proszeo przeslnie na adres agnes4222@vp.pl
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~avanti [83.8.39.*]
    Witam! Raczkuje w branzy odziezowej. To co kupuje w hurtowniach które są mi znane nie jest atrakcyjne cenowo. Poszukuje importerów odziezy chińskiej, tureckiej. Nikt niestety nie chce zdradzic tajemnicy handlowej. Może ktoś z państwa zechce mi pomóc. Wiem że dziekuje w handlu to mało. Jestem skłonna kupic konkretne informacje. Pozdrawiam.
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~blacklabel [83.15.138.*]
    Witam,

Interesuje mnie import ok 30 kart graficznych GeForce 8800 GTS lub Ultra. Nawiazalem kontakt z kilkoma firmami z Hong Kongu, Taiwanu,Malaysii, Indii. (wszystkie firmy posiadaja status: Trust pass lub gold seller)

-Karta GeForce 8800 GTS - 309 USD (cena nie zawiera kosztow przesylki, cla)

- Karta GeForce 8800 ULTRA - 389 USD (cena nie zawiera kosztow przesylki, cla)

Zastanawiam sie rowniez nad importem telefonow Motorola(ok 20 sztuk) Nawiazalem konakt z fabryka Hailian International Trade Industry. Przedsawili mi swoja oferte. Cena telefonu motorola Z8 - 225USD (cena nie zawiera kosztow przesylki, cla). Cena tego telefonu w Polsce to ok 1500zl.

Prosze o info od osob ktore mialy do czynienia zzprowadzeniem takiego lub podobnego towaru do Polski.
    e mail: tems1@op.pl
    gg: 4004621
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~Big China [83.29.166.*]
    Witam!

Jeśli ktoś szuka pomocy w sprawie importu z Chin to polecam serwis Big China (http://www.bigchina.pl). Realizujemy zlecenia importowe od początku do końca. Możemy także wykonać sprawdzenie wiarygodności określonych chińskich przedsiębiorstw, a także wykonać raport branżowy, jeśli ktoś nie jest pewny czy opłaca mu się importować.
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~leon_leonek [88.156.11.*]
    WITAM
    ...TEZ JESTEM ZAINTERESOWANY IMPORTEM TOREBEK ,JEZELI KTOS WIE CO I JAK....PROSZE O KONTAKT.MOZLIWOSC WSPOLPRACY.POZDRAWIAM
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~phuagal [86.63.104.*]
    DO włochy-hurt
    Witam,podaj namiary jestem zainteresowana
    phuagal@onet.eu
    Pozdrawiam
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~bj [89.174.40.*]
    jestem zainteresowana ofertą "włochy-hurt" czy nadal jest aktualna
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~malgosias752 [89.229.143.*]
    Proszę o więcej informacji na temat tych torebek od "włochy -hurt". atomek72@gmail.com
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~selecta [83.142.222.*]
    Jestem zainteresowana, duża ilość na już, prosze o kontakt: inter_sell2@o2.pl
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~włochy-hurt [213.158.196.*]
    Mam torebiki do odbioru juz w polsce cena od 2 euro/szt. minimalna ilość zamówienia 1000szt.
    Więc nie wiem czy opłaca wam sie to sprowadzac z chin....
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~ccolins [83.4.50.*]
    daj namiar kupimy razem wieksza ilość to może bedzie jeszcze taniej pozdrawiam grzegorz
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~abcd [84.9.96.*]
    włochy-hurt Napisał(a):
    > Mam torebiki do odbioru juz w polsce cena od 2
    > euro/szt. minimalna ilość zamówienia 1000szt.
    > Więc nie wiem czy opłaca wam sie to sprowadzac z
    > chin....

bylabym zainteresowana wspolpraca na dluzsza mete, prosze o kontakt:
    pwalenciak@gmail.com
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~beti7330 [85.222.86.*]
    abcd Napisał(a):
    > włochy-hurt Napisał(a):
    > --------------------------------------------------
    > -----
    > > Mam torebiki do odbioru juz w polsce cena od 2
    > > euro/szt. minimalna ilość zamówienia 1000szt.
    > > Więc nie wiem czy opłaca wam sie to sprowadzac
    > z
    > > chin....
    >
    >
    > bylabym zainteresowana wspolpraca na dluzsza mete,
    > prosze o kontakt:
    > pwalenciak@gmail.com

witam.rowniez jestem zainteresowana wspolpraca
    prosze o kontakt
    beti7330@wp.pl
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~magnat [83.20.242.*]
    Witam ! " włochy - hurt " - odezwij sie na gg - 13063276 , jestem zainteresowany kupnem torebek
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~rafalgosc [80.238.115.*]
    Witam
    jestem zainteresowany współpracą z osobą z nickiem "włochy-hurt"
    proszę o kontakt odnośnie odbioru torebek ...
    na priv proszę o dane jaki to jest dokładnie asortyment...

rafalgosc@wp.pl
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~magnat [83.20.242.*]
    Witam jestem zainteresowany również importem torebek z Włoch , Chin , również w Polsce
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~arleta [87.204.165.*]
    magnat Napisał(a):
    > Witam jestem zainteresowany również importem
    > torebek z Włoch , Chin , również w Polsce
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~marek501614444 [193.151.76.*]
    Witam
    jestem zainteresowany oferta torebek autora włochy-hurt Prosze o oferte na meila handel.marek@onet.eu lub www.topshop.com.pl dane firmy adres do wgladu
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~marek501614444 [193.151.76.*]
    Witam
    włochy-hurt masz do sprzedania te torebki damskie ?
    Czy tu sa tylko sami gawedziarze galanteria www.topshop.com.pl pytac o hurt. ceny hurt udostepniam tylko prowadzacym działalnosc.Z Włoch sprowadze każdy towar na zamówienie
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~chica [83.25.222.*]
    wlochy-hurt prosze o kontakt, jestem zainteresowana monikaflisik@o2.pl
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~rolo [78.8.10.*]
    Witam

włochy-hurt bardzo proszę o kontakt ze mna na adres : rolinek2@o2.pl.
    Jestem zainteresowany współpracą

Pozdrawiam
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~comag [83.29.192.*]
    wlochy-hurt proszę o kontakt, na adres comag@vp.pl jestem zainteresowany współpracą.
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~kanton [77.112.9.*]
    Witam,
    jestesmy bezposrednim importerem torebek z Włoch, Francji a przede wszystkim z Chin. Zapraszamy do współpracy klientów hurtowych. Dla stałych klientów udzielamy atrakcyjnyjne rabaty. Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej www.olaf.legnica.pl lub bezpośreni kontakt- jrow@wp.pl
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~petercalka [59.107.27.*]
    Witam wszytkich.
    Torebki sa z chin przez wlochy. Od teraz jest mozliwosc zamawiania mnjszej ilosci bo mozna je slac droga morska.
    Calkapeter@gmail.com
    Jestem w Chinach prowadze biuro i znam ten temat doskonale.
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~Ajot [78.8.14.*]
    Witam!

Z przeczytanych postow widze duze zainteresowanie importem torebek i odziezy z Włoch.

Zajmujemy sie importem odziezy i torebek z Wloch. Dzieki temu mamy konkurencyjne ceny.

Na tą chwilę prowadzimy wyprzedaż kolekcji zimowej w bardzo atrakcyjnyh cenach.

W swojej ofercie posiadamy szeroki wybór torebek i od stycznia 2009r. rowniez duzy wybor odziezy damskiej.

O szczegoly prosze pytac na gg ( nr 13286524 ) lub na e-mail: ajot@poczta.onet.eu

Pozdrawiam
    Ajot
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~petercalka [61.235.115.*]
    Polecam Triviani, bo jest w kontakcie z kilkoma fabrykami i ma rzeczywiscie wlasne projekty i wlasna kontrole jakosci.
    Pter
    Calkapeter@gmail.com
    Nasz firma jest przedstawaicielm Triviani w Azji.
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~INFOKAVKA [83.10.215.*]
    Witam

Dla zainteresowanych

Posiadam wszystkie Adresy center chińskich we Włoszech , Francji i Niemczech , a także mam dokładne informacje dotyczące chińskich dzielnic z hurtowniami . Dysponuje także cennymi wskazówkami .

Jeżeli interesują kogoś dokładne i zetlenie przygotowane informacje proszę o kontakt mailowy infokavka@gmail.com
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~petercalka [61.235.115.*]
    witam
    Prowadze Polskie centrum w Guangzhou China, masz bezposredni kontakt z producentami a nie hurtownia
    Peter
    Calkapeter@gmail.com
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~magnat [83.20.213.*]
    Bezpośredni importer z Chin - www.triviani.pl
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~dekor5 [89.171.192.*]
    WITAM.
    Szukam bezpośredniego dostawcy,który importuje z chin elektro-narzędzia marki EUROTEC,FERM,FALON-TECH,EINHELL itp.Proszę o odpowiedż na adres: dekor5@o2.pl
    DZIĘKUJE
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~burza6 [89.228.159.*]
    chce ktos jechac do paryza do centrum chinskiego w polowie stycznia 2009 roku torebki obuwie wyjazd woj lubuskie
    Witam
    burza6 jakie koszty wyjazdu ? czym jedziesz ? napisz na handel.marek@onet.eu
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~KOPEX [83.26.224.*]
    witam jeśli jest ktoś zainteresowany importem z chin to służę pomocą mój wspólnik to chińczyk mający duże biuro w szanghaju zatrudniające 50 osób i produkujący odzież na duzą skalę dla znanych firm szyją 5 milionów koszul rocznie aktualnie sprowadzamy z chin do naszych magazynów w polsce płyki granitowe i maszyny do produkcji spożywczej oraz odzież męską jestem w stanie pomóc znaleźc w chinach producentów i zorganizowac spotkania handlowe w każdej dowolnej branży mój tel 512208188
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~peter calka [59.41.38.*]
    Ja co prawda nie jestem chinczykiem, i nie jestem w szanghaju, oferuje to samo tylko ze z pierwszej reki , i prawdopodbnie duzo taniej
    peter
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~KOPEX [83.26.245.*]
    widze zę jesteś bardzo pewny siebie nie sądze żebyś był aż tak dobry ale to świadczy o tym że partnerem w interesach też nie jesteś najlepszym
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~hurtownieodziezy [203.160.1.*]
    Pytanie do Peter Calka!

a co oferujesz?

konkretne oferty - powiedz cos wiecej o konkretnych ofertach bo jak na razie to nic nie piszesz o konkretach.

czekam na konkretne info - potrzebuje towar do sieci hurtowni.
    jakie produkty jakie ceny?

Pozdrawiam

Andrzej
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~peter calka [59.41.38.*]
    U mnie znajdiesz wszytko co mozna zobaczyc na ulicy od Paryza do moskwy do Nowy York czy Tokyo.
    Powiedz co szukasz ile szt, pokaz zdjecia, i masz,
    80 % odziezy jest z Chin, a ponad 70% Chinkiej odziezy z Guangdong i ja wlasnie tu jestem.
    Najlepsze ceny najlepsza jakosc, tylko ze to Ty muisz wiedziec co chesz i ile, itd
    Peter

hurtownieodziezy Napisał(a):
    > Pytanie do Peter Calka!
    >
    > a co oferujesz?
    >
    > konkretne oferty - powiedz cos wiecej o
    > konkretnych ofertach bo jak na razie to nic nie
    > piszesz o konkretach.
    >
    > czekam na konkretne info - potrzebuje towar do
    > sieci hurtowni.
    > jakie produkty jakie ceny?
    >
    > Pozdrawiam
    >
    > Andrzej
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~peter calka [116.22.146.*]
    3nmedJesli mi powiesz co konkretnie szukasz to powiem ci po ile itd, W Chinach jest absolutnie wszytko, co mozesz sobie wyobrazic, i mozesz to kupic tanio, jesli wiesz gdzie i jak, i dlatego ja jestem w stanie ci tu pomoc.
    Muisz wiedziec dokladnie co chesz , ile i ile mozesz za to zapalcic tak zebys na tym dobrze zarobil. Kurtki na zime to toszke woda pod mostem, raczej sezon letni.
    Peter
    Calkapeter@gmail.com

hurtownieodziezy Napisał(a):
    > Pytanie do Peter Calka!
    >
    > a co oferujesz?
    >
    > konkretne oferty - powiedz cos wiecej o
    > konkretnych ofertach bo jak na razie to nic nie
    > piszesz o konkretach.
    >
    > czekam na konkretne info - potrzebuje towar do
    > sieci hurtowni.
    > jakie produkty jakie ceny?
    >
    > Pozdrawiam
    >
    > Andrzej
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~hurtownieodziezy [203.160.1.*]
    witam!

pytanie do Peter Calka!

Pytanie nr1: a czy znasz chinski?

Pytanie nr2: gdzie teraz jestes?

Pytanie nr3: ile wynosi clo na ciuchy i torebki?

Pytanie nr4: co sie NAJlepiej oplaca importowac?

Pozdrawiam
  • Re: IMPORT z Chin / Obuwie / Torebki i inne... Autor: ~peter calka [116.22.146.*]
    Chinski dopiero poznaje, mam w biurze 3 osoby ktore mowia kilkoma jezykami chinskimi , a jest okolo 130z czego madaryn jest dominujacy i tego sie ucze, z kolei moi pracownicy mowia po angielsku, a to jest jezyk ktory znam tak dobrze jak polski a w biznesie po angielsku czuje sie duzo lpiej bo w USA skonczylem collegem i jetem obywatelem USA.
    Clo to juz zagadnienie ktore kazdy musi poznac sam, bo jest rozne , an rozne towary, torebki ze skory czy z dermy czy z materaialu, itd. Ja zanm przepisy w Chinach bo yu mieszkam i pracuje. Tu mam tez kontakty w fabrykach i jestem partnerem w kilku przedsiewzieciach
    Peter