Forum Ogólne

Re: Torebki i inne...

witam!ja rowniez zadalem pytanie 3 miesiace temu!niech sie pan ,pani,nieludzi ze ktos poda adres tych centr!ja sam zdobylme je dzieki znajomosciom w poslikch centrach od naszych zachodnich przyjaciol!i to mnie jeszcze kosztowalo!juz od ponad 3 miesiecy robie naprawde satysfakcjonujace oboroty!postanowilem wiec stworzyc taki maly niezbednik na temat tych centr!w tressci znajduja sie dokladne mapy jak dojechac z kazdego zakatka poslki do czech az dokladnie pod samo centrum!jest ich 4 i sa 4 mapy!dokladny opis co na kazdym sie znajduje i co mozna kupic i za ile !na co trzeba uwazac itp!naprawde warto!cena takeigo niezbednika to tylko kilkanascie zloty!pisz na joeel@interia.pl lub dzwon na numer 513-897-343 ,istnieje mozliwosc po wczesniejszej oplacie ,moge wylas niezbednikh na skrzynke pocztowa ,lub poczta polska!JAK Kto woli!naprawde warto!twoje zarobki powieksza sie o minimum 60 -70 % !zaufaj a sie przekonasz!pozdro!
uwaga gratis dodaje wszelkie inforamcje na temat wszystkich istniejacych centr handlowych w poslce o raz calej europie!
Jestem juz w handlu kilkanasie lat i juz sie dorobilem teraz czas na ciebie!