nie ważna jest kapitalizacja spółki, tylko ważne jest ile możesz zarobić na zmianach kursu jej akcji ale to już chyba zrozumiałeś przez te swoje > 30 lat inwestowania na GPW . . .
Dnia 2024-11-12 o godz. 17:28 ~TT napisał(a): > Black jak myślisz, zatrzyma się w okolicy 13zl ? Twoja szklana kula często się sprawdzała
----------------------- nie wiem czy tam się zatrzyma, bo ona nie pokazuje dołków, tylko poziomy które kurs ma przebijać w dół, więc muszę poczekać do poniedziałku na pierwszy śnieg, bo kula wskazywała pierwszy śnieg na ok 18 Listopada = te 15,10 pln miało być przed pierwszym śniegiem i było, więc nadal jej ufam . . .
ps. osobiście wierzę, że jeżeli 14 pln nie utrzyma i zejdzie już do tego do 13 pln to potem raczej zejdzie jeszcze niżej i będzie test 12 pln . . .
Nie zrozumiesz tego - z jednej prostej przyczyny. Ponieważ jesteś jedynie uczestnikiem gry na emocjach na tym forum, a nie na prawdziwym parkiecie.
Pisać na zlecenie, a bawić się prawdziwymi pieniędzmi o wartości, która jest dla Ciebie nieosiąągalna, to są dwie różne rzeczy.
Bardzo internesujące jest, ze sledzisz, kto ma po ile akcje - ciekawe, po co Ci ta wiedza. Chyba tylko, zeby próbować irytować i budować swoją zniszczona reputację.
Tak w ogóle to jest to mega interesujące, że pisze to cała chamara ludzi, którzy rzekomo widzą tu trupa, bankurta i wieszczą spadki. Po co tu siedzą w takim razie ? I jest ich coraz więcej....
Jeszcze raz napiszę: że na trzymaniu się nie zarabia tylko na realizacji zysków przy wysokich wskaźnikach, które sygnalizują i podpowiadają kiedy te ruchy dobiegają końca. Jesteś tutaj już ponad 30 lat na giełdzie i jeszcze tego nie zrozumiałeś?
Dnia 2024-11-12 o godz. 16:46 ~Stary_Nowicjusz napisał(a): > Swietnie, ze prowadzisz rejestr. Nie jestem wyzerowany, tylko wrecz przeciwnie - zwiekszam swoj stan posiadania. > > Pomyliles sie mistrzu
------------------------------
Wojewódka też zwiększał ostatnio swój stan posiadania . . .
Dnia 2024-10-03 o godz. 13:41 ~black944 napisał(a): > a sprzedałeś już? > jeżeli nie, to masz tylko wirtualne 4 pln, tak jak 2 miesiące temu miałeś wirtualne 8 pln . . .
Niewielu tu jest takich, którzy mają jakąś sensowną ilość akcji (powiedzmy min. kilkadziesiąt tysięcy, nie mówiąc już o liczbie sześciocyfrowej) akcji taniej ode mnie.
To nie w tym wątku miało byc - temu jakiemuś xowi chciałem odpisać.
Ale do Ciebie mam pytanie - wlasciwie po co zaczepiasz ? nawet jesli jestes mistrzem i masz rację i ja w końcu stracę (co mogłoby się stać, gdybym sprzedał te akcje), to właściwie co ? Odczujesz satysfakcje ?
Dnia 2024-10-03 o godz. 13:41 ~black944 napisał(a): > a sprzedałeś już? > jeżeli nie, to masz tylko wirtualne 4 pln, tak jak 2 miesiące temu miałeś wirtualne 8 pln . . .
A po co by sie miala bac? Przeciez juz trzyma podobno 4/3 swoich zakupow a teraz jeszcz wiecej?
Nuda Panie a nie chciwosc. Sami pokazujecie ze kolka prowadza do bankructwa :)
To jeszcze policz ile można było mieć na lokacie…) Pamiętaj ze można co jakiś czas doliczać do kapitału odsetki…) jak liczyć utracone zyski to po całości…)
Dnia 2025-06-09 o godz. 17:21 ~Stary_Nowicjusz napisał(a): > Na twoje mozliwosci od dawna jestem bardzo bogaty. > > Dzieki pkpc dystans miedzy nami istotnie sie poglebi. > > :))))))))))))
============================
Dobre :) i to jeszcze z jakim dumnym przekonaniem napisane . . .