Tylko to wam zostało. Szczekanie do siebie w wątku wzajemnej adoracji. Tymczasem rzeczywistość zweryfikowała kolejny raz GardeniaFabric i po raporcie jest czerwień i zalosnie niski obrót. Szczekajcie dalej. Wasze szczekanie nic nie znaczy. :)
Trolliki minusuja ,a na pytanie nie odpowiedzą....chyba nie , zdają sprawy że nikt ich nie bierze poważnie...ale niech żyją w swoim urojonym świecie....,:)
Jak tam Mareen u EL? W przyszlym tygodniu bedzie oswiadczenie na stronie Gumball3000 . Zobaczycie Wypowiedz Maxximiliona w ktorej wynika jak ujawni ze blisko 2lata Zespol rodzinny L unika jego kancelarii i nie doszlo do realizacji umowy. Bedzie Piotr mial zasadne isc z tym gdzie trzeba , Pan Cooper podjal dzialania
Ten news zasługuje na osobnego posta. Robimy zakłady jakie tłumaczenia wrzucą rybi ściemniacze w espi? Co im mogło przeszkodzić: wojna na Ukrainie, covid, wojna w Palestynie, sankcje na Rosję, pies im zjadł kody do gry, emil stracił kody na targu grając w trzy kubki? To na pewno będą jakieś wzruszające wyjaśnienia.
Niestety Ci panstwo nie czytali nowelizacji prawa karnego w Polsce jada na przestarzalym patencie bialych kolnierzykow ale Ricardo poczytaj nowelizacje ile i co grozi i przy jakich kwotach za oszustwo finansowe - przy inwestycjach
Reforma k.k. zaostrzyła kary nie tylko za najcięższe przestępstwa. Ustawodawca nie szczędził także, tzw. ,,białych kołnierzyków’’ dopuszczających się przestępstw w obszarze tzw. white-collar crime. Fałszowanie faktur, nadużycia w przetargach (np. zmowa przetargowa), przestępstwa korupcyjne są teraz zagrożone surowymi sankcjami, sięgającymi nawet 25 lat pozbawienia wolności. Pojawiły się konstrukcje typów kwalifikowanych, opierające się na wysokości mienia lub szkody. Wprowadzenie art. 306b k.k. znacznie zmieniło odpowiedzialność sprawców przestępstw nadużycia zaufania (art. 296 § 1 i 2), korupcji menedżerskiej (art. 296a § 1 i 4), prania brudnych pieniędzy (art. 299 § 1, 2, 5 i 6) oraz nierzetelnego prowadzenia dokumentacji (art. 303 § 1). Szczególnie powinni obawiać się prezesi i menedżerowie. Nietrafione decyzje gospodarcze mogą ich kosztować nawet 25 lat pozbawienia wolności. Ponadto, wyrządzenie szkody powyżej 5 lub 10 mln zł wyłącza możliwość skorzystania z warunkowego zawieszenia wykonania kary. W takim przypadku kary o charakterze nieizolacyjnym zostały wykluczone, a w razie skazania prezes trafi do więzienia na co najmniej 3 lub 5 lat.
Ponadto, wyrządzenie szkody powyżej 5 lub 10 mln zł wyłącza możliwość skorzystania z warunkowego zawieszenia wykonania kary. W takim przypadku kary o charakterze nieizolacyjnym zostały wykluczone, a w razie skazania prezes trafi do więzienia na co najmniej 3 lub 5 lat.,.......
Ricardo.... jak uwazasz ...szkody poczynione przez Founderow z rodziny L kwalifikuja sie czy nie?:)))
Oczywiscie. Kwalifkuja sie i Julka z tego powodu miala nie jedno zalamanie nerwowe (takie dotarly do mnie plotki). Tatus zgotowal jej ciezka przyszlosc.
Ale piszesz o mnie? Chyba tak? Ale to się kupy nie trzyma bo skoro dla ciebie jestem Emilem i Julką. Tzn sam sobie zgotowałem ten los. Czacha paruje Pietrek tylko ty to możesz ogarnąć buahahaha