• PKC Autor: ~Geek [37.47.87.*]
    I się zaczęło
  • Re: PKC Autor: ~True [5.173.81.*]
    Zacznie się po godz 10 jak grubasy wejdą na rynek. Łapie teraz póki do 100 zł można jeszcze kupić
  • Re: PKC Autor: ~Romanek [104.28.131.*]
    Będzie się działo w najbliższych mc. Jak one zacznie wdrażać nową strategię i wchodzić w nowe gałęzie. To początek wzrostów, wyśmienite wyniki dają pod to dobry grunt.
  • Re: PKC Autor: ~Tommy [77.254.252.*]
    I się skończyło, podbitka i powrót do 90zł. Kolejne kółko zrobione przez niektórych. Na tej spółce widzę, że jest to opłacalne, duże skoki. Jestem na LT ale można coś pomyśleć o kółeczku.
  • Re: PKC Autor: ~krach [193.243.143.*]
    przy kapitalizacji 20 mln, i zysku netto 29 mln.. kółeczko może skończyć się w każdej chwili, i zatrzymać na 800 zł, zobacz ile akcji w FF... podobnie jak na będzinie kiedyś.
  • Re: PKC Autor: ~Tommy [77.254.252.*]
    No FF to faktycznie małe ale patrzyłem na wykres z roku to jest trochę skoków. Myślę podobnie jak Ty, tutaj jak w końcu ruszy to nie wiem gdzie się zatrzyma czego wszystkim życzę.
  • Re: PKC Autor: ~Tommy [37.30.8.*]
    Znowu to o czym mówiłem, słabe ręce ma nasz akcjonariat, kto oddaje po 100zł jak pół godziny wcześniej było 111? Ciekaw jestem jutrzejszej sesji, czy cena znowu zjedzie do 90zł czy jednak utrzyma się powyżej 100. Nie wiem co tu musi się wydarzyć żeby cena pozostała na wyższych poziomach bo jak do tej pory to wychodzi jakieś info, jest podbitka i na zamknięciu powrót do bazy.
[x]
FMG -1,35% 87,80 2025-10-24 10:47:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.