Dużo tu optymizmu a od dłuższego czasu zamiast być lepiej jest coraz gorzej. Akcje mam kupione po 0.09 złotego i jakoś się tak nie cieszę jak większość na tym forum. Pozostaje tylko czekać i może kiedyś ten marazm się skończy.
Dnia 2024-09-30 o godz. 10:37 ~Rybka napisał(a): > Tutaj cierpliwość jest kluczem. Takie spółki rozgrywa się na spokojnie i bez nerwowych ruchów. Tutaj wzrostu będą i to jest bardziej niż pewne.
Tak tak…Cierpliwosc…Wzrosty bardziej niz pewne….Rybka zlapana w sieci sie szamocze chociaz jej los jest przesadzony
Dajcie nizej jeszcze i tak nie wytrsymiecie do zmiany a to potrwa kilka miesiecy,zresztą identycznie było na poprzednim odwrotnym przejęciu te same wycie, nieumiejętność zrozumienia tekstu.
A teraz dawać
Dnia 2024-09-30 o godz. 12:51 ~Jw napisał(a): > Dajcie nizej jeszcze i tak nie wytrsymiecie do zmiany a to potrwa kilka miesiecy,zresztą identycznie było na poprzednim odwrotnym przejęciu te same wycie, nieumiejętność zrozumienia tekstu. > > A teraz dawać
Ja głównie gram tam gdzie odwrotne przejecia. U nich schemat yen sam na pozostałych con przejęli ta sama procedura była . Tu wzrosty jak zakończą,zmienia nazwę i profil . Na razoe to wza było i pkt dołączone odnośnie mikitwrki.. Kazda od tych gości dała mi ładny zysk w długim terminie po zakończeniu Drobnica tyle nie poczeka ci z nadmiarem gotowki tak