14.50zl :) Ale generalnie bez znaczenia. Kto ma sprzedać ten sprzeda, ten kto czeka na komercjalizację zakopuje akcje i kombinuje zarobek na innych spółkach Mnie bardziej intersuje teraz znów Polsat
Polsat jest ciekawy na kolka nawet 30proc. Zobaczymy jak teraz rodzinny spór wpłynie na akcje :) Na czymś trzeba zarabiać wisząc na SDS :))) ku radości Cygana
Nie koniecznie, może nie będzie bronił, ale też jeśli ktoś chce zwiększyć pakiet to może to zrobić jutro. Każdy boi się spadku kursu , ale pomyślcie jak łatwo wywindować cenę akcji w górę na takich notowaniach, kij ma dwa końce, jeśli spółka ma asa w rękawie, a może mieć, to w grudniu cena akcji może sięgnąć nowych szczytów.
Ewidentnie w piątek wychodziła spekula ale ktoś to też skupował. Ciekawy jestem naprawdę jak dalsze losy spółki się potoczą w perspektywie 6miesiecy do 1roku
Zgadzam się z Zibikor. Będzie można 100 proc po powrocie zarobić. W takich notowaniach, a pamiętam to z Columbus wahania były po kilkanaście procent. Można było wtopić ale też zarobić. Ja kółkowac nie będę bo niczego nie widać na wykresach przy takim sposobie notowania. Więc o jedną kołkowiczke mniej ale dziękuję spółce za te kółka, pozwoliły mi odrobić troszkę stratę teoretyczną którą mam na SDS