• Jutro sądny dzień Autor: ~jojne [31.61.183.*]
    ciekawe jaki kurs będzie na zamknięciu...
  • Re: Jutro sądny dzień Autor: ~Alicja [37.30.122.*]
    14.50zl :) Ale generalnie bez znaczenia. Kto ma sprzedać ten sprzeda, ten kto czeka na komercjalizację zakopuje akcje i kombinuje zarobek na innych spółkach Mnie bardziej intersuje teraz znów Polsat
  • Re: Jutro sądny dzień Autor: ~jojne [31.61.183.*]
    Na Polsacie teraz rodzinna telenowela Solorzów ,duża zmienność -duże zarobki dla kółkowiczów
    Polsat jest ciekawy na kolka nawet 30proc. Zobaczymy jak teraz rodzinny spór wpłynie na akcje :) Na czymś trzeba zarabiać wisząc na SDS :))) ku radości Cygana
  • Re: Jutro sądny dzień Autor: ~GrubyCygan [89.64.104.*]
    Jutro testujemy 10 zł :)
  • Re: Jutro sądny dzień Autor: ~jojne [31.61.183.*]
    Jutro spadki na dużych obrotach,nikt nie będzie bronił kursu , niestety
  • Re: Jutro sądny dzień Autor: ~Zibikor [188.146.18.*]
    Nie koniecznie, może nie będzie bronił, ale też jeśli ktoś chce zwiększyć pakiet to może to zrobić jutro. Każdy boi się spadku kursu , ale pomyślcie jak łatwo wywindować cenę akcji w górę na takich notowaniach, kij ma dwa końce, jeśli spółka ma asa w rękawie, a może mieć, to w grudniu cena akcji może sięgnąć nowych szczytów.
    Ewidentnie w piątek wychodziła spekula ale ktoś to też skupował. Ciekawy jestem naprawdę jak dalsze losy spółki się potoczą w perspektywie 6miesiecy do 1roku
    No 10zl to wejdę chyba all in, nawet jakby miało spaść na 5zl. To byłoby niesamowite
    Zgadzam się z Zibikor. Będzie można 100 proc po powrocie zarobić. W takich notowaniach, a pamiętam to z Columbus wahania były po kilkanaście procent. Można było wtopić ale też zarobić. Ja kółkowac nie będę bo niczego nie widać na wykresach przy takim sposobie notowania. Więc o jedną kołkowiczke mniej ale dziękuję spółce za te kółka, pozwoliły mi odrobić troszkę stratę teoretyczną którą mam na SDS
  • Re: Jutro sądny dzień Autor: ~Juras [89.64.104.*]
    Czekamy na 7 zł
[x]
SDSOPTIC -12,28% 5,00 2025-12-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.