• Nabity na hak Autor: ~Pomocy [37.225.64.*]
    Nie wiem co robić, tak się mieli, jakby ku upadkowi, mam 1000 akcji kupione po 72 pln, czy mam disiaj sprzedać po 62 i taniej odkupie? Prosze tylko mądrych i świadomych inwestorów o odpowiedź. Co mam robić? Kasa miała być na mieszkanie i myslalem, ze szybko zarobie z pare tysiakow wiece i zonie sie pochwale, a dzisiaj musze z tym zyć. Nie wiem co robić i co dzisiaj zonie na trzecią rocznice slubu powiedziec. Sprzedac po 40 pln i przelknac sline? Strata 10 tys pln, jakos to odrobie, ale czy warto. Prosze o radę. PLS. Jestem wdzięczny za każde dobre slowo. Nie wiem jak z tym żyć. Wszyscy mówili, ze urosnie i bede mial extra kilka tysiakow, a tu taki klops. Przeciez ta branza miala sie rozwijac, a nie zwijac. kurna chata... mam lzy w oczach jak to pisze. Co ja mam zrobić?
  • Re: Nabity na hak Autor: ~HansFloss [79.184.183.*]
    Giełda nie jest dla Ciebie.
  • Re: Nabity na hak Autor: ~Pit [188.146.120.*]
    Sławek czy to ty?
  • Re: Nabity na hak Autor: ~FanBola [31.0.79.*]
    Na pewno na mieszkanie? A nie na ślub? Przejrzyj skrypt dokładnie hahaha hahaha
  • Re: Nabity na hak Autor: ~Łukasz [31.0.60.*]
    Dokupuj powoli jeżeli posiadasz gotówkę, nie sprzedawaj, bo nie od kupisz taniej , a tak powoli uśrednisz
  • Re: Nabity na hak Autor: ~Kl [94.246.142.*]
    Jaja sobie robi…pewnie ma akcje ale PKP Cargo (hahaha)
  • Re: Nabity na hak Autor: ~Darmozjad [79.185.104.*]
    Po prostu zakup mieszkania trochę się oddali. Jak dobra firma to nigdy nie sprzedaję ze stratą. Żonie powiedz że jak się odkujesz to będzie i mieszkanie i biżuteria dla niej
  • Re: Nabity na hak Autor: ~dolepszychczasów [94.251.185.*]
    cierpliwym bądź a palcem dół wykopiesz
  • Re: Nabity na hak Autor: ~jojne [31.61.189.*]
    Idź do ginekologa,bo cojones to ty raczej nie masz
  • Re: Nabity na hak Autor: ~Beton777 [77.25.18.*]
    Przyznaj się żonie, że jesteś finansowym, ale ogólnie też życiowym nieudolem.
[x]
XTB -4,42% 105,42 2026-05-15 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.