Tam jest pewien opór techniczny i zlecenia. Może nie duże ale na razie i wolumen jest nie za duży. Jeśli rynek skonsumuje te akcje na 1,60pln, powinien to być dobry znak i będzie stanowić sygnał do odejścia od wsparcia w okolicy 1,44pln.
Dnia 2024-09-27 o godz. 14:07 ~anavrin napisał(a): > Tam jest pewien opór techniczny i zlecenia. Może nie duże ale na razie i wolumen jest nie za duży. Jeśli rynek skonsumuje te akcje na 1,60pln, powinien to być dobry znak i będzie stanowić sygnał do odejścia od wsparcia w okolicy 1,44pln.
złoty krzyż się pieknie realizuje. Spokojnie i bez szarpania RSI
Jak ja lubie tych forumowych "twardzieli", wszystko wiedzą, zawsze zarabiają, zawsze mają riposte. Są bogaci i piekni. A na koniec rachunek na każdego z osobna w knajpie dzielą :)
po złotym krzyżu nastąpi układ diamentowej perły ale tylko wtedy, gdy wejdziemy w formację przyczajonej modliszki, co może spowodować wybicie z zasięgiem do 25 PLN za akcję w najbliższych 254 dniach
Bardzo trafna analiza. Rekomendacja rodem z Ipopema, jak również z parkiet.pl i stockwatch. Wg analiz wyżej przytoczonych jestem dzisiaj szczęsliwym człowiekiem, biednym, ale szczęśliwym. Jeżdże Porsche z imienną rejestracją "BIEDA".. tak dla niepoznaki hahaha. Pozdrawiam
Otwórz wykres d1, nanieś średnie i policz ile złotych krzyży było w historii spółki, gdy już jako OML weszła na zasadzie odwróconego przejęcia. To nie jest przecięcie, które lata w tą i z powrotem co miesiąc. Zatem jest to istotny punkt techniczny. To samo tyczy się krzyża śmierci. Zachęcam Cię do samodzielnej pracy nad wykresem i analiza psychologii rynku. Gotowe odpowiedzi niczego nie uczą niestety.
Dnia 2024-09-27 o godz. 14:37 ~anavrin napisał(a): > Złoty krzyż powstał tuż za szczytem na 1,99pln. Więc to już przeszłość. Ale złoty krzyż na D1 oznacza rozpoczęcie wzrostu długofalowego
ja pisząc o złotym krzyżu, jeszcze zanim on nastąpił, od zawsze miałem na myśli tylko i wyącznie D1. Inne nie mają znaczenia.