• Wyniki dramat Autor: technik-at [77.65.22.*]
    przychody w dół blisko 50%, strata potężna, zadłużenie większe
  • Re: Wyniki dramat Autor: ~Lodzia [89.64.89.*]
    W kolejnym kwartale będzie jeszcze gorzej
  • Re: Wyniki dramat Autor: ~Dzija [5.184.204.*]
    Mamy obroty i wymianę
  • Re: Wyniki dramat Autor: ~szwejk [159.205.175.*]
    Dnia 2024-09-27 o godz. 09:02 ~Lodzia napisał(a):
    > W kolejnym kwartale będzie jeszcze gorzej

Prorok ? Będzie kolejny wybuch pompy ciepła ? Bo niby czemu ma być gorzej ?
    A odbudowa terenów " zalanych " ? Zima blisko
    Odbudowa terenów zalanych z środków unijnych będą z restrykcjami zielonego ładu. Sunex powinien zyskać
    Krótkoterminowo będą spadki .Ale już 2025 powinien być dużo lepsze
  • Re: Wyniki dramat Autor: ~Inwestor [83.12.130.*]
    Wyniki rzeczywiście słabe, ale to było wiadome już po szacunkach za II kwartał. Zobaczymy czy cos drgnęło w III kwartale, niebawem szacunki. Sunex syngalizuje, że w Austrii bardzo dobrze wyglądają zamówienia. W Niemczech bez zmian czyli nadal słabo. W Polsce ruszają programy w gminach. W kolejnym roku będzie przyśpieszenie. Mimo wszystko nadal pokładam nadzieje w dalszy rozwój tej spółki. Jestem tutaj od lat. Niejedno przeżyłem i niejednego się nauczyłem. Pozdrawiam!
    Dnia 2024-09-27 o godz. 11:25 ~Inwestor napisał(a):
    > Wyniki rzeczywiście słabe, ale to było wiadome już po szacunkach za II kwartał. Zobaczymy czy cos drgnęło w III kwartale, niebawem szacunki. Sunex syngalizuje, że w Austrii bardzo dobrze wyglądają zamówienia. W Niemczech bez zmian czyli nadal słabo. W Polsce ruszają programy w gminach. W kolejnym roku będzie przyśpieszenie. Mimo wszystko nadal pokładam nadzieje w dalszy rozwój tej spółki. Jestem tutaj od lat. Niejedno przeżyłem i niejednego się nauczyłem. Pozdrawiam!

" jak to było wiadome ....." - to jak tłumaczyć 50 % wyjazd w sierpniu / z 9 na 13 Pln / ? Mistrzostwo świata spekuli !
  • Re: Wyniki dramat Autor: ~Mar [45.131.35.*]
    Kupujesz akcje a nie spółke jak to sam piszesz
  • Re: Wyniki dramat Autor: ~ksiegowy [159.205.175.*]
    Dnia 2024-09-27 o godz. 12:32 ~Mar napisał(a):
    > Kupujesz akcje a nie spółke jak to sam piszesz

Jak " kupujesz akcje " to pozyskujesz udziały w spółce , czyli zostajesz " współwłaścicielem "
  • Re: Wyniki dramat Autor: ~Mar [45.131.35.*]
    Szwejk przykro mi że jesteś w plecy, straty tnij jak są małe. Skoro jesteś współwłaścicielem to jak były zyski to ci wypłacili część na konto (dywidenda) a teraz ty wpłaciłeś na konto Sunex.
    Dnia 2024-09-27 o godz. 13:24 ~Mar napisał(a):
    > Szwejk przykro mi że jesteś w plecy, straty tnij jak są małe. Skoro jesteś współwłaścicielem to jak były zyski to ci wypłacili część na konto (dywidenda) a teraz ty wpłaciłeś na konto Sunex.

Ile ty masz lat , że interesujesz się obcymi sobie ludżmi ? Co cię obchodzi - gdzie ja mam " plecy " , co mi płacą , czy ja płacę i czy w ogóle mam akcje Sunexu ?
    Dnia 2024-09-27 o godz. 13:39 ~szwejk napisał(a):
    > Dnia 2024-09-27 o godz. 13:24 ~Mar napisał(a):
    > > Szwejk przykro mi że jesteś w plecy, straty tnij jak są małe. Skoro jesteś współwłaścicielem to jak były zyski to ci wypłacili część na konto (dywidenda) a teraz ty wpłaciłeś na konto Sunex.
    >
    > Ile ty masz lat , że interesujesz się obcymi sobie ludżmi ? Co cię obchodzi - gdzie ja mam " plecy " , co mi płacą , czy ja płacę i czy w ogóle mam akcje Sunexu ?

A czy w tym roku była dywidenda Na Sunexie ?
  • Re: Wyniki dramat Autor: ~Mar [31.0.75.*]
    Po co te nerwy, akcji nie mam od połowy stycznia zarobiłem i czekam na przyszły rok może wtedy. Pozdrawiam
    Dnia 2024-09-27 o godz. 15:53 ~Mar napisał(a):
    > Po co te nerwy, akcji nie mam od połowy stycznia zarobiłem i czekam na przyszły rok może wtedy. Pozdrawiam

Wtedy to.....Będziesz o rok starszy i może bardziej kulturalny
    Dnia 2024-09-27 o godz. 13:24 ~Mar napisał(a):
    > Szwejk przykro mi że jesteś w plecy, straty tnij jak są małe. Skoro jesteś współwłaścicielem to jak były zyski to ci wypłacili część na konto (dywidenda) a teraz ty wpłaciłeś na konto Sunex.

A kiedy widziałeś " dewidendę " na tej Spółce ? Bajki pisać - a nie doradzać innym na forum
[x]
SUNEX -0,53% 2,81 2026-05-19 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.