• Czy Pan Prezes powrócił z Kazachstanu ? jakie nowiny przekazał w PAM ? Autor: ~Gamoń [83.28.247.*]
    Chyba dla Pamowców są dobre , bo by tak cicho nie siedzieli , my z poza PAM to jesteśmi
    akcjonariuszami gorszego sortu , nam nic się nie przekazuje , klika rządzi pod przewodnictwem RM .
  • Re: Czy Pan Prezes powrócił z Kazachstanu ? jakie nowiny przekazał w PAM Autor: ~Ważniak [31.0.183.*]
    Nie cierpię być akcjonariuszem
  • Re: Czy Pan Prezes powrócił z Kazachstanu ? jakie nowiny przekazał w PAM Autor: ~Toż_to_szok [46.187.235.*]
    Dnia 2024-09-26 o godz. 21:38 ~Ważniak napisał(a):
    > Nie cierpię być akcjonariuszem

A czasem nie Maruda?
  • Czy Pan Prezes powrócił z Kazachstanu ? jakie nowiny przekazał w PAM ? Autor: ~adalbert78 [213.134.165.*]
    nie wiemy nic! ale do końca roku chyba coś się dowiemy bo bedą kończyć się upoważnienia and show must go on...
    P.S. czy ktoś może w końcu powiedzieć nam prawdę i kiedy odpowiedzialni za te przekrety pójda siedzieć?
  • Re: Czy Pan Prezes powrócił z Kazachstanu ? jakie nowiny przekazał w PA Autor: ~Sturchnięty [37.30.24.*]
    Nikt nie beknie tak jak za Leppera nikt nie beknął. Bezprawie staje się w Polsce normą. Mdlejący konik jest w pogotowiu by zaciekle bronić złodziei
  • Re: Czy Pan Prezes powrócił z Kazachstanu ? jakie nowiny przekazał w PA Autor: ~Chory_cygan [94.254.233.*]
    Nie sadze Adalbercik.
    Ty jestes podpadniety tam na cenzurowanym. Tobie nikt tam niczego nie powie. I gdyby pamowcom do twarzy waty nie napchali to utylizowaliby emocje obficie tutaj. Tak wiec raczej nikt ciebie nie poinformuje o niczym tam. Tak mi sie przynajmniej wydaje.
  • Re: Czy Pan Prezes powrócił z Kazachstanu ? jakie nowiny przekazał w PA Autor: ~nikt [46.112.80.*]
    Dnia 2024-09-28 o godz. 17:02 ~Chory_cygan napisał(a):
    > Nie sadze Adalbercik.
    > > Ty jestes podpadniety tam na cenzurowanym. Tobie nikt tam niczego nie powie. I gdyby pamowcom do twarzy waty nie napchali to utylizowaliby emocje obficie tutaj. Tak wiec raczej nikt ciebie nie poinformuje o niczym tam. Tak mi sie przynajmniej wydaje.

coś w tym jest bo niejaki forward zamilkł jakby go w ogóle nie było - wiecie może czy żyje? - a może widzicie go z watą w gębie gdzieś na ulicy> - pisać bo mdleję bardziej niż konik
  • Czy Pan Prezes powrócił z Kazachstanu ? jakie nowiny przekazał w PAM ? Autor: ~adalbert78 [213.134.165.*]
    niepotrzebnie wprowadzasz wątek polityczny bo nie ma wiekszych złodziei niż pisowska mafia i to że oduneliśmy ich 15X2023 od władzy po 8 latach propagandy i przejeciu wszystkich instytucji to drugi cud nad wisłą. Niestety nie związany z Petrolem, ale przynajmniej mam poczucie że spotkanie z Prokuratorem Generalnym mogłoby wnieść do sprawy...
    dobre sobie cygan, całe szczęście że ciebie poinformowali :), problem polega na tym że w PAM nikt nic nie wie i zaklinanie że to mnie nie poinformowali jest manipulacją ale słabą... nie wiem czy mam sie śmiac czy płakać. Powiem ci nawet że moga mnie nie informaowąć, tylko niech prezes w końcu sprzeda po 160 PLN za akcje jak obiecywał, czy to juz nie aktualne?
    Ty jestes podpadniety tam na cenzurowanym. Tobie nikt tam niczego nie powie. I gdyby pamowcom do twarzy waty nie napchali to utylizowaliby emocje obficie tutaj. Tak wiec raczej nikt ciebie nie poinformuje o niczym tam. Tak mi sie przynajmniej wydaje.
    i jeszcze raz chciałem sie odnieść bo uważam zupełnie inaczej tzn. mam przeczucie że większość nas w PAM myśli dokładnie tak jak ja choć w sumie to niewielka ilość ludzi się jakkolwiek "udziela". Bo co tu przeżywac przez tyle lat i wyć do księżyca że trafiło na złodziejska szajkę TOP managerów z powiązaniami, szerokimi powiązaniami. Pewnie reszcie akcjonariuszy z PAM nie tyle co napchali im waty ale jest zwyczajnie zrezygnowana i bezsilna bo co tu komentować... Tu juz wszsystko zostało powiedziane, a żeby była jeszcze bardziej zagmatwana sprawa to troche tak jak teraz w Polsce przez je..ny PiS stworzyli równoległy system prawny i każdy ma swjoe sądy i swoich sędziów i nawet nagranego złodzieja który przekrecił grube miliony mozna puścić bo to nasz człowiek. Gdyby nie Premier Tusk i pospolite ruszenie Polaków 15X2023 (75%frekwencja) to już dziś kolejne Szopy,Morawieckie,Czarneckie i inne Sakiewicze kasowałyby miliony i miliardy, a tysiące piSSowskich kundli okradaliby nas zgodnie z procedurami choćby na tragedii powodzian. Ale wracając do Petrola to coś się chyba musi wyjasnić tym bardziej że to my PAM mamy Prezesa więc liczę na uczciwy konkretny komunikat od Prezesa i Zarządu co wiemy i czy nastąpi sprzedaż naszych akcji czy też sprawa przegrana i można sie rozejść?
  • Ciekawie jest , PAM gra na emocjach Autor: ~Gamoń [83.28.247.*]
    PAM = PiS , wy macie Prezesa, a oni też mają Prezesa , a jeśli chodzi o komunikat to uważam że będzie niebawem ,
    o przedłużenie upoważnień, to takie ograniczone wza coroczne, niemożna wykluczyć składeczki , należysz płacisz .
  • Re: Hm ........... Autor: ~Gamoń [83.28.247.*]
    PAM = PiS , wy macie Prezesa, a oni też mają Prezesa , a jeśli chodzi o komunikat to uważam że będzie niebawem ,
    o przedłużenie upoważnień, to takie ograniczone wza coroczne, niemożna wykluczyć składeczki , należysz płacisz .
  • Czy Pan Prezes powrócił z Kazachstanu ? jakie nowiny przekazał w PAM ? Autor: ~Jonny_MałeckiKiller [104.254.89.*]
    Dnia 2024-09-29 o godz. 10:22 ~adalbert78 napisał(a):
    > Tu juz wszsystko zostało powiedziane, a żeby była jeszcze bardziej zagmatwana sprawa to troche tak jak teraz w Polsce przez je..ny PiS stworzyli równoległy system prawny i każdy ma swjoe sądy i swoich sędziów i nawet nagranego złodzieja który przekrecił grube miliony mozna puścić bo to nasz człowiek. Gdyby nie Premier Tusk i pospolite ruszenie Polaków 15X2023 (75%frekwencja) to już dziś kolejne Szopy,Morawieckie,Czarneckie i inne Sakiewicze kasowałyby miliony i miliardy, a tysiące piSSowskich kundli okradaliby nas zgodnie z procedurami choćby na tragedii powodzian. Ale wracając do Petrola to coś się chyba musi wyjasnić tym bardziej że to my PAM mamy Prezesa więc liczę na uczciwy konkretny komunikat od Prezesa i Zarządu co wiemy i czy nastąpi sprzedaż naszych akcji czy też sprawa przegrana i można sie rozejść?

Fajnie napisałeś to samo myślę.
    Ale sądzę, że tu już wszystko NIE zostało powiedziane, a mianowicie DLACZEGO MAŁECKI MILCZY. 
    Jedni sądzą, że wszystko upadło i RM odwleka w nieskończoność hiobową wieść żeby nie było serii odbierania sobie życia, a inni sądzą głównie Ci z PAM, że ich prezes wciąż ma asa w rękawie i czychając na przeciwnika pary z ust nie może puszczać, żeby go capnąć i umożliwić nam akcje po 160 zł.
    I tak bez pobocznych kosztów mogą trwać w tym stanie do końca życia, nieźle pomyślane.
  • Re: Czy Pan Prezes powrócił z Kazachstanu ? jakie nowiny przekazał w PAM Autor: ~Piotr [87.204.237.*]
    Dnia 2024-09-29 o godz. ~adalbert78 napisał(a):
    > Tu juz wszsystko zostało powiedziane, a żeby była jeszcze bardziej zagmatwana sprawa to troche tak jak teraz w Polsce przez je..ny PiS stworzyli równoległy system prawny i każdy ma swjoe sądy i swoich sędziów i nawet nagranego złodzieja który przekrecił grube miliony mozna puścić bo to nasz człowiek. Gdyby nie Premier Tusk i pospolite ruszenie Polaków 15X2023 (75%frekwencja) to już dziś kolejne Szopy,Morawieckie,Czarneckie i inne Sakiewicze kasowałyby miliony i miliardy, a tysiące piSSowskich kundli okradaliby nas zgodnie z procedurami choćby na tragedii powodzian. Ale wracając do Petrola to coś się chyba musi wyjasnić tym bardziej że to my PAM mamy Prezesa więc liczę na uczciwy konkretny komunikat od Prezesa i Zarządu co wiemy i czy nastąpi sprzedaż naszych akcji czy też sprawa przegrana i można sie rozejść?

Fajnie napisałeś to samo myślę.
    Ale sądzę, że tu już wszystko NIE zostało powiedziane, a mianowicie DLACZEGO MAŁECKI MILCZY.
    Jedni sądzą, że wszystko upadło i RM odwleka w nieskończoność hiobową wieść żeby nie było serii odbierania sobie życia, a inni sądzą głównie Ci z PAM, że ich prezes wciąż ma asa w rękawie i czychając na przeciwnika pary z ust nie może puszczać, żeby go capnąć i umożliwić nam akcje po 160 zł.
    I tak bez pobocznych kosztów mogą trwać w tym stanie do końca życia, nieźle pomyślane.
  • Re: Czy Pan Prezes powrócił z Kazachstanu ? jakie nowiny przekazał w PAM Autor: ~Realista [46.134.163.*]
    Dnia 2024-09-29 o godz. 10:22 ~adalbert78 napisał(a):
    > Ty jestes podpadniety tam na cenzurowanym. Tobie nikt tam niczego nie powie. I gdyby pamowcom do twarzy waty nie napchali to utylizowaliby emocje obficie tutaj. Tak wiec raczej nikt ciebie nie poinformuje o niczym tam. Tak mi sie przynajmniej wydaje.
    > i jeszcze raz chciałem sie odnieść bo uważam zupełnie inaczej tzn. mam przeczucie że większość nas w PAM myśli dokładnie tak jak ja choć w sumie to niewielka ilość ludzi się jakkolwiek "udziela". Bo co tu przeżywac przez tyle lat i wyć do księżyca że trafiło na złodziejska szajkę TOP managerów z powiązaniami, szerokimi powiązaniami. Pewnie reszcie akcjonariuszy z PAM nie tyle co napchali im waty ale jest zwyczajnie zrezygnowana i bezsilna bo co tu komentować... Tu juz wszsystko zostało powiedziane, a żeby była jeszcze bardziej zagmatwana sprawa to troche tak jak teraz w Polsce przez je..ny PiS stworzyli równoległy system prawny i każdy ma swjoe sądy i swoich sędziów i nawet nagranego złodzieja który przekrecił grube miliony mozna puścić bo to nasz człowiek. Gdyby nie Premier Tusk i pospolite ruszenie Polaków 15X2023 (75%frekwencja) to już dziś kolejne Szopy,Morawieckie,Czarneckie i inne Sakiewicze kasowałyby miliony i miliardy, a tysiące piSSowskich kundli okradaliby nas zgodnie z procedurami choćby na tragedii powodzian. Ale wracając do Petrola to coś się chyba musi wyjasnić tym bardziej że to my PAM mamy Prezesa więc liczę na uczciwy konkretny komunikat od Prezesa i Zarządu co wiemy i czy nastąpi sprzedaż naszych akcji czy też sprawa przegrana i można sie rozejść?

Ślepcze, komu zaprzedałeś duszę? Uwierzyłeś rudemu przebierańcowi, któremu na kłamstwach udało się dojść do władzy? To i nie dziwota, że tak samo zawierzyłeś w kłamstwa RM. Teraz z tym pierwszym będziesz likwidował nienarodzone dzieci, hamował strategiczne inwestycje jak CPK, a z tym drugim rozwalał Oila poprzez blokowanie niezbędnych umów, wywalenie Kazachów etc.?
    No to masz, co chciałeś, obłą kań cze.
    Może i faktycznie jesteśmy trochę jak w piSSie bo tak samo dochodzimy do prawdy. A co do Petrola to zobaczymy co powie Prezes czy jemu samemu sie jeszcze chce chcieć w tej nierównej walce. Najpierw komunikat z konkretnymi informacjami...
  • Hm... Autor: ~Gamoń [83.28.247.*]
    Jeśli mu coś powiedzą, to i on przekaże, ale raczej ktoś za darmo kupuje sobie czas, raczej ten Prezes nie jest katalizatorem .
  • Re: Czy Pan Prezes powrócił z Kazachstanu Autor: ~Kazio [185.245.194.*]
    Takie potężne złoże i zarazem pieniądze, więc na co czekają? Na lepsze jutro, lepszą cenę ropy, czy na koniec życia? A może nic już nie mamy? Przecież dogadać się można w 5-10 minut zanim pęknie pierwsza flaszka. Coraz bardziej to wygląda na wał skierowany przeciwko akcjonariuszom. Roztoczyć wizję o czarnym złocie, nadrukować akcji i opchnąć na giełdzie, proste. I kto ma 60-70% papiera?
    ciekawe co na to nasi byli prezesi, ten tu wytransferował raptem 300tys pln i pójdzie siedzieć,a nasi ile wytransferowali z Petrola??? Ten to przy naszych TOP menagerach pospolity leszczyk

https://www.pb.pl/marcin-sutkowski-dzialal-na-szkode-bumechu-1226549

• Re: Czy Pan Prezes powrócił z Kazachstanu ? jakie nowiny przekazał w PAM Autor: ~Realista [46.134.163.*]
    Zafałszowany mózg adalberta obarcza PiS o dzielenie sędziów na ich i innych, a prawda jest taka, że PiS akceptuje wszystkich sędziów, a obecna władza dzieli na swoich i PiSowskich. Dzisiaj znany konstytucjonalista prof. Piotrowski stwierdził, że Prokuratorem Krajowym jest Barski.,a Bodnar łamie najbardziej elementarne zasady praworządności, ale adalbert to pochwala i bryluje swoim fałszem.
[x]
PETROLINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.