dziś oddałem, może szkoda, bo perspektywy są chyba dobre. Może będzie jeszcze szansa na powrót. Jak nie to są inne walory.
To co mnie męczyło to brak rzetelnej informacji bieżącej z LPP-u kierowanej do wszystkich, do całego rynku. porównując to z Ccc to tu jest gra w ciuciubabkę
Dnia 2024-09-26 o godz. 21:37 ~jaroslawpolskezbaw napisał(a): > ja sprzedałem po 15.8... firma z mega perspektywami ale po co bić się z shortami M.. będę obserwował i wchodził w kółka
ponieważ sprzedałem to może wyglądać na naganianie na spadki. Ale tak nie jest. Gratuluję tym którzy zostali z akcjami. Mam jednak pytanie. Jak sądzicie - czy Marshal nie zamykając pozycji w trzy wiedźmy, gdzie mógł kupować po ok 14k, nadal wierzy że kupi taniej? Czy kupił ale nie oddaje bo czeka na dywidendę? On ciągle ma 0,59%.
O ,,Ho..HO.. Ale się panowie rozgadali. Ja mam tylko 20% zaangażowane, ale nie zwątpiłem nawet na chwilę. Dlaczego. Bo wiem ile żona wydaje w tych skepach.
Czyli żonę ma biedną i sam majątek wydał na akcje. Ciuchy są wątpliwej jakość ale to biznes i póki się kręci to pozornie jest dobrze. Ale słyszałem że Bangladesz robi się drogi co do produkcji.