• SOLORZ MIAŁ NAJPRAWDOBODOBNIEJ OGRANICZONĄ ZDOLNOŚC PRAWNĄ Autor: ~KEMOT [89.64.30.*]
    W CZASIE MILIARDOWYCH PRZEKSZTAŁCEŃ W ELEKTRIMU

.. CHOCIAŻBY UTRATA PORTU PRASKIEGO .. PRZYNAJMNIEJ TAK WYNIKA Z WCZORAJSZYCH ARTYKUŁÓW PRASOWYCH ( TAK PRZYNAJMNIEJ TWIERDZĄ JEGO DZIECI )

... MUSIMY TO TO WSZYSTKO ZGŁOSIĆ , ZAKWESTIONOWAĆ ZBADAĆ ,

Z ELKTRIMU ZNIKNĘŁY MILIARDY ... PONIEWAZ ELEKTEIM I ZE PAK TO POWIĄZANIE PRYWATNEGO BIZNESU Z PAŃSTWEM

... GRUPA MNIEJSZOSCIOWYCH AKCJONARIUSZY ELKTRIMU BĘDZIE DOMAGAC SIĘ KOMISJI ŚLEDCZEJ

... WEŻCIE UDZIAŁ W NASZE DEMONSTRCJI W WARSZAWIE 30 WRZEŚNIA W.. W NAJBLIŻSZY PONIEDZIAŁEK O GODZ 15 NA MARSZAŁKOWSKIEJ

TERAZ MUSIMY WYJAŚNIĆ LOSY MILIARDOWEJ DYWIDENDY ELEKTRIMU Z PTC... PÓJDĄ NOWE PETYCJE DO SEJMU RZĄDU , MINISTERSTWA SPRAWIEDLIWOŚCI ... WEŻCIE UDZIAŁ W DEMONSTRACJI
  • Re: SOLORZ MIAŁ NAJPRAWDOBODOBNIEJ OGRANICZONĄ ZDOLNOŚC PRAWNĄ Autor: ~hwds [31.61.178.*]
    Mówiłem że nie ma żartów i trzeba podejmować intensywne działania.
    Nabraliście wody w usta a forum pozwoliliście zdominować przez trolli.

Ale jeśli właśnie teraz zużycie odpowiedniej pozwy i co ważniejsze wnioski o zabezpieczenia to jest szansa na zakończenie tej czterdziestoletniej drogi przez pustynię
  • Re: SOLORZ MIAŁ NAJPRAWDOBODOBNIEJ OGRANICZONĄ ZDOLNOŚC PRAWNĄ Autor: ~Akcjonariusz [194.180.109.*]
    Po pierwsze, nikt nie pozwalał trolom zawłaszczać forum , zabronić czegokolwiek może tu tylko i wyłącznie Moderator, więc po co piszesz głupoty; po drugie , zapomniałeś w wątku o składaniu pozwów i wniosków o zabezpieczenia dopisać: ... Panie Danielu ,Panie Mecenasie i Rado PAE
  • Re: SOLORZ MIAŁ NAJPRAWDOBODOBNIEJ OGRANICZONĄ ZDOLNOŚC PRAWNĄ Autor: ~hwds [31.61.178.*]
    Kolego mnie z pae jest nie po drodze a tak naprawdę mój kierunek jest dokładnie przeciwny. W związku z tym nie interesuje mnie co robią osoby które wspomniałeś w sensie inwestycyjnym. To nie znaczy że nie są to moi koledzy w którym życie tak po ludzku jak najlepiej. Życzę im żeby ich pomysł na rozwiązanie tego strasznego problemu Jakie na nasze głowy spuści człowiek nikczemny zostały rozwiązane jak najszybciej i w sposób dla nich satysfakcjonujące a zatem nie wysilaj się kolego bo ja jestem jak ciecz nienewtonowska
  • Re: SOLORZ MIAŁ NAJPRAWDOBODOBNIEJ OGRANICZONĄ ZDOLNOŚC PRAWNĄ Autor: ~Akcjonariusz [5.173.16.*]
    Nie interesują mnie Twoje urojenia( te o cieczy również) ,tylko przestań dręczyć ludzi pisaniem pozwów.Jak wypiszesz receptę na antybiotyk, to wtedy porozmawiamy o pozwach
    Gościu ty wiesz kim ja jestem a ja nie wiem kim ty jesteś Twoje zdanie mnie nie interesuje Im bardziej agresywnie będziesz się do mnie zwracał tym bardziej będziesz mnie umacniał w przekonaniu że wszystko co robię jest działaniem słusznym i skutecznym.
    Wybór należy do ciebie
  • Re: SOLORZ MIAŁ NAJPRAWDOBODOBNIEJ OGRANICZONĄ ZDOLNOŚC PRAWNĄ Autor: ~Akcjonariusz [5.173.16.*]
    Nie wiesz kim jestem? Pogmeraj w swoich papierach(wrzesień 2023).Wtedy mi imponowałeś.Tu nie ma mowy o agresji, bardziej o rozczarowaniu Twoją osobą.Nic do Ciebie nie dociera, cieczo jakaśtam.A może Napoleonie Bonaparte?
  • Re: SOLORZ MIAŁ NAJPRAWDOBODOBNIEJ OGRANICZONĄ ZDOLNOŚC PRAWNĄ Autor: ~bATEM_PRAĆ_Lenia_DA [90.156.70.*]
    Dnia 2024-09-26 o godz. 08:23 ~KEMOT napisał(a):bATEM_PRAĆ_Lenia_DAN -GDZIE TA NIEDOJDA Z OPOLA --bATEM_PRAĆ_Lenia_DAN -JADEM DO OPLA Z BATEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

> W CZASIE MILIARDOWYCH PRZEKSZTAŁCEŃ W ELEKTRIMU
    >
    > .. CHOCIAŻBY UTRATA PORTU PRASKIEGO .. PRZYNAJMNIEJ TAK WYNIKA Z WCZORAJSZYCH ARTYKUŁÓW PRASOWYCH ( TAK PRZYNAJMNIEJ TWIERDZĄ JEGO DZIECI )
    >
    > ... MUSIMY TO TO WSZYSTKO ZGŁOSIĆ , ZAKWESTIONOWAĆ ZBADAĆ ,
    >
    > Z ELKTRIMU ZNIKNĘŁY MILIARDY ... PONIEWAZ ELEKTEIM I ZE PAK TO POWIĄZANIE PRYWATNEGO BIZNESU Z PAŃSTWEM
    >
    > ... GRUPA MNIEJSZOSCIOWYCH AKCJONARIUSZY ELKTRIMU BĘDZIE DOMAGAC SIĘ KOMISJI ŚLEDCZEJ
    >
    > ... WEŻCIE UDZIAŁ W NASZE DEMONSTRCJI W WARSZAWIE 30 WRZEŚNIA W.. W NAJBLIŻSZY PONIEDZIAŁEK O GODZ 15 NA MARSZAŁKOWSKIEJ
    >
    > TERAZ MUSIMY WYJAŚNIĆ LOSY MILIARDOWEJ DYWIDENDY ELEKTRIMU Z PTC... PÓJDĄ NOWE PETYCJE DO SEJMU RZĄDU , MINISTERSTWA SPRAWIEDLIWOŚCI ... WEŻCIE UDZIAŁ W DEMONSTRACJI

• Re: SOLORZ MIAŁ NAJPRAWDOBODOBNIEJ OGRANICZONĄ ZDOLNOŚC PRAWNĄ Autor: ~BIĆ_bATEM_OFERMĘ [90.156.70.*]
    Dnia 2024-09-26 o godz. 14:35 ~bATEM_PRAĆ_Lenia_DA napisał(a): BIĆ_bATEM_OFERMĘ
    > Dnia 2024-09-26 o godz. 08:23 ~KEMOT napisał(a):bATEM_PRAĆ_Lenia_DAN -GDZIE TA NIEDOJDA Z OPOLA --bATEM_PRAĆ_Lenia_DAN -JADEM DO OPLA Z BATEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    >
    > > W CZASIE MILIARDOWYCH PRZEKSZTAŁCEŃ W ELEKTRIMU
    > >
    > > .. CHOCIAŻBY UTRATA PORTU PRASKIEGO .. PRZYNAJMNIEJ TAK WYNIKA Z WCZORAJSZYCH ARTYKUŁÓW PRASOWYCH ( TAK PRZYNAJMNIEJ TWIERDZĄ JEGO DZIECI )
    > >
    > > ... MUSIMY TO TO WSZYSTKO ZGŁOSIĆ , ZAKWESTIONOWAĆ ZBADAĆ ,
    > >
    > > Z ELKTRIMU ZNIKNĘŁY MILIARDY ... PONIEWAZ ELEKTEIM I ZE PAK TO POWIĄZANIE PRYWATNEGO BIZNESU Z PAŃSTWEM
    > >
    > > ... GRUPA MNIEJSZOSCIOWYCH AKCJONARIUSZY ELKTRIMU BĘDZIE DOMAGAC SIĘ KOMISJI ŚLEDCZEJ
    > >
    > > ... WEŻCIE UDZIAŁ W NASZE DEMONSTRCJI W WARSZAWIE 30 WRZEŚNIA W.. W NAJBLIŻSZY PONIEDZIAŁEK O GODZ 15 NA MARSZAŁKOWSKIEJ
    > >
    > > TERAZ MUSIMY WYJAŚNIĆ LOSY MILIARDOWEJ DYWIDENDY ELEKTRIMU Z PTC... PÓJDĄ NOWE PETYCJE DO SEJMU RZĄDU , MINISTERSTWA SPRAWIEDLIWOŚCI ... WEŻCIE UDZIAŁ W DEMONSTRACJI
    >

[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.