Ktoś codziennie wywala rano co prawda mało ale konsekwentnie a na koniec podbitka 1akcja i co dzień to samo .pewnie za miesiąc nie będzie co zbierać z tej naszej perełki
Koniec świata
Nie wiem. Ale wiesz jak jest na NC. Czasem bez większych powodów nagle coś rośnie a później spada. Natomiast mam nadzieję że prezes ogarnie sytuację i zacznie być i prowadzić firmę tak profesjonalnie jak robił to na początku włączając w to dobrą komunikację i odbudowanie zaufania poprzez dotrzymywanie terminów oraz wypuszczania jakościowych tytułów.
Co do Nymohomaniaca wish lista jest marna ale nie wiem jak to się ma do gier dla dorosłych. Może ktoś coś więcej jest w stanie ocenić?
Co do Tormentora, niepokoi mnie brak komunikacji i bardzo słaby przyrost na wish liście. Przed premierą gra powinna wskoczyć to top 200 chociaż i to powinien być priorytet.
Jeżeli chodzi o jakość spółki Madmind to nie mam złego słowa do powiedzenia, wydali succubusa, który okazał się być bardzo dobrą produkcją. Zawalili z Paranoidem, ze względu, że zewnętrzne studio ją wyprodukowało. Ostatnimi czasy w spółce się trochę namieszało, ale kiedyś na pewno się poprawi sytuacja.