Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,04 zł , zmiana od tamtej pory: -36,27%

Re: Pięknie

Nie wiem. Ale wiesz jak jest na NC. Czasem bez większych powodów nagle coś rośnie a później spada. Natomiast mam nadzieję że prezes ogarnie sytuację i zacznie być i prowadzić firmę tak profesjonalnie jak robił to na początku włączając w to dobrą komunikację i odbudowanie zaufania poprzez dotrzymywanie terminów oraz wypuszczania jakościowych tytułów.

Co do Nymohomaniaca wish lista jest marna ale nie wiem jak to się ma do gier dla dorosłych. Może ktoś coś więcej jest w stanie ocenić?

Co do Tormentora, niepokoi mnie brak komunikacji i bardzo słaby przyrost na wish liście. Przed premierą gra powinna wskoczyć to top 200 chociaż i to powinien być priorytet.
  • Pięknie Autor: ~Atri
  • Re: Pięknie Autor: ~Posiadacz
  • Re: Pięknie Autor: ~Matiallegro
  • Re: Pięknie Autor: ~Posiadacz
  • Re: Pięknie Autor: ~Lolek

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MADMIND 12,07% 1,30 2025-10-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.