• Ściągnąć z giełdy Autor: ~sanq [107.189.30.*]
    Szkoda naszej kasy i waszego czasu.
  • Re: Ściągnąć z giełdy Autor: ~Jurek [89.64.45.*]
    Niczego nie szkoda, jak to mówią, głupich nawet Pan Bóg nie żałuje, a jak ktoś nie potrafi inwestować to niech teraz czeka nie wiadomo na co i traci. :))))

A jak ktoś mądrzejszy to się w końcu tego pozbędzie, nawet po 30-35 gr, bo za tyle to z kilkanaście tysięcy akcji jeszcze można puścić dla jeleni stojących na kupnie.

Korzystać z okazji, bo za jakiś czas to nawet sprzedaż po tyle będzie marzeniem ściętej głowy. ;)))))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [146.70.108.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ściągnąć z giełdy Autor: ~hmmmmm [88.135.184.*]
    Jak myślisz, po ile daliby ewentualnie cenę? Średnia z ostatnich 6 miesięcy?
  • Re: Ściągnąć z giełdy Autor: ~Jurek [89.64.44.*]
    Nikt nie będzie niczego ściągał z giełdy, bo i po co. Jak chcecie sprzedać to zawsze możecie na rynku, cały czas są jelenie które nawet chcą teraz kupić po 40-44 gr, a do 30 gr to można spokojnie opchnąć nawet z kilkanaście tysięcy.
    Tak jak pisałem, korzystać bo za jakiś czas sprzedaż po tyle to będzie marzenie ściętej głowy, jak firma zacznie zamykać kolejne lokale.
  • Re: Ściągnąć z giełdy Autor: ~Jurek [89.64.44.*]
    Tak generalnie zastanawiam się na co liczą posiadacze akcji tej spółki?
    Że nagle stanie się prężną ogólnopolską siecią? :))))
    Że poprawi wyniki z tą ich niedobrą pizzą i niby jednym 'świetnym' lokalem zlokalizowanym na zad..piu w Kielcach? :)))

Wiem, że pewnie teraz przymusowy wykup nawet po te 45 gr byłby dla Was wybawieniem, ale raczej skończy się na tym, że jeszcze trochę pokisicie i za kilka lat oddacie to po 10-15 gr. A w międzyczasie tyle okazji inwestycyjnych na rynku obok pzejdzie Wam koło nosa. :)))

Powodzenia! :)))
  • Re: Ściągnąć z giełdy Autor: ~rt [155.145.195.*]
    Niestety, bo pisze to juz od co najmniej 2 lat, ta firma nie ma przyszlosci z tak slabym glownym produktem. To co sugerowalem 2 lata temu, czyli zmiana receptury pizzy i skladniki lepszej jakosci, moze wtedy by pomoglo, ale teraz to juz jest za malo, bo coraz wiecej klientow sie zraza do tej pizzy, wlasnie przez smak i slaba jakosc. Teraz trzeba by przy okazji zmiany receptury odpalic jakas kampanie marketingowa, ale na to firma nie ma ani pomyslu, ani pewnie srodkow. Wiec jedyne co ja czeka to powolne staczanie sie na rowni pochylej....
    Wystarczy spojrzec na najnowsze opinie lokalu na Zagnanskiej, ze przytocze jedna z ostatnich, choc tak naprawde wiele jest podobnego typu:

" I jakoś tak mnie wczoraj naszło, że postanowiłem odświeżyć wspomnienia z młodości i zamówiłem - duża Dracula na grubym, dwa sosy, 47 zł.
    Po dojechaniu do domu, bo odbierałem sam - otworzyłem i zobaczyłem z pozoru ciekawie wyglądającą strukturę - po odpaleniu pierwszego kawałka już wiedziałem - ŻE RÓWNIE DOBRZE MOGŁEM KUPIĆ PIZZE GIUSEPPE CZY INNY CRAP MROŻONY ZA 8 PLN I MIAŁBYM DOKŁADNIE TEN SAM EFEKT - WSTRĘTNE, MROŻONE, DROŻDŻAMI SNUJĄCE, NIEDOPIECZONE CIASTO, KTÓRE ZOSTAŁO ''POSMAROWANE'' JAKIMIŚ SKŁADNIKAMI, KTÓRYCH BYŁO JAK NA LEKARSTWO a smakowały jak mdłe flaki wieloryba. Mam dla Was propozycję Maxi Pizza - zamknijcie tę budę natychmiast, bo to co robicie woła o pomstę."
  • Re: Ściągnąć z giełdy Autor: ~hmmmmmmm [88.135.184.*]
    "2 miesiące temu

Niestety... Nasza ulubiona pizzeria od czasu przeniesienia lokalu dokonała swoistego harakiri. Ciasto jak obarzanek z odpustu pod kościołem. Suche brzegi nie nadają się do jedzenia. Cokolwiek właściciel miał na myśli zmieniając dobre drożdżowe ciasto na to coś, powinien natychmiast wrócić do sprawdzonego przepisu, który wymaga więcej od kucharzy, ale ciasto jest smaczne i zdrowe. Podsumowując... Ciasto -10 Obsługa ok Cena kosmiczna jak za tę jakość. Szkoda ... Niestety :(
    Jedzenie: 1
    Obsługa: 2
    Klimat: 1"

Kielce (opinia), a w mojej okolicy jest pizzeria starająca się robić po włosku, czyli oliwa zamiast sosów, ciasto tam jest cienkie, ale kruche i smaczne podobne jak francuskie. Maxipizzy jeszcze w życiu nie próbowałem i czytając liczne negatywne opinie na googlach- raczej nie spróbuję ;)
  • Re: Ściągnąć z giełdy Autor: ~rt [155.145.195.*]
    Sprobowanie ich pizzy to powinna byc pierwsza czynnosc potencjalnego akcjonariusza.
    Gwarantuje, ze wtedy kazdemu przeszlaby ochota na kupno ich akcji....
[x]
MAXIPIZZA 0,00% 0,38 2025-12-12 13:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.