Z arkusza zleceń wynika że będzie dzisiaj poniżej 1400..... Ja to tak interpretuję. Czy to będzie koniec ? Nie mam pojęcia. Kusi mnie żeby już wskoczyć ale już się kilka razy nabrałem. My drobni ciułacze nie mamy szans więc trzeba się zabrać z większymi.
Nie chce siać zamętu ,ale czy to nie oby z podanymi wynikami już wkrótce ?.Co jakiś czas czytam --będą super wyniki?- .Tylko czy napewno? A może już jakaś farba wypłyneła? Gdy M-bank wydał rekomendacje na 23 tys ,wówczas spadło z 18 na 14 tys. Ze ludzie zubożeli i mniej kupują widać gołym okiem w sklepach. Jesli ktokolwiek ma wiedzę co do przewidywanych wyników ,niechaj się podzieli wiedza.
Do 25 września to tu może być już całkiem zaorane. Może nie być nawet już tej konferederacji. Kurs tak upada że spółka może się rozwiąże? Bo po co oni wogle mają istniec jak same straty i zgryzoty przynoszą ludzią.
Ja tu mam już prawie 2 000 tysiecy złoty w plery i szwagra też namówiłem na akcje i też traci. Do licha z tym niech oni już skończą
Boże... Hahaha! Chłopie po co się na giełdę pchasz? 2k czerwone? No i co z tego? Dam ci radę, na giełdzie kapitał płynie od niecierpliwych do cierpliwych. Więc trzymaj papier, niebawem wyniki, dywidenda, a jak to nie pomoże zostają jeszcze święta Bożego Narodzenia. Its easy!