• transakcjach na akcjach Spółki Autor: ~leonardo [77.65.109.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/MOSTALZAB-Informacja-o-transakcjach-na-akcjach-Spolki-otrzymana-w-trybie-art-19-Rozporzadzenia-MAR-8813842.html

MOSTOSTAL ZABRZE S.A. („Spółka”) informuje, iż w dniu 17 września 2024 r. do Spółki wpłynęło od KMW Investment sp. z o.o. jako osoby blisko związanej z Przewodniczącym Rady Nadzorczej Spółki Panem Krzysztofem Jędrzejewskim oraz Członkiem Rady Nadzorczej Spółki Panem Mateuszem Jędrzejewskim, zawiadomienie przekazane w trybie art. 19 Rozporządzenia MAR, o dokonanych przez ten podmiot transakcjach na akcjach Spółki.

niecałe 25000 akcji zebrane !
  • Re: transakcjach na akcjach Spółki Autor: ~tom [194.150.97.*]
    to kolejny zakup w ostatnim czasie , bardzo dobre info kolejne i nie ostatnie zapewne
  • Re: transakcjach na akcjach Spółki Autor: ~Prezesowy [91.90.119.*]
    Zgadłeś Tom :)
  • Re: transakcjach na akcjach Spółki Autor: ~tom [195.189.89.*]
    tak sobie to wykminiłem łącząc kropki
  • Re: transakcjach na akcjach Spółki Autor: ~tom [195.189.89.*]
    małe wyjaśnienie mojej rozkminki.
    W skupie KJ poprzez KMW sprzedaje 2459038 szt. po 7,5zł
    około dwa tygodnie później pokazują się infa o pierwszym kupnie przez KMW akcji czyli tańszy odkup
    do teraz KMW informowało o systematycznym odkupie i jest tego około 400 tyś . wygląda na to że będą chcieli odkupić to co sprzedali czy w całości ??? czas pokaże ale mają środki i to duże co ważne spółka zebrała z rynku w 2 skupach 5,3 mln akcji one już nie wrócą na rynek teraz główny udziałowiec odkupuje to co oddał w skupie to kolejne setki tysięcy czy może docelowo mln akcji które znikną z rynku czytaj zostaną ulokowane w twardych rękach to wszystko stwarza świetną perspektywę na wzrost kurs tylko cierpliwie czekać a może się okazać że ostatni kwartał będzie świetną inwestycją w akcje MZ. Może to wróżenie z fusów czy chęci posiadacza akcji ale te skupowe 7,5 czuję że do końca roku możemy zobaczyć na kursie .
    A jakie jest Wasze zdanie ?
  • Re: transakcjach na akcjach Spółki Autor: ~Komornik [37.30.4.*]
    Myślę, że 6,20-6,40 jest realne ja się też opieram spółką świetnie sobie radziła w poprzednim kryzysie,który się przybliża. No i zwiększają marżę inflacja itp a to wszystko w temacie i
[x]
MOSTALZAB 0,60% 6,72 2025-10-09 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.