Cała uwaga dziś na PURE mają jakieś niesamowite wieści. Ponad 30k PKC... chyba znaleźli lek na raka. Tym samym dziś masowy odwrót z NNG aby szybciutko kupić PURE i móc załapać się na choćby jedna akcję. Powodzenia i niech moc będzie z wami.
Zapomniałem wspomnieć o jednym. Jeśli pojawia się big pharm to jest szansa na setki milionów dolarów. Trzymam kciuku aby im się udało i gratulacje dla wszystkich, którzy mają PURE w portfelu. Jak tak dalej pójdzie to dziś się nie otworzy... już 40k. Wow!
Twoje wpisy świadczą o czymś innym.Zakładasz wątek o Pure,piszesz że wynależli lek na raka co jest oczywiście nieprawdą,umowy nie mają bo to jest dopiero term sheet a badania są w fazie 0.Oczywiście życzę wszystkim żeby się udało i dużego zarobku ale trochę przekłamujesz rzeczywistość i to na forum innej spółki.
Ej no bez przesady. Napisałem "chyba znaleźli lek na raka". Nie pisałem nic o jakiejkolwiek umowie tylko o "szansie" w kontekście NNG, którą też może czekać podobna przyszłość przy założeniu, że wszystko pójdzie zgodnie z planem.