• NO i mamy fajne info Autor: ~MUSTAFA [46.112.72.*]
    oszczędności to już nie będą nas informować o raportach. ale czekamy na zrealizowanie układu? możliwość odwołania sie do drugiej instancji? hmmmmmm co oni znowu kombinują . czyżby potajemnie ktos chce skupic duze ilosci zeby o tym nie musiał informować? taka zabawa >ale nikt nie odda za 0.015 tak wiec niestety nikt nie kupi.
  • Re: NO i mamy fajne info Autor: ~otto [89.64.66.*]
    O taaak potajemnie skóp. Tego jeszcze nie było :D:D
  • Re: NO i mamy fajne info Autor: ~Abc [86.63.80.*]
    Potajemnie we wtorek skupujo delikatesa a wy nie możecie. :)
  • Re: NO i mamy fajne info Autor: ~chamcynik [62.122.118.*]
    ale czego wy zetka takie jesteście dramaty...przecież w dowolny dzień można się umawiać i skupować poza sesją byle się pilnować....a potem....surprise...? Nic nie sugeruję tylko żyjemy w oszukańczym świecie. Ja mam swój milion akcji (kolekcjonersko w dobrej hehehe cenie) i siedzę spokojnie. Miałem akcje nie takich dramatów i w końcu konfitura czekała na końcu trudnej ścieżki....hehehhe, tu tylko zabwaa jak u bookmacha....aaaaaale, jest drugie dno.
  • Re: NO i mamy fajne info Autor: ~boluś [77.254.96.*]
    Nie tylko w oszukańczym świecie ale w bezprawiu. Jak rudy mówi, że będzie stosował prawo, tak jak on to widzi, to powinien pod TS i banicja na zawsze.
  • Re: NO i mamy fajne info Autor: ~czosnek [188.137.56.*]
    Bolus tobie cos nie pyka .!!!!!!
  • Re: NO i mamy fajne info Autor: ~chamcynik [62.122.118.*]
    cieszę się że podzielasz moją opinię, chciałem to samo napisać ale mam rodzinę na utrzymaniu, nigdy nie
    wziąłem żadnego kredytu a jestem 65+ (dziod) hehehe, własnie mi spływają dywidki jesienne tu i tam, mam "to i owo" z własnej pracy, z okresu na giełdzie sprzed "szulerni" tak że nie będę ryzykował 6 rano z tym co bym chciał napisać. Dziękuję za Twojego posta.

• Re: NO i mamy fajne info Autor: ~Gruby [83.9.117.*]
    Do normalnych inwestorów, którzy na tym rynku są i inwestują od lat. KOMUNIKAT........ Wszyscy szczekają na te dwie spółki, jak wściekłe psy. POWIEM TAK , W PORĘ TE SPÓŁKI SIĘ ZJEDNOCZYŁY, BY ZABEZPIECZYĆ SWÓJ MAJATEK I INWESTORÓW.. Ale spoko, przeanalizujmy to wspólnie , jak te te dwie spółeczki , zostały okradzione w majestacie prawa. Zobaczcie jakie inwestycje realizowały i jak po zakończeniu tych działających do dziś inwestycji, zostały brutalnie pozbawione pieniędzy, za zrealizowane projekty , które dziś działają i są wydajne, a tym spółkom przypisuje się szkody . Szok. Cofnijcie się do około 15 lat wstecz działalności Rafako i PBG. Zobaczcie kto to stłamsił i nie wypłacił im pieniędzy za zrealizowane inwestycje, kto nie zgodził się na renegocjowanie umów gdy podrożały materiały do wykonania umów . To jest ciąg zdarzeń by wydoić dobrze działające spółki notowane na GPW.
  • Re: NO i mamy fajne info Autor: ~Andi [91.94.5.*]
    Kumaci wiedzą, że chodzi o rudego.A słyszeli o info z wnioskiem o upadłość rafako ?
[x]
PBG -2,33% 0,02 2024-09-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.