• Jak każdy. Autor: ~Abcdef [31.0.45.*]
    Jak każdy z was i ja liczę na wznowienie i na to że asm się odbuduje jakimś cudem ale gdyby zaistniał najczarniejszy ze scenariuszy a mianowicie niechciana przez nas upadłość to co dzieje się z akcjami takiej spółki ? Zostaje na Rachunku maklerskim ? Nie da rady się tego pozbyć czy rozliczyć ? Jak to działa? Ktoś miał już podobną sytuację ? Jest to moja pierwsza taka sytuacja i proszę o normalne odpowiedzi gdyż pytam normalnie jak ludzi :)
  • Re: Jak każdy. Autor: ~Kuzyn [194.116.208.*]
    Czego jęczysz tutaj w Zarządzie są dwa stanczaki jeden mądrzejszy od drugiego. Będzie dobrze. Chociaż jak starszy powie inaczej że ma być zle to młodszy podkuli ogon i jeno przytaknie. Jeden ma tylko co do gadania ten starszy, bo ten młodszy zawdzięcza wszystko starszemu tak wykrzykiwał w firmie przy pracownikach będąc bardzo zmęczonym upojnym słońcem.
  • Re: Jak każdy. Autor: ~Kuzyn [194.116.208.*]
    Jest nerwowo to prawda ale i tak mlody bierze na klatę, starszy wie co robić brat nie brat nie ma znaczenia. Odkupi od ciebie glowa do gory.
  • Re: Jak każdy. Autor: ~Profesore [45.88.190.*]
    Upojne słońce świeci w Wigilię wówczas jest dużo materiału, ciekawego do obejrzenia odtworzenia wspaniale wspomnienia , pełen kunszt i klasa, aby nie zapomnieć i ku potomnym przypomnieć. Taki to nasz skarb ten aparat międzynarodowy.
  • Re: Jak każdy. Autor: ~Abcdef [31.0.73.*]
    Mnie bardziej interesuje co będzie ze spółką a ich relacja? W sumie mówią że atmosfera jest ważna ale to raczej wewnętrzne sprawy. Pytałem o coś innego ale ok.
  • Re: Jak każdy. Autor: ~gracz [185.213.80.*]
    Tu nie cuda Panie kochany , tu zwykła głupota chciwość oszustwo. Sprzedaż poza rynkiem stratę zrealizujesz.
[x]
ASMGROUP -12,41% 0,24 2023-11-30 16:48:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.