Kolejny sukces w ramach badania klinicznego CoolCryo!
Z przyjemnością informujemy o pomyślnym przeprowadzeniu kolejnego zabiegu krioablacji serca przy użyciu naszego rozwiązania CoolCryo. Tym samym możemy pożegnać wakacyjne opóźnienia i wrócić do planowanego harmonogramu realizacji badania klinicznego.
Jako efekt niniejszego badania mamy nadzieję, że nasz innowacyjny system potwierdzi swoją skuteczność i bezpieczeństwo w leczeniu migotania przedsionków.
Już teraz widzimy, że dzięki przełomowej technologii wykorzystania ciekłego azotu, zabiegi przeprowadzane przy użyciu CoolCryo trwają znacznie krócej, co przekłada się na większe bezpieczeństwo operacji oraz na szybszy powrót pacjentów do zdrowia.
Informacja z wczoraj: "Z przyjemnością informujemy o udanej operacji już kolejnego pacjenta w Badaniu Klinicznym CoolCryo prowadzonym w Śląskie Centrum Chorób Serca w Zabrzu. "
Dnia 2024-11-09 o godz. 18:57 ~Lukakutu napisał(a): > Czekam kiedy górnik znów wyskoczy z kapelusza i będzie prawił poematy z miodem na ustach, wtedy znak że trzeba sprzedać to co po 8.50 kupione.
Sam nie potrafisz podejmować decyzji ? Jak się nie pojawi to co ? nigdy nie sprzedasz ? :D
Góru ma wyjeb...siedzi sobie spokojnie po ostatnim zaprezentowanym tu wywiadzie z Suwalskim, bo wie co to oznacza nowe wskazanie dla CoolCryo tylko przytoczę,, dla zaburzeń komorowych jedyne dostępne urządzenie na świecie jeśli chodzi o konieczność od zewnątrz leczenia na otwartym sercu. I raczej kwota 100 mln dolarów to nie będzie w takim układzie tylko przypuszczam że dużo wyższa. Czas pokaże, jestem spokojny
Przecież on nawet zapewne akcji nie ma…więc tak teraz ma wyj. bo nie ma polecenia naganiania…jak się pojawi to wiadomo że dystrybucja znów idzie pełną parą
To zapytaj czemu gdy rośnie siedzi cicho a przy głównych dystrybucjach nadaje 24h na dobę…tak było nad 30 zł kiedy zapewniał że to promocja, tak było obecnie przy zjeździe od 13 zł etc etc. Więc piszesz że hobbystycznie wiesza ludzi na hakach?
Nie przypominam sobie ze przy 30 pisano że promocja. Zresztą każdy może się mylić, ja też akumulowalem przed 30 i się przejechałem. Firma a zwłaszcza prezes wydatnie w tym pomogli, sztucznie pompowali kurs poprzez rekomendacje, swoją drogą Trigon czy jak oni tam mają pod 50 zł rekomendacja po czym 2 czy 3 lata później nie wiem czy 30 raptem zahaczyli w nowej rekomendacji i to w perspektywie bodajże 2 lat, nimi ktoś się powinien zająć. Każdy ma swój rozum i bierze odpowiedzialność za swoje działania. Jeśli ktoś na podstawie postów tutaj dokonuje inwestycji to jego zmartwienie, to myślenie życzeniowe. Trzeba odrobić lekcje. A kolega Góru na pewno jeszcze nie raz się odezwie jak glupoty ktos bedxie pisal, choć myślę że po ostatnich wydarzeniach jest spokojny i spokojnie czeka na dalszy bieg wydarzeń. Już nie macie czy straszyć, to przywołujecie Góru...
Emisja nie postraszycie, CC w kluczowym badaniu, nowe wskazanie na horyzoncie, jedyne na świecie, ludzi ratują, FDA w toku. Wierzę w to co mówi prof Suwalski, CEO nie wierzę, nie ufam, żeby hyla jasność
Dnia 2024-11-10 o godz. 15:39 ~Pewny napisał(a): > A ty od kiedy tu jesteś, bo mi się wydaje że od niedawna, więc pytanie jakie się nasowa po co i na jak długo
A ty od dawna tutaj piszesz? Przyganiał kocioł garnkowi.
Nierealne…odbiło parę groszy na kursie a tu już podniecenie jak prezes w wywiadach…tu ż terminami mają ogromne problemy - cudem będzie jak skończą 1/2 kwartał przyszłego roku