Miało lecieć na 6, 5, lub nawet 4 zł, i twierdziliście że idzie bez oporów, tyle wpisów i czarnego PR, a tutaj się coś "zatkało", jakby ktoś już zbierał bardziej niż sypał. To wy tacy mocni jesteście tylko na forum? Na parkiecie to już nie za bardzo? Zapraszam do wypychania akcji, jak deklarowałem wcześniej poniżej 7,20 zaczynam aktywnie dobierać, a najchętniej bliżej 7,11.
Jeżeli tak gładko idzie wam to zbijanie kursu na 5 zł, to dlaczego jesteśmy ciągle na poziomie 7,40?
Pokaż im, że jesteś kozak. Zacznij zbierać już teraz. 20 groszy ciebie nie zbawi. Tutaj przecież ma być ogromny sukces i każdy posiadacz akcji ma stać się milionerem. Bądź twardy, kupuj już teraz.
Schowaj sobie swoje dobre rady w buty i noś z dumą. Nie jestem jeleniem i nie słucham "doradców z interenetów", tylko wiem co i po ile kupować. Jak trzymasz z cyganami to twoja rzecz, ale jak ma być po 5, to syp akcjami, masz czysty zarobek, a nie wymądrzaj się, czy ja mam kupować 4% wyżej, czy 8% niżej.
Na tym polega problem, wmawiacie, że będzie tanio, dużo taniej, ale sami coś nie chcecie sypać... Szukacie jeleni, którzy się wysypią. Macie tych swoich akcji jeszcze z 10 może 20 tysięcy, i taki macie zasięg. Wasz czas się kończy... Zaraz rynek wróci do równowagi, a jak sypniecie znowu, to znowu was skubnę na kilka tysięcy akcji, które wy będziecie musieli wyszarpać od innych.
Co taki bogacz cały dzień od rana robi na tym beznadziejnym forum? :) :) Nowa taktyka naganiania? Odświeżanie wątków z wyceną nie działa? Teraz milioner czeka na większe spadki. Mało spadło. Wyciągnij to nadgonię na 12 zł jeszcze raz to ci sprzedam swoje akcje.
Tak, oczywiście, ja tutaj przesiaduje a was tutaj nie ma, zaiste logika godna podziwu (wśród "cyganów"). Oczywiście nie siedzicie tutaj i nie naganiacie na spadki na spółce która podobno jest beznadziejna. I to tylu ludzi, pod tyloma nickami, przez tyle dni i weekendy.
Ja was drażnię żebyście mi akcjami sypali, mam w tym interes, chcę wyrwać od was akcje, tak jak wy chcecie je wyrwać innym. Różnica między nami jest taka, że ja sobie obrałem waszą grupkę za cel, wy chcecie obrobić losowych, mniej rozgarniętych inwestorów, chcecie ich wypłoszyć przez czarny PR który tutaj robicie spółce. Ja wolę akcje cwaniaków, takich jak wy. Moglibyście zarabiać cierpliwie i uczciwie, a wolicie spekulacje kosztem innych. No to jestem, zagrajmy w grę.
Czy jestem tutaj sam, czy mam jeden rachunek maklerski, ile mam jeszcze kasy do wrzucenia na Genomtec, czy wiem coś więcej, albo czy znam się na tej branży? Heh, lepiej się gra jak się pozna nieco przeciwnika. Wy powiedzieliście o sobie aż za dużo.
Po pierwsze nie naganiam na wzrosty, ciągle tutaj zbieram, bo nie mam jeszcze skompletowanego portfela i moim zdaniem jest już bardzo tanio. A drażni mnie tępa gra na spadki, oparta na masowej szczujni na forum. Po drugie, jak jesteście tacy pewni siebie, to co wam przeszkadza jeden gość i parę tysięcy akcji mniej? Przecież wy tam macie zacną "bandę cyganów", którzy będą sypać akcjami w rytm komend "cygana", to co wam tam kolejne 10 tysięcy akcji w tę, czy w drugą.
Arkusz zleceń i historia transakcji prawdę ci powie, w przeciwieństwie do cygana. Jak się wie gdzie szukać, to pieniądz leży na ulicy. Tylko trzeba być mądrzejszym od cygana, a ten skupiając się na okradaniu innych nawet nie zauważa, że sam oddaje swoją kasę. I tutaj robi się dylemat, czy ogranie oszusta jest już oszustwem, czy to tylko KARMA.
Złapałeś już milionerzy? :) Nie, nie jesteś nagonem. Wpadłeś tu po to, żeby wszystkich poinformować, że już jest tanio, ale ty będziesz kupował taniej. Bo tu się zarobi, ale trzeba kupić taniej:) :). Tylko dziwnym trafem sypacz przestał sypać. A może jednak nie ma chętnych na akcje, a sypacz też nie chce sprzedawać bez względu na cenę, ale po satysfakcjonujące go. I pojawiłeś się ty, żebyzachwalać jaka to tania spółka :) :). Dziękuję świecie za takich dobrych ludzi. Ogarnij się.
Wiesz, coś jest na rzeczy z tym powiedzeniem, że jak Bóg chce kogoś ukarać, to odbiera mu rozum. Ja stwierdzam prosty fakt, cena już jest poniżej ceny z ostatnich trzech emisji, w których inwestorzy włożyli tutaj 23 mln zł, płacąc po 8 i 10 zł za akcje. To chyba mogę uważać, że to jest tanio, porównując do ceny z emisji? Czy może mam słuchać naganiaczy na spadki, którzy nie wiadomo skąd wymyślili sobie jakieś 4, 5, czy 6 zł?
Jesteś tutaj naganiaczem na spadki, a próbujesz odwijać "kota ogonem", bo wam popsułem zabawę. Zabierz kolegów, zabawki i poszukaj sobie innej piaskownicy, albo będziecie musieli mocno przekalkulować swoją gierkę. Ja nie ukrywam, gram swoje i skoro wy możecie dzielić się swoimi przekonaniami odnośnie Genomtec na forum, to dlaczego ja miałbym nie podzielić się swoimi przemyśleniami i poinformować innych o moich planowanych inwestycjach na tej spółce?
A nóż, może ktoś zechce tak jak ja zebrać trochę akcji w cenach poniżej ostatnich trzech emisji. I może to wystarczy, żeby was wysłać tam, gdzie wasze miejsce.
Aktualnie tam jest osiem ofert na S (2800 akcji), to raczej nie z jednego konta idzie, a z kilku. Jeżeli wywalali pakietowo, to po złapaniu wywalonych akcji (na różne konta) muszą je znowu w pakiety złożyć, więc albo przerzucają z wora do wora, albo razem wystawiają zlecenie blokujące cenę.
Tak, czy inaczej, poza desperatami i grającymi na spadki, reszta raczej nie byłaby zainteresowana wywalaniem na tych poziomach.