• Dlaczego? Autor: ~Ricardo [159.205.140.*]
    Dlaczego kasujecie posty w których zostało udowodnione że chrumkacze naganiające nie są w stanie wziąć udziału w absolutnie żadnej merytorycznej dyskusji? Potwierdzacie tym samym że to banda pospolitych naganiaczy opłacanych za pisanie bzdur na forum.
  • Re: Dlaczego? Autor: ~Piotr [89.8.134.*]
    To jedynie potwierdza steonniczość pewnego moderatora z weekendowym ticketem. Sprawa w toku. Usuwanie prawdziwych wątków i zostawianie obrazajacych inwestorów monologów (to tak a propos zarzutu, ze to my "rozmawiamy dami ze soba" ) opłaconego wariata broniącego SF:

https://m.bankier.pl/forum/temat/15166513

...jest jednoznaczne.
  • Re: Dlaczego? Autor: ~Simjestthebest [188.33.233.*]
    No ja też żaluzje, że usunęli. Bo nieźle Ricardo kwiczał buahahaha jazda mi tu świnki z kolejnymi aferami. Bo za to harnasi nie dam
  • Re: Dlaczego? Autor: ~Ricardo [159.205.140.*]
    "jazda mi tu świnki z kolejnymi aferami" czyli espifabric nie powiedziało jeszcze ostatniego słowa w udawaniu że są spółką gamingową? Jaką kolejną aferę przewidujesz?
  • Re: Dlaczego? Autor: ~Piotr [46.15.42.*]
    To desperacka próba przejęcia kontroli. Nie mają absolutnie nic do gadania pod względem treści na forum i w mediach, więc ponaglają jedynie nas w odnajdywaniu ich kolejnych afer. W ten sposób mogą udawać, że choć pod jednym względem mają nad czymś kontrolę, a że jednocześnie jedynie pogrązaja bardziej tego krzaka nie ma znaczenia. To poważne zaburzenie osobowości.
[x]
SIMFABRIC -3,38% 2,00 2025-09-19 17:04:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.