Jakie wyniki za półrocze obstawiacie ? Marża rośnie, ilość salonów spada, koszty wydają się być w miarę pod kontrolą. Powyżej 6 mln zysku netto powinni wykręcić, może więcej
Wróciliśmy do wielomiesięcznej bazy czyli okolic 5,20 zł. Tylko jakaś super pozytywna informacja np. wypłata dywidendy może pobudzić kurs do wzrostu. Na wyniki bym nie liczył bo tu nie ma już pola do poprawy przy tak miernym zarządzaniu spółką. Przejęcia jak pokazała ostatnia przeszłość to też niewypał. Jednym słowem pan prezes ma w 4 literach innych akcjonariuszy niż on sam.
Stagnacja, to dobre słowo na opis Monnari.
wyniki pewnie będą dobre, ale takiego miszcza na tronie jak my tutaj mamy to trudno ze świecą na gpw szukać skoro drobnica to kula u nogi to może wezwanie po 30 zł proszę pana bo prędzej czy póżniej tam kurs sie zamelduje
Też bardzo bym chciał, ale trudno mi uwierzyć w to, że kiedyś tu będzie 30pln skoro teraz przez trzy miesiące spadło z 7,20 na 5,20 mimo prowadzonego przez dwa miesiace skupu i w sytuacji gdy wartość księgowa to 9,30. Chyba, że zrobią resplit, albo średnia krajowa będzie na poziomie 25kpln.
Ja się raczej zastanawiam, czy zbiją jeszcze poniżej 5pln.
To tylko kiedyś się udało podbić na 20 pln, kiedy fundusze musiały wyjść na plus. Swoją drogą te rekomendacje, które wtedy dawali nawet na 27pln, powinny być przedmiotem zainteresowania KNF, ale na GPW nie ma co liczyć na jakiś właściwy nadzór.
To komu zależy na zdołowaniu kursu wiemy wszyscy niestety zadać by można pytanie...mając tyle kasy na koncie, nie tylko na skup ale na przejęcia czy inne inwestycje, jakim trzeba być sknerusem by żałować na skup powiedzmy w okolicach 10zł? ok, kupiłby tych akcji trochę mniej, ale SZACUNEK WOBEC SWOJEGO AKCJONARIATU to coś więcej niż tylko gotówka na koncie Nie wiem kiedy, ale kiedyś przyjdzie dzień kiedy pan powie dobra puszczamy
Potężna luka wzrostowa na kontraktach amerykańskich po wczorajszym spadku, czy spadną rynki dzisiaj z wysokiego konia czy jednak jeszcze fala wzrostowa,ciekawie się robi. Raczej obstawiam to pierwsze nie czas na wzrosty dopiero po wyborach widzę wzrosty