Jednak jak pokazują wyniki wyborów w Polsce większość nie ma racji. Wpis nie miał na celu zastraszania. To była trzeźwa ocena sytuacji w spółce i jej otoczeniu. Mamy 15 i teraz patrzymy czy to dobra cena w tej chwili za walor czy nie. Jak myślicie trzezwo myśląc?
Dnia 2024-11-25 o godz. 11:30 ~XXX napisał(a): > Jednak jak pokazują wyniki wyborów w Polsce większość nie ma racji. Wpis nie miał na celu zastraszania. To była trzeźwa ocena sytuacji w spółce i jej otoczeniu. Mamy 15 i teraz patrzymy czy to dobra cena w tej chwili za walor czy nie. Jak myślicie trzezwo myśląc?
Początek IV kwartału jeszcze był jakiś Ruch w przeładunkach ale od tygodnia Znowu zamarł jak tak dalej pójdzie to ten IV kwartał też pójdzie na duży Minus, takie Fakty .
Ubolewam bo już jestem na Minusie !
Zastanawiam sie kiedy zacznie mnie to irytować ....!
Czy ktoś ma wieści na temat polityki od 13 grudnia że wiekszoś towaru jest dostarczana do niemieckich portów a stamtąd drogą morską i kolejową do Polski i dalej...? Zastanawiające jest to jeśli tak jest a widzę w portach niemeickie statki to jaki tego jest % ?
Dzięki tobie nie zablokowałem sobie kasy. Jednak spolka dalej na radarze. Nie muszę trafić w dołek sam ale chętnie kupic tanio i wiedzieć że najgorsze już za spółka. Narzie tak jak przewidywałeś wyniki 4 kwartału kiepskie Q1 25 nawet nie ma co komentować.