• Zadłuzenie. Autor: ~ludwik [5.173.224.*]
    pożyczki spłacone a kurs nie w tę stronę.
  • Re: Zadłuzenie. Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [5.173.75.*]
    Królu Ludwiku! Zgadzam się z Panem lecz moim zdaniem brak artykułu i wywiadu o którym dowiedziało by się pół światu ! Zamilkli Rycerze Pradawni tacy jak Hilera,Typas! A jam jak zawżdy rozmarzony o wielkich skarbach które na mnie czekają! Pisał Król o 20 gr ale co przed przecinkiem ?
    Powodzenia Królu Ludwiku !
  • Re: Zadłuzenie. Autor: ~Ccjg [93.107.71.*]
    Przed 20 gr się wysypie:-).
    Z bólem serca i głębokim żalem chciałbym poinformować że w najbliższych dniach,tygodniach moja obecność zostanie ograniczona do monitorowania kursu jak i wnikliwego rozpatrywania i interpretacji waszych wpisów na forum naszej chlebodawczyni (czytaj) spółki! Będę również czujnie wyczekiwał komunikatów jak i należycie rzetelnie obserwował transakcje. Od dnia 15.09.24 nie odczytanie już żadnych moich wpisów! Z dniem dzisiejszym 14.09.24 w sposób jasny i przejrzysty z przyczyn osobistych muszę się z wami na jakiś czas pożegnać. Zapewniam natomiast o nierozerwalności trytyrki jaka została przeze mnie zapięta w chwili życiowych rozterek bólu i cierpienia spowodowanym niskim jak na moje oczekiwania statusem społecznym! Informuje również iż ja Brzęczyszczykiewicz ze stażem pracy 12+ w Polskich Fabrykach różnego typu pod presją czasu w warunkach szkodliwych w krwi pocie i łzach uwierzyłem w tą spółkę jako zwykły robotnik i pospolity leszczyna ! I tak pozostanie ! Reprezentuje biedę ! Nie zmienia się nic ! Wyruszam w glebie mego umysłu gdzie zgłębię tajniki przyciągania obfitości! Wyruszam do krain medytacji i przygód gdzie zdobędę wiedzę i siłę! Pozdrawiam wszystkich! Nawet Ciebie Marianku! Było wesoło ale muszę trochę zejść na ziemię ale obserwować będę !
    Dziękuję za życzliwość ciepłe powitanie! Miałem napisać za buty i kubek gorącej kawy! Albo za parę kaloszy i ciepły szalik ! Za taniego browara na przystanku w jesienny poranek ! Naprawdę jak będzie tutaj wysoko to będzie piękny wiersz obiecuje !!!
    Wyruszam !
    Bajo przyjaciele!
    Ps. Kiedyś za 20 lat będę was wspominał jak kolegów z misji! Będę sobie mówił byliśmy pod ostrzałem... Tu strzelali tam bombardowali a my w okopie tańce hulanki swawole siedzieli i lulki palili.. To granatem to saperka...i zwyciężyli! No oby! Dobra
    Nara! Trenów pisał nie będę ale wiersz obiecuje ! Triumfalno pożegnalny !
    Panie jeśli takowe są i Panowie! Do tej Nocy!
  • Re: Zadłuzenie. Autor: ~WesolyRomek [5.173.128.*]
    Nie ma co wierzyć że odpali przed wejściem emisji, najpierw będą chcieli wytrzepać leszczynę z akcji.
[x]
1SOLUTION -0,82% 0,10 2025-10-08 14:28:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.