Nic, po prostu okupują papier jakieś buraki uliczne i takie są efekty. Na zdrowych spółkach gdzie fundy mają większość a ulica jakieś grosze takich cyrków nie ma. Ja z politowaniem patrzę na to wszystko. Nie dokupuje bo nie chce sobie psuć średniej .. ale jak by zeszli na te 7zł ... To może moze Hehehe :)
Buraki powiadasz?
A ja myslalem ze to twoi bliscy koledzy.
Ale ze buraki to sie zgadzam. Te zanizanie kursu na koniec sesji to juz dziecinada ale przynajmniej wiadomo ze kupujemy na koniec sesji nigdy na poczatku!!!
Schemat od 2 lat taki sam na zjazach co swiadczy ze buraki I to bidne:):):)
Oczywiscie ,ze tak bo to juz ostatnie kółko na takich poziomach.
Choć nie ukrywam ze twoji koledzy a nie przepraszam buraki jak to okresliles narobili mi dodatkowej ochoty tym zjazdem do dorobienie kilku groszy:)
Jak daja to sie bierze I tyle .
I daj juz spokój sobie z ta srednia 7zl bo sie osmieszasz. Co w ramke sobie screna zrobisz i powiesisz nad sofa?
Ja mam 27,5 srednia I co z tego?
Mialem polowe akcji mniej od ciebie a teraz wiecej:)
Oto co się stało: zarzad nie komunikuje jak wygląda sytuacja z certyfikacja ce na vcast pomimo kilkumiesięcznego opóźnienia wobec terminu deklarowanego wcześniej, brak podstaw do wnioskowania, że wynik półroczny nie będzie taka sama katastrofa jak kwartalny za Q1 - nie ma żadnych umów handlowych, same listy intencyjne i umowy o współpracy. Pewnie drobni akcjonariusze stwierdzili, że to szulernia a nie poważna spółka godna zaufania i opuszczają pokład:-)
Proszę cię nie pisz tych bzdur?
Po co ma sie zarzad komunikowac?
Co sie takiego wydazylo?
Proces certyfikacji ku koncowi, a umowy za 3q zobaczysz niedlugo po wynikach.
Plus najwazniejsze. Moim zdaniem zarzad ma duzy wplyw na kurs I jest to im na reke( I o tym wiesz najlepiej) ....