teraz widać jakich mamy graczy i nie dziwota że tak się dają ogrywać. To nie spółka zaoferowała cenę a ECapital i chce do końca września podpisać umowę. A co będzie jak Nano podniesie cenę w końcu to oni mają Ada e rękawie. Ale reasumując nawet tą cenę tj. 3,50 chce dać ECapital to wiedzą co robią w odróżnieniu graczy którzy tak lekką ręką oddają swoje przyszłe mega zyski. Polska to bogaty Kraj mimo wszystko.
Taki mamy klimat i trzeba z tym żyć. Ludzie oddają bo kilka % ponad lokatę dla nich to dobry zysk w skali roku. Reszta siedzi i się przygląda bo sprzedali 20% swojego portfela i czekają na zjazd aby odkupić. To też jest metoda aby zarobić trochę grosza. Na wypadek pomyłki i gwałtownego skoku wyceny masz zawsze 80% które zarabia.
Mnie też trochę dziwi to zagranie Michała. Spodziewałam się że będzie zbierał poniżej tych 4 zł i tu kurs zakiśnie na długo. Z drugiej strony jakbym miał kasę to też rzuciłbym zapytanie o zakup hurtem bezpośrednio od zarządu który odda drogą emisji.
Ciekawe czy będą jakieś restrykcje co do możliwości zbycia akcji w krótkim terminie. Michał kupi jest powiedzmy po 3,5 a w październiku ( jeśli pojawi sie jakieś info o patencie, skrzynce z A4BEE, albo inne pozytywne) mogą być już warte znacząco więcej. Liczę na to, że nasz filantrop nie wywali tej kasy aby wycofać się z inwestycji w tym roku. Wcześniejsze przygody jakie z nim miałem za czasów K2 są raczej pozytywne.