Tutaj napisałem, czym jest "podpisywanie umów" według Leszczyńskich. To swiadome wprowadzanie inwestorów w błąd, za co przyjdzie im odpowiadać w najbliższych latach przed sądem. Zarząd nie pracuje nad zadna gra od czasu wyrzucenia ich z PlayWay. Ta "spółka" istnieje jedynie na papierze. Nie spełnili żadnej obietnicy z konspektu z 2020 roku, dostali za to wyroki, wyrzucili ich ze Steam i PlayWay, zarząd ukrywa się przed inwestorami, etc. Zqróć też uwagę, że żaden "zwolennik" SimFabric na tym forum nigdy nie pisze o faktach, a jedynie atakuja innych uzytkowników, głównie mnie i Rocardo, bo takie dostali zadanie.
O jacy wy biedni, pokrzywdzeni. A harnasiami podzielić się nie chcecie. Lepiej ty i sługa wymyślcie kolejną aferę, bo coś akcję w dół nie chcą lecieć buahahaha
Widziałeś go na żywo? Myslisz ze jakas kobieta chcialby miec z nim dziecko? Słyszałem jakis czas temu, że jego żona postawiła na lepszy materiał genetyczny. Oczywiście są to jedynie niepotwierdzone plotki. :)
Ponieważ Piotr nadal nie podaje żadnych wiarygodnych informacji o nałożonych karach lub ostrzeżeniach KNF dotyczących SimFabric czy Emila, zadałem sobie niewielki trud i przejrzałem informacje na stronie KNF, w tym wykazy kar nałożonych przez KNF od 2022 do 2024 r., dostępne pod linkiem https://www.knf.gov.pl/o_nas/Kary_nalozone_przez_KNF oraz listę ostrzeżeń publicznych KNF pod linkiem https://www.knf.gov.pl/dla_konsumenta/ostrzezenia_publiczne. W żadnym z tych wykazów nie pojawia się ani SimFabric, ani VRFabric, ani nikt z rodziny Emila.
W związku z tym uważam, że osoba podpisująca się na forum pseudonimem Piotr, ostatnio pisząca posty na forum z linku 89.8.33.* jest BEZCZELNYM KŁAMCĄ, rozpowszechniającym fałszywe informacje o powyższych spółkach i osobach, prawdopodobnie publikująca te kłamstwa dla zaniżenia kursu spółek w celu osiągnięcia korzyści materialnych dla siebie lub swoich mocodawców.
Emil ustąpił ze stanowiska "zgodnie z wymogami przekazanymi przez Komisje Nadzoru Finansowego" o czym został zobowiazany do poinformowania w ESPI.
Nikt nigdy nie mówił o "karze" KNF. Jedynie o nakazach spłaty straty za 2023 i w sprawie z linku. Manipulujcie na forum dalej. W końcu tak dobrze na tym wychodzicie geniusze.
To gdzie masz te "nakazy" KNF? ESPI z linku mówi o ogólnych wytycznych, a nie o konkretnych nakazach. Emil zapewne wykorzystał to jako pretekst do "zniknięcia" z Rady Nadzorczej żeby nie musieć informować o każdej transakcji na akcjach.
No, ale ty wiesz lepiej...
Już od dawna pisałem, że Piotrek to notoryczny kłamca. Nie wiem co chce tym osiągnąć? Ale na pewno nie jest tak jak pisze, że robi to dla dobra inwestorów