W końcu się udało. Nie ma co się krępować zostało jeszcze 40k akcji do wywalenia. Są chętni na zakup nie czekaj oddaj akcje.... ponoć na PURE szukają chętnych do zakupu warto tam iść. Oni w tydzień urośli o 20% a tu tylko o tym piszą a kurs spada. Nie czekaj oddaj akcje.
Jest też zapowiedź jakieś 30k po 3,3. Chyba sie myliłem z tym zamykającym się okienkiem. Jest jeszcze sporo czasu na zwiększenie udziału. Szkoda tylko że kasy już brak.
the bob , ogarniasz ile e capital i powiązani mają akcji ?nawet na stronie spółki są nieaktualne dane . 13,44 % ? Czy się mylę ? Chodzi oczywiście o te które dotychczas zakomunikowali .
Ostatnie publikowane dane mówią o 12,55% Ale one są z Sierpnia. Jeśli to ECapital wystawiał te wszystkie pakiety po 3,3 , 3,4 to na pewno zebrali dodatkowych 150-200k w przeciągu miesiąca. Takie są moje obserwacje/domniemania.
Tego pakiety 40k to raczej X z ulicy nie wystawił, a kolejny przystanek na 3,33 już ustawiony. Cieszy, że jest inwestor który zbiera inaczej bylibyśmy w czarnej.
Trochę sobie gdybamy. W mojej ocenie zbierają i to jest pozytywny aspekt. Jak długo te kółka potrwają i kiedy zdecydują się przekazać do publicznej informacji aktualny stan tego też nie wiem. Zostaje nam cierpliwie czekać i przyglądać się. Na szczęście większość z nas jest na sporym plusie i nie musi się martwić takimi zmianami wyceny.
Pamiętaj że ja "mały żuczek" bazuję tylko na skromnej kalkulacji 10k pakietów jakie zarejestrowałem oraz tym co jest publikowane.
Jakbym wiedział jak zmienia się stan posiadania każdego z akcjonariuszy day to day to na pewno nie siedziałbym na forum Bankiera.... przeszedłbym na forum Parkietu!