Zarząd One More Level S.A. z siedzibą w Krakowie (dalej: "Spółka") informuje, że w dniu 5 września 2024 r. Spółka podpisała umowę licencyjną z Microsoft Corporation z siedzibą w Redmond w stanie Waszyngton (dalej: "Microsoft"), umożliwiającą wydanie gry rozwijanej pod kodowym tytułem Cyber Slash (dalej: "Gra") w wersji na konsole z rodziny Xbox Series. Szczegółowe zapisy umowy licencyjnej nie odbiegają od standardów dla tego rodzaju porozumień. Spółka posiada pełnię praw autorskich do projektu Cyber Slash. W ramach prowadzonego przeglądu opcji strategicznych Spółka rozważa samodzielne wydanie Gry na wybranych platformach sprzętowych, a zawarcie umowy licencyjnej z Microsoft wpisuje się w proces kształtowania nowej strategii rozwoju Spółki prowadzony w ramach przeglądu opcji. Zarząd Spółki podkreśla równocześnie, że proces przeglądu opcji strategicznych nie został zakończony, a żadne ostateczne decyzje o znaczeniu strategicznym dotyczące kierunków rozwoju Spółki nie zostały podjęte.
Ja też Cię pozdrawiam. Na szczęście dla mnie zdecydowałam się odkupić pakiet, który sprzedałam po wyżej 1,70. Odkupiłam w okolicy 1,60-1,66. Tym razem mi się udało i trafiłam z czasem. Także mam uzupełniony pełen bak plus ciut więcej.
Jeśli dokupię jutro spory pakiet i sprzedam go z zyskiem w rok czasu ok 50% czy dalej będę peroniarzem? WB twierdzi że należy inwestować pieniądze w firmę a nie w wykresy. Więc jak na moje to jest odpowiednia chwila by wejść do gry.
Nie chce psuć wam radości, ale te espi to nic innego jak umowa na możliwość wydania gry na konsolach Xbox. Nic więcej. Microsoft nie będzie tej gry wydawal
Byle gów….a na konsole Microsoft sobie nie wpuści. Znaczy że coś im pokazali i że warto to mieć na swojej platformie. Produkt wartościowy znaczy się. Pozdro poziomy typu 1.6 przechodzą w zapomnienie
I jeszcze to cytat: W ramach prowadzonego przeglądu opcji strategicznych Spółka rozważa samodzielne wydanie Gry na wybranych platformach sprzętowych, a zawarcie umowy licencyjnej z Microsoft wpisuje się w proces kształtowania nowej strategii rozwoju Spółki prowadzony w ramach przeglądu opcji
ja to widze tak, hajs od microsoft za wydanie na xboxa, może nawet game pass a na innych platformach self publishing za hajs od amerykanów, sprytny plan
OML zaczyna wyglądać jak CDR przed wydaniem pierwszego Wiedźmina, kiedy kurs chodził po 1,5-2zł, potem wyleciał na 50zł, a w kilka następnych lat na 480zł. Też zaczynali od self publishingu Wiedźmina, tylko byli już na głównym parkiecie GPW.